Uke 22

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 5. juni

Celtic-manager Brendan Rodgers vil forsøke å hente både Andre Wisdom og Joe Gomez fra Liverpool. Høyreback Wisdom har kontrakt med Liverpool til 2019, men skal være tilgjengelig for transfer i sommer, etter å ha tilbrakt forrige sesong på lån hos Norwich. Rodgers ønsker å låne Gomez, som er på vei tilbake etter langtidsskade.
ClubCall

Liverpool har sett seg ut Arsenal-forsvarer Kieran Gibbs som et transfermål. The Gunners er klare til å lytte til bud på 26-åringen. Venstrebacken har mistet plassen på laget til Nacho Moneral i løpet av det siste halvannet året, og Arsenal ønsker å selge forsvarsspilleren mens de fortsatt kan få en del penger for ham.
Football Insider

Lørdag 4. juni

Liverpool er i samtaler med Jonas Hector, etter å ha blitt enig med 1 FC Köln om en overgangssum for venstrebacken. 26-åringen forbereder seg for øyeblikket til EM sammen med det tyske landslaget. Så sent som i mars uttalte spilleren seg i positive ordelag om Jürgen Klopp i et intervju med ESPN, der han holdt døren åpen for en overgang til Liverpool.
This is Anfield

Ajax-vingen Anwar El Ghazi er på vei til England, hvor Liverpool, Crystal Palace og Aston Villa viser interesse.
GianlucaDiMarzio.com

West Ham leder kampen om Marseille-vingen Georges-Kevin N'Koudou, men vil få konkurranse fra Manchester United og Liverpool om spillerens sigantur.
The Guardian

Fredag 3. juni

Liverpool har ikke Jamie Vardy på sin handleliste, og har ingen speidere som følger spesielt med på ham.
Liverpool Echo

Liverpool har tilbudt Leicester-spiss Jamie Vardy en ukelønn på 140 000 pund, men utkjøpsklausulen i kontrakten hans, på rundt 20 millioner pund, gjelder kun for klubber i Champions League. Arsenal leder kampen om ligamesterens signatur.
Daily Mirror

Liverpool har ingen planer om å gi slipp på Philippe Coutinho i sommer. Paris Saint-Germain er villige til å betale rundt 45 millioner pund for brasilianeren, men den franske klubben er forberedt på at de snakker for døve ører, da Liverpool ikke er interesserte i å selge.
Goal.com

Chelsea er ute etter spillere som Romelu Lukaku, Gonzalo Higuain og Alvaro Morata, og er ikke interesserte i Christian Benteke selv om enkelte medier har hevdet at 25-åringen er Chelseas nødløsning.
Goal.com

Rangers kommer ikke til å følge opp sin interesse for Liverpool-forsvarer Kolo Toure. 35-åringen har vært linket til en overgang til Ibrox-klubben, men det er nå klart at den skotske storklubben kommer til å gå for andre alternativer når de skal styrke midtforsvaret. Toures kontrakt med Liverpool løper ut denne måneden. Han har tilbud fra Kina, men ønsker å bli værende på de britiske øyer. Liverpool vurderer å tilby Toure en trenerrolle, men det er lite sannsynlig at han får fortsette i Anfield-klubben som spiller.
Daily Mail

Besiktas har lagt inn et bud på 7 millioner pund for Liverpool-forsvarer Martin Skrtel. 31-åringen er for tiden opptatt med EM-forberedelser for Slovakia.
Daily Mail

Liverpool har kontaktet agenten til Aston Villas venstreback Jordan Amavi, og gjort det klart at de er interesserte i å signere den franske ungdomslandslagsspilleren. Amavi, som fikk en korsbåndskade i 2015/16-sesongen, rykket ned fra Premier League med Villa. Et bud på 14 millioner euro kan være nok til å få Villa til å selge den unge spilleren. AC Milan og franske klubber er også interesserte. En av de franske klubben er Lyon.
L'Equipe

Torsdag 2. juni

Chelsea har Christian Benteke som et alternativ dersom de ikke henter tilbake Romelu Lukaku fra Everton i sommer. Sistnevnte er manager Antonio Contes førstevalg, men med interesse fra klubber som Juventus og Paris Saint-Germain får londonerne hard kamp for angriperen. Benteke har slitt med spilletiden i sin første Liverpool-sesong, og de røde vil forsøke å få tilbake så mye som mulig av de 32,5 millioner pundene han kostet i fjor ved et eventuelt salg. 25-åringen har allerede avslått lukrative tilbud fra Kina.
The Times

Liverpool forbereder et bud på den 18 år gamle midtbanespilleren Emre Mor fra FC Nordsjælland, men nå vil også Besiktas, Manchester United og Manchester City ha et ord med i laget.
Haberturk

Juventus ser ut til å slå Chelsea og Liverpool i kampen om Paris Saint-Germains Nanitamo Jonathan Ikone. 18-åringen har takket nei til en profesjonell kontrakt med det franske mesterlaget, og er klar til å flytte på seg i sommer. Både Chelsea og Liverpool har speidet på vingen, som har representert Frankrike på U17-nivå. Ikone nærmer seg nå en kontrakt med Juventus, etter å ha holdt samtaler med Serie A-giganten.
L'Equipe

Paris Saint-Germain viser interesse for Philippe Coutinho. Den franske storklubben er villige til å punge ut med 45 millioner pund for å sikre seg brasilianeren.
Le10 Sport

Celtic-manager Brendan Rodgers ønsker å hente Liverpools unge forsvarsspiller Joe Gomez på lån. Han signerte selv 19-åringen for Liverpool fra Charlton for 3,5 millioner pund i juni i fjor.
The Herald

Liverpool har rettet søkelyset mot Sporting Lisboas João Mario etter at Mario Götze og Piotr Zielinski glapp.
A Bola

Liverpool-linkede Caner Erkin har signert en treårskontrakt med Inter. Den 27 år gamle venstrebacken slutter seg til Serie A-klubben etter å ha gått kontraktstiden ut i Fenerbahce.
Talksport

Borussia Dortmund er blitt enig med Raphael Guerreiro om en kontrakt, og ser dermed ut til å ha slått Liverpool i kampen om Lorient-forsvareren. Det gjenstår dog for klubbene om å bli enige om en overgangssum.
Sport Bild

Tottenham, Leicester og Liverpool kjemper om Josip Ilicic. Midtbanespilleren kom til Fiorentina fra Palermo for 7,7 millioner pund i 2013. Sloveneren har hatt en god sesong, hvor han har gjort 15 mål på 33 kamper.
Express

Onsdag 1. juni

Liverpool leder kampen om underskriften til Emre Mor (18) fra FC Nordsjælland, ifølge kilder nær den danske klubben. Unggutten spilte aldersbestemte landskamper for Danmark, men valgte Tyrkia da han fikk sjansen på U21-nivå. Tenåringen debuterte nylig for A-landslaget, og er med i EM-troppen til Tyrkia. Mor, en lav og hurtig spiller på kanten og offensivt på midtbanen, har to mål og to assists på 13 kamper for Nordsjælland denne sesongen.
ESPN

En overgang til Liverpool fra Bayern München vil være et steg ned, mener Mario Götze, ifølge tysk presse. Hovedsakelig er det fordi rødtrøyene ikke spiller i Champions League neste sesong, og Götze skal følgelig foretrekke en klubb som Arsenal.
SportBild

Chelsea har lagt inn et bud på 23 millioner pund for den Liverpool-linkede Roma-forsvareren Antonio Rudiger.
Il Tempo

Tirsdag 31. mai

Liverpool skal ha sikret seg den belgiske tenåringen Samuel Bastien, som har tilbrakt sesongen på lån i italienske U.S. Avellino i Serie B fra Anderlecht. 19-åringen har kamper for Belgias U19- og U21-landslag, og spiller på midtbanen. Liverpool og Anderlecht har kommet til enighet som en overgang verdt mellom 5 og 6 millioner euro. Bastien er for tiden på ferie i Marbella, men holdes oppdatert av agenten sin. Flere klubber i Europa har hatt belgieren på radaren, og han har vært linket til Liverpool det siste året.
Irpinia News

Tidligere Liverpool-forsvarer Daniel Agger kan være på vei til AC Milan på en Bosman-overgang i sommer. Det er kontakt mellom Milan-ledelsen og Aggers representanter, og 31-åringen ivrer etter å spille for Serie A-klubben.
Tuttosport

Atletico Nacional har fortalt Liverpool at de er interesserte i bud på Marlos Moreno. De røde skal ha sansen for colombianeren. Sporting Lisboa har lagt inn et bud på spilleren, som ble forkastet av Medellin-klubben Atletico.
Daily Star

Liverpool er interesserte i å hente sin tidligere keeper Pepe Reina tilbake til Anfield. Reina kom til Liverpool fra Villarreal i 2005. Han ble lånt ut til Napoli 2013/14-sesongen, etter at han mistet posisjonen som førstekeeper i Liverpool til Simon Mignolet. Sesongen etter sluttet han seg til Bayern München, før ferden gikk tilbake til Napoli i fjor sommer. Det er imidlertid lite sannsynlig at Liverpool klarer å lokke Reina bort fra Napoli, og Serie A-klubben har heller ingen intensjoner om å gi slipp på 33-åringen som de har kontrakt med frem til 2018.
Corriere dello Sport

Alvaro Morata bekrefter at han har tilbud fra engelske klubber i sommer, og Juventus-spissen sier han er fristet av muligheten til å spille i Premier League. Morata har vært linket til klubber som Arsenal, Chelsea, Liverpool. Manchester United og Tottenham. Real Madrid antas å aktivere en tilbakekjøpsklausul før de selger Morata med en profitt. 23-åringen gjorde 12 mål og slo ni målgivende pasninger på 47 kamper for Juve sist sesong.
AS

Ajax-spilleren Davy Klaassen har bestemt seg for å bli i Nederland, og dermed går Napoli i stedet for Liverpool-linkede Piotr Zielinski.
La Gazzetta dello Sport

Mandag 30. mai

Liverpool-overgangen til Piotr Zielinski kan havne i vasken. 22-åringen, som har vært på utlån i Empoli fra Udinese, har allerede snakket med Jürgen Klopp, men Liverpool og Udinese er foreløpig ikke enige om pris. De rødes forhold til eieren, Pozzo-familien, skal også være kjølig ettersom det er de som eier Watford, der en sum for Jerome Sinclair trolig må fastsettes av et tribunal. Udinese har satt en prislapp på omtrent 10 millioner pund for Zielinski, noe Liverpool mener er altfor mye. Uten noen merkverdig endring fremover, kommer ikke Zielinski til Anfield med det første.
Mondo Udinese/La Gazzetta dello Sport

Barcelona-forsvarer Marc Bartra har bestemt seg for å forlate storklubben grunnet mangel på spilletid. 25-åringen skal følges av blant andre Liverpool, og katalanerne har senket utkjøpsklausulen fra 40 (!) til 8 millioner euro, altså omtrent 6 millioner pund. Barcelona skal være villige til å slippe ham for enda mindre hvis motparten går med på å la avtalen inkludere en tilbakekjøpsklausul. Bartra, med flere kamper for A-landslaget til Spania, foretrekker helst Liverpool eller Villarreal, men Manchester United og italienske klubber er også interesserte i midtstopperen.
L’Esportiu

Liverpool-spiss Samed Yesil er nær ved å bli enig med Trabzonspor om en kontrakt. 22-åringens agent har møtt representanter for Trabzonspor i Tyrkia, og nær ved å komme i mål når det gjelder de personlige betingelsene. Yesils kontrakt med Liverpool løper ut i slutten av juni.
Turkish Football

Liverpool er i ferd med å fullføre en overgang fra Piotr Zielinski. Liverpool har fulgt Zielinski siden januar, og er desperate etter å ikke bli slått på målstreken i kampen som polakken. Midtbanespilleren jaktes også av Roma, Napoli og Borussia Dortmund.
Tuttomercatoweb

Roma er villige til å selge Miralem Pjanic, noe som Juventus og Liverpool har merket seg. Roma ønsket å forlenge kontrakten til 26-åringen, men bosnieren forlanger for mye i lønn. Dermed forbereder nå Roma seg på et salg av Pjanic. Hans nåværende avtale med Roma løper ut sommeren 2018.
Gazzetta dello Sport

Southampton ønsker å belønne Shane Long med en ny kontrakt. Tottenham og Liverpool har begge blitt linket til spissen, som bare har to år igjen av sin avtale med sydkystklubben.
Mirror

Brendan Rodgers ønsker å hente Joe Allen til Celtic, men midtbanespillerens lønn kan sette en stopper for en overgang fra Liverpool. Allen har ett år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben, og tjener 45 000 pund i uken hos de røde.
Daily Record

Her kan du lese forrige ukes ryktebørs!