Uke 13

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 3. april

Borussia Dortmund åpner for en retur for Liverpool-linkede Mario Götze, ifølge dalglig leder Hans-Joachim Watzke.
Bild

West Ham kjemper med Liverpool og Tottenham om å sikre seg Crystal Palace-vingen Yannick Bolasie. Palace betalte bare 400 000 pund da de hentet Bolasie fra Bristol City i 2012, men klubben som vil ha afrikaneren må nå trolig punge ut med 15 millioner pund. 26-åringen har scoret fire mål og slått 11 målgivende pasninger denne sesongen.
Brentwood Gazette

West Ham kan komme til å legge 45 millioner pund på bordet for å sikre seg Liverpool-spissene Daniel Sturridge og Christian Benteke.
Brentwood Gazette

Lørdag 2. april

Liverpool og Everton kjemper om Alexandre Lacazette, da begge klubbene er på utkikk etter en ny spiss. Lyon-stjernen forventes å koste 22 millioner pund. Christian Benteke og Romelu Lukaku forventes å forlate sine respektive Merseyside-klubber.
Mirror

Manchester City har kastet seg inn i kampen med Liverpool, Arsenal, Chelsea og Everton om underskriften til Andriy Yarmolenko.
Mirror

Liverpool har kastet seg inn i kampen om Celtics venstreback Kieran Tierney. Anfield-klubben skal være villige til å betale 5-10 millioner pund for forsvarsspilleren i sommer.
Football Insider

Liverpool og Chelsea vil kjempe om Real Madrid-keeper Keylor Navas til sommeren.
Don Balon

Jürgen Klopp vil forsøke å gjøre et transferkupp ved å sikre seg Robert Lewandowski fra Bayern München i sommer.
Daily Star

Liverpool har startet samtaler med Valencias midtbanespiller Sofiane Feghouli. Spilleren fra Algerie er tilgjengelig på Bosman-overgang til sommeren.
Calciomercato

West Ham kommer til å legge inn et bud på 25 millioner pund på Jordan Henderson i sommer. 25-åringen betraktes som en ideell signering av The Hammers.
Brentwood Gazette

Liverpool leder kampen om å signere Andriy Yarmolenko. Anfield-klubben er villige til å betale 25 millioner pund for den 26 år gamle ukraineren.
Sport

Fredag 1. april

West Ham er i samtaler med Yaya Toures agent om en overgang til London-klubben. Liverpool har også blitt linket til Toure.
Express

Torsdag 31. mars 

Liverpool forsøker å få løst et problem med tredjeparts eierskap, slik at de kan få kjøpt Lucas Alario fra River Plate for 9.5 millioner pund. Både Liverpool og Borussia Dortmund er ute etter den unge argentineren, men det at spilleren eies av flere interessenter skaper trøbbel. River Plate eier bare 30% av 23-åringens økonomiske rettigheter, men har allerede en avtale på plass om å kjøpe ytterligere 30% til 950 000 pund i mai. Resten av eierandelen kontrolleres av en gruppe investorer linket til Alarios tidligere klubb, Colon de Santa Fe. De krever hele 4 millioner pund for de gjenstående 40%. River Plate tror de ikke er langt unna å komme til enighet med denne gruppen, men Liverpools interesse har presset prisen i været. Tredjeparts eierskap er ikke tillatt i Premier League, og Liverpool må derfor kjøpe ut både River Plate og denne investorgruppen om de skal klare å sikre seg spissen. Ideelt sett vil River Plate eie spilleren 100% før de selger ham direkte til Liverpool. En total overgangssum på like i underkant av 10 millioner pund ventes å være nok til å overbevise alle parter om å selge Alario, noe som vil sørge for at River Plate sitter igjen med en profitt og spilleren får sin drøm om å spille på Anfield realisert.
Mirror

Köln er villige til å lytte til bud på den tyske landslagsbacken Jonas Hector i sommer, ifølge Bundesliga-klubbens trener Peter Stôger. 25-åringen har blitt linket til Liverpool de siste ukene.
Kicker

Folk fra Kina reiste fra Jiangsu til Milano i påsken for å snakke med Mario Balotelli og hans representanter om en avtale som vil gjøre den utlånte Liverpool-spissen til en av verdens best betalte spillere. Den kontroversielle italieneren skal være tilbudt en årslønn på 15 millioner euro for å signere avtalen. Det er over det dobbelte av hva han har i Liverpool.
Il Milanista

Onsdag 30. mars

Borussia Dortmunds Ilkay Gundogan og Barcelonas Marc-André ter Stegen har blitt koblet til Liverpool, men nå skal de begge nærmest være klare for Man City. Iføge Telegraph har både Liverpool og Man City lagt inn bud på ter Stegen, men han skal ha et ønske om å få Pep Guardiola som trener. Rundt 20 millioner pund skal være prisen City vil betale. Avisen hevder Klopp fortsatt vil være på jakt etter en ny keeper som kan utfordre Simon Mignolet.
The Telegraph

Jerome Sinclair er blitt enig med Watford om en avtale som vil gjøre ham til Watford-spiller i sommer. Watford fikk et bud på 19-åringen avslått av Liverpool i januar, men det virker nå sikkert at tenåringen forlater Anfield-klubben når kontrakten hans løper ut i sommer. Angriperen nekter å signere en ny kontrakt med Liverpool. LFC har krev på en kompensasjonssum fra Watford på grunn av Sinclairs unge alder, og denne vil bli avgjort av et uavhengig panel dersom klubbene ikke klarer å bli enige.
ESPN

Liverpool og Arsenal linkes til Lazio-kaptein Lucas Biglia. Liverpool skal vurdere et bud på 32 millioner euro for playmakeren.
Daily Express

Det er ventet at Jürgen Klopp vil kvitte seg med Joe Allen i sommer, og både Swansea og Watford forbereder bud på midtbanespilleren. Swansea forhørte seg om Allens tilgjengelighet også i januar, men ble fortalt at han ikke var til salgs da. Men situasjonen er i ferd med å forandre seg, og det virker sannsynlig at Allen vil forlate Liverpool etter EM-sluttspillet.
Wales Online

Yaya Toure kommer til å forlate Manchester City i sommer, og agenten hans avslører at det er startet samtaler med flere toppklubber. Arsenal og Liverpool skal begge være aktuelle.
Daily Star

Både West Ham og Paris Saint Germain forbereder store bud på Liverpool-spissen Daniel Sturridge. De franske mestrene forbereder et bud på 45 millioner pund for angriperen, men The Hammers håper at Sturridge ønsker å fortsette karrieren i Premier League.
Brentwood Gazette

Valencia-vingen Sofiane Feghouli velger Fenerbahce som sin nye klubb, selv om han har fått tilbud fra både Liverpool og Inter.
AMK Spor

Arsenal har vunnet drakampen med Liverpool om Granit Xhaka, og midtbanespilleren til Borussia Mönchengladbach vil skrive under for London-klubben i sommer i en overgang verdt rundt 35 millioner pund.
Bild

Tirsdag 29. mars

Liverpool har forhørt seg om River Plate-spissen Lucas Alario. 23-åringen har imponert for den argentinske klubben etter at han kom fra Colon sist sommer, og har gjort 10 mål på 19 kamper denne sesongen. Liverpool har hatt speideres om har fulgt angriperen en god stund.
ESPN

Barcelona ønsker ikke å selge Marc-Andre ter Stegen, men vurderer å låne ut keeperen til Liverpool eller Manchester City neste sesong.
Mundo Deportivo

Liverpool forbereder et bud på 11,5 millioner pund for den polske landslagsspilleren Piotr Zielinski.
Daily Star

Victor Valdes er for tiden lånt ut fra Manchester United til Standard Liege, men spanjolen ønsker ikke å være lenger i den belgiske klubben. Valdes vil være Bosman-spiller i juni, og kan være en ideell mann for Liverpool.
Don Balon

Manchester City kommer til å kjempe med Liverpool om Barcelona-keeperen Marc-Andre ter Stegen. 23-åringen er ikke fornøyd med å dele keeperjobben med Claudio Bravo hos Barcelona. Keeperens kontrakt løper ikke ut før i 2019, og den inneholder en utkjøpsklausul på 60 millioner pund. Barcelona sier at målvakten ikke er til salgs.
Manchester Evening News

Både Liverpool og Everton er interesserte i Fenerbahce-forsvareren Caner Erkin. Venstrebacken har 42 landskamper for Tyrkia, og har bare seks måneder igjen av sin kontrakt før han blir Bosman-spiller i sommer.
Mundo Deportivo

Liverpool er bitt fortalt at de kan få kjøpe Køln-forsvarer Jonas Hector for 12 millioner pund i sommer. Jürgen Klopp sendte to mann for å følge den 25 år gamle venstrebacken da England slo Tyskland 3-2 på lørdag.
Express

Mandag 28. mars

Liverpool holder øye med Fiorentina-trioen Josip Ilicic (28), Khouma Babacar (23) og Matias Fernandez (29). West Ham, Aston Villa, Leicester og Everton følger også situasjonen rundt trioen.
ITA Sport Press

Liverpool følger PSV Eindhoven-forsvarer Jetro Willems. Representanter for Anfield-klubben så Willems i aksjon for Nederland mot Frankrike på fredag. Willems skal ha en prislapp på rundt 11 millioner pund.
Daily Star

Lucas Moura har bestemt seg for å fortsette karrieren hos Paris Saint-Germain, noe som er et skudd for baugen for Liverpool.
Le10Sport

Arsenal har vunnet kampen om det unge Chelsea-talentet Domingos Quina. Manchester United, Liverpool og Tottenham var også interesserte i 16-åringen.
Daily Star

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER