Uke 17

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Lørdag 30. april

Tiago Ilori kobles til en overgang til Deportivo La Coruna denne sommeren. 
Football Insider

Et navn som stadig ble koblet til Liverpool sist sommer var Mateo Kovacic, som da var i Inter Milan. Han endte opp i Real Madrid, men er brukt lite av Zinedine Zidane og nå skal 21-åringen igjen være et aktuelt transfermål for Liverpool. Prislappen skal være rundt 24 millioner pund. 
Defensa Central

Liverpool skal ha begynt en dialog med Monaco om midtbanespilleren Thomas Lemar. Liverpool skal også ha vært ute etter 20-åringen sist sommer. Lemar har fem mål og fem assist for den franske klubben denne sesongen, og er også på radaren til Manchester City, Atletico Madrid og Bayern München. Det hevdes imidlertid at Monaco ikke vil la spilleren gå for under 58,8 millioner pund, som er det samme Man Utd betalte for Anthony Martial.
L'Equipe

Fredag 29. april

Liverpool skal ha åpnet samtaler med Ajax om å signere deres 20 år gamle stortalent Anwar El Ghazi. El Ghazi skal ha et ønske om å spille i Premier League, selv om også en rekke andre storklubber har vist sin interesse. Vingen har scoret 11 mål på 23 kamper i æresdivisjon denne sesongen, og har også fått to landskamper for Nederland allerede.
Gianlucadimarzio.com

Swansea skal være interessert i å hente tilbake Joe Allen fra Liverpool. Allens kontrakt med Liverpool går ut etter neste sesong, og foreløpig skal det ikke ha vært noen nye forhandlinger på gang. Bekymringen for waliserne er at prislappen på Allen er på rundt 10 millioner pund. 26-åringen forlot Swansea for 15 millioner pund for fire år siden. 
Daily Mail

Torsdag 28. april

Andriy Yarmolenko har lenge blitt koblet til Everton, men et bilde fra Dynamo Kiev-spillerens agent Vadim Shablii på Instagram setter nå fart i spekulasjoner om at spilleren isteden kan havne på Anfield. For han har nemlig tatt et bilde fra Anfield og lagt ut. Yarmolenko har scoret 81 mål på 194 kamper for Kiev, og har også 23 mål på 57 landskamper for Ukraina.
Liverpool Echo

 

#meeting #transferwindow #fcliverpool #ProStar #football #agency

En video publisert av Shablii Vadim (@shablii_vadim)

Liverpool skal også være interessert i Valencias midtstopper Shkodran Mustafi, og skal sende speidere for å se på han i helga. Tyskeren spilte tidligere for Everton, men fikk bare en kamp som innbytter der som ung før han gikk til Sampdoria.
El Desmarque

Onsdag 27. april

En gammel kjenning av Jürgen Klopp, Neven Subotic, sliter med å få spilletid for Borussia Dortmund denne sesongen. 27-åringen kan bli tilgjengelig til sommeren for så lite som £4M, og i likhet med Hamburger SV skal Liverpool ha vist interesse. 
Bild

Mamadou Sakhos mulig suspensjon gjør at Liverpool raskt blir linket til en ny midtstopper som er best med venstrebeinet. Thomas Vermaelen, som denne sesongen har vært mye skadet for Barcelona, blir koblet til Anfield. 
Talksport

Liverpool skal ha fattet interesse for Paris Saint-Germains midtbanespiller Javier Pastore. 26-åringen har kontrakt til 2019, men skal være interessert i å forlate den franske hovedstaden. Liverpool er imidlertid ikke alene om å ønske seg argentineren, som vil koste rundt 23 millioner pund.Også Chelsea, Juventus og Barcelona skal ha vist interesse. 
Tuttosport

Marc-Andre ter Stegen vil tvinge Luis Enrique til å ta en beslutning om framtiden hans på slutten av sesongen. Ter Stegen er på ønskelisten til både Liverpool og Man City, og er et klart andrevalg i Barcelona bak Claudio Bravo.
La Liga-ekspert Guillem Balague

Besiktas skal ha holdt flere samtaler med Martin Skrtel, og håper å hente midtstopperen til sommeren. Solvakens tid på Anfield er usikker, og selv da Sakho ikke kunne spille i helgen ble Kolo Toure foretrukket foran Skrtel. Med Joel Matip på vei til klubben, og Joe Gomez på vei tilbake etter skade er det langt fra sikkert Sktrel får mye spilletid neste sesong.
Fanatik

Mandag 25. april

Bayer Leverkusens 24-år gamle målvakt Bernd Leno er en av flere tyske keepere som har blitt linket til Liverpool FC etter at Jürgen Klopp kom inn. Men skal Liverpool sikre seg spilleren på billigsalg, må de få ut fingeren.

 

 

Leno har nemlig en utkjøpsklausul på €16 millioner i sin nåværende kontrakt, men utkjøpsklausulen varer kun frem til 30. april. Liverpool har med andre fem dager på seg. Spillerens kontrakt går ut sommeren 2018.

Bild