Uke 4

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 31. januar

Liverpool planlegger et bud på 7 millioner pund på Real Madrids Denis Cheryshev, fordi forhandlingene omkring Alex Teixeira står i stampe.
Express

Liverpool står klare til å hente Real Madrid-vingen Denis Cheryshev på lån. Russeren ønsker fast førstelagsfotball før EM til sommeren, og har ikke vært i en eneste kamptropp under Zinedine Zidane. Han vil derfor få tillatelse til å forlate Madrid-klubben på lån.
Mirror

Liverpool, Chelsea og Tottenham kjemper om Juventus-spissen Alvaro Morata, men Serie A-klubben ønsker i utgangspunktet ikke å selge angriperen.
Standard Digital

Real Madrid-vingen Denis Cheryshev vil signere for en Premier League-klubb i morgen, og det kan være Liverpool.
AS

Lørdag 30. januar

Leicester City har kastet seg inn i kampen med Arsenal, Liverpool, Tottenham og Aston Villa om Walsall-forsvareren Rico Henry. Championship-klubbene Derby, Brighton og Wolverhampton vil også ha Henry.
ESPN

Liverpool følger med på utviklingen til Osasunas midtbanespiller Mikel Merino, og kan komme til å forsøke å hente 19-åringen i sommer. Borussia Dortmund rapporteres å ha lagt inn et bud på 3 millioner pund på tenåringen.
HITC

Fredag 29. januar

Huddersfield Town linkes til Liverpools midtbanespiller Daniel Trickett-Smith. 20-åringen ble hentet til Liverpool fra Crewe Alexandra for 300 000 pund i april 2012. Etter først å ha spilt for U18-laget til Liverpool er han nå å finne på U21-laget.
The Huddersfield Daily Examiner

Liverpool er interesserte i den argentinske midtbanespilleren Leandro Paredes. 21-åringen, som gikk gradene hos Boca Juniors, er for tiden utlånt fra Roma til Empoli.
TMW

Schalke har ikke gitt opp håpet om å beholde Liverpool-linkede Joel Matip. Kameruneren vil være uten kontrakt på Veltins Arena til sommeren, men i Gelsenkirchen håper man å overtale 24-åringen til å fortsette i klubben.
Mirror

Udinese nekter å selge midtbanespilleren Piotr Zielinski til Liverpool i januar. Zielinski selv er heller ikke spesielt giret på en overgang midt i sesongen, da han ønsker seg en full preseason til å venne seg til engelsk fotball. Polakken er også bekymret for at en overgang nå kan ødelegge for ham selv med tanke på EM-sluttspillet til sommeren. 21-åringen har kontrakt med Udinese til 2018.
Przeglad Sportowy

Torsdag 28. januar

Udineses Piotr Zielinski er et transfermål for Liverpool. Anfield-klubben ønsker å rekruttere den polske landslagsspilleren til sommeren. Den 21 år gamle midtbanespilleren er for tiden utlånt til Empoli, hvor han har gjort to mål og står med fem målgivende pasninger på 20 kamper i Serie A.
Goal

Manchester United og Liverpool kjemper om Palermos 26 år gamle italienske playmaker Franco Vazquez. Palermo-president Maurizio Zamparini har sagt at Vazquez kan få forlate klubben for 30 millioner euro.
La Gazzetta dello Sport

Watford har lagt inn et formelt bud på Jerome Sinclair, men budet er mindre enn Liverpools verdsetting av unggutten, som er 3 millioner pund. 19-åringen ønsker å forlate Anfield-klubben for å spille førstelagsfotball, og har takket nei til en ny kontrakt med Liverpool.
Daily Mail

Liverpool er den siste klubben i rekken som viser interesse for den engelske U19-landslagsspilleren Freddie Woodman. Den 18 år gamle keeperen ble lånt ut til Crawley Town fra Newcastle i starten av sesongen, men ble hentet tilbake til Newcastle i oktober på grunn av en skadekrise på St James' Park. Woodman har fortsatt ikke skrevet en ny kontrakt med Newcastle, og i tillegg til Liverpool viser Southampton og Crystal Palace interesse for målvakten.
Newcastle Chronicle

Roma er interesserte i Chelsea-forsvareren Gary Cahill, men Liverpool er favoritter til å sikre seg den 30 år gamle midtstopperen.
Express

Liverpool har fått avslag på et tredje bud på Alex Teixeira. Det første budet var på 25 millioner pund, det andre på 28 millioner pund, og det siste på 31 millioner pund. En overgang i januar virker nå lite sannsynlig, da Shakhtar nekter å la brasilianeren gå for mindre enn 38 millioner pund.
Daily Star

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Arsenal om Nolito. Barcelona viser også interesse for Celta Vigo-spissen.
Talksport

Onsdag 27. januar

Klopp har møtt agenten til Borussia Monchengladbach-spilleren Granit Xhaka, og Liverpool skal være interessert i å sikre seg en overgang til sommeren. Xhaka skal være Klopps førstevalg av kandidatene til det neste overgangsvinduet, og han møtte agenten Andy Gross i desember. Spillerens kontrakt går ut i 2019, men en klausul gjør at han kan selges for 30 millioner euro fra og med 2017 – noe som vil kunne brukes i forhandlingen om pris allerede til sommeren. Arsenal og Chelsea er også interessert i landslagsspilleren.
BILD

Chelsea er ikke lengre interessert i å hente Alex Teixeira i januar. Det betyr for alvor at Liverpool er i førersetet om signaturen til brasilianeren. Shaktar krever 50 milioner euro – betydelig mer enn Liverpools første bud.
Express

Liverpool har kommet med et bud på Shalke-stopperen Joel Matip. Merseyside-klubben har tatt interessen ett steg lengre, og sendt et bud til den tyske klubben. 
SKY/ SKY Germany

Mario Suarez har ikke fått det til i Fiorentina, og det ser ut som den tidligere Atletico Madrid-spilleren forlater Serie A-klubben. Liverpool er interessert, men spilleren selv ser ut til å foretrekke en retur til Spania. Valencia skal være i førersetet.
Express

Tirsdag 26. januar

Barcelona skal ha avslått et bud fra Liverpool på 10 millioner pund for Marc-Andre ter Stegen. Barcelona skal imidlertid ikke være villig til å la keeperen gå for under 20 millioner pund. 
Independent

Alex Teixeira nærmer seg Liverpool, og en avtale kan gå i boks før januarvinduet stenger. – Samtalene går bra, og utfallet kommer trolig snart. Det er bra for Brasil, spektakulært for Shaktar og dyrt for Liverpool. 
ESPN Brasil

Liverpool er interessert i å sikre seg Klopps tidligere elev Robert Lewandowskis signatur, men Klopp må være forberedt på å møte Real Madrid i kamp om polakkens navnetrekk. Real Madrid er villige til å by hele 75 millioner pund for storscoreren. Også Manchester United følger med på spissen.
Liverpool Echo

Watford-eierne er fristet til å hente Jerome Sinclair, men fordi det blir en større konstnad for en engelsk klubb å hente ham, vil de la Udinese eller Granada hente Liverpool-spilleren. Watford-eieren eier nemlig også disse klubbene.
Irish Independant

Mandag 25. januar

Swindon Town ønsker å sikre seg Liverpool-keeper Lawrence Vigouroux på en permanent overgang. League One-klubben forbereder nå et bud nummer to på keeperen de låner fra Liverpool denne sesongen. 22-åringen har spilt 28 kamper for Swindon så langt, og har imponert mellom stengene på County Ground. Merseyside-klubben ønsker ikke å la chileneren gå på billigsalg, så Swindons første bud ble avslått. Swindon er imidlertid nå klare med et nytt og forbedret bud, i håp om å sikre seg keeperen permanent denne måneden.
Talksport

Liverpool jakter fortsatt en ny keeper, og kan komme til å forsøke seg på Genoas Mattia Perin. 23-åringen betraktes som en av de mest lovende keeperne i Serie A.
Daily Telegraph

Liverpool er villige til å lytte til bud på Christian Benteke. Angriperen selv ønsker ikke å vurdere sin fotballfremtid før til sommeren, noe som kan å utelukke en overgang i dette transfervinduet.
Bleacher Report

Arsenal leder kampen mot Monaco-talentet Kylian Mbappe. Real Madrid, Bayern München, Chelsea, Manchester United, Paris Saint-Germain og Liverpool følger også 17-åringen.
L'Equipe

West Ham, Manchester United og Liverpool hadde speidere tilstede i Lyon på søndag, for å følge Marseille-vingen Georges-Kevin N'Koudou. 20-åringen kom til Marseille fra Nantes for 1 million pund sist sommer. Vingen har gjort åtte mål og har notert seg for fire målgivende pasninger denne sesongen. Den franske U21-landslagsspilleren begynte karrieren hos Paris Saint-Germain før han dro til Nantes i 2013. Marseille skal ikke ønske å gi slipp på sin unge stjerne i januar, men dersom en klubb legger 20 millioner euro på bordet vil det nok være tilstrekkelig for å få til en overgang. Kampen mellom Lyon og Marseille endte for øvrig 1-1.
The Guardian

Adam Bogdan kan komme til å forlate Liverpool etter bare et halvt år i klubben. 28-åringen rapporteres å være misfornøyd med tingenes tilstand, og ønsker å bli lånt ut til en annen klubb i dette transfervinduet.
Liverpool Echo

AC Milan kan komme til å terminere lånet av Mario Balotelli. Milano-klubben er skuffet over Balotellis prestasjon i siste kamp mot Empoli, hvor 25-åringen var tilbake etter et langt skadeopphold. Den utlånte Liverpool-spissen kom inn når det var igjen rundt 20 minutter av kampen, men leverte slett innsats. West Ham og West Bromwich skal ha håp om å kjøpe Balotelli fra Liverpool før transfervinduet stenger.
Calciomercato

HER KAN DU LESE FORRIGE UKES RYKTEBØRS