Uke 6

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 14. februar

Kontrakten til Håvard Nordtveit løper ut hos Borussia Mönchengladbach til sommeren og Jürgen Klopp skal være blant dem som ser an situasjonen med den 25-årige nordmannen. Nordtveit, med en fortid i Arsenal, kan dekke opp som midtbaneanker, midtstopper og også back.
Sunday People

Lørdag 13. februar

PSG kan være villig til å lytte til bud for flankespilleren Lucas Moura (23). Liverpool er en av flere store klubber som skal ha vist interesse.
Le10Sport

Trener Thomas Tuchel innrømmer at det kan bli vanskelig å holde på Ilkay Gundogan (25), tidligere elev hos Jürgen Klopp i Borussia Dortmund. "Det er ingen tvil om hvor viktig Ilkay er, jeg skulle gjerne fortalt dere at han har forlenget sin kontrakt til 2016. Dessverre er ikke det tilfellet. Det er stor interesse for Gundogan, som gjør at samtaler ikke er lette, men vi mener vi har en god sjanse." Den nåværende kontrakten til midtbanespilleren løper til 2017.
Teamtalk

Ignacio Camacho (25), hevdes å ha vært på Melwood sist torsdag sammen med sin agent. Camacho er midtbanespiller hos Malaga.
Read Liverpool
 

Fredag 12. februar

Marc-Andre Ter Stegen har vært linket til Liverpool en stund og hevdes å være øverst på ønskelisten til Jürgen Klopp for en keeper. Hvis man ikke skulle greie å lure keeperen vekk fra Barcelona kan Loris Karius (22) hos Mainz være et alternativ.
Bleacher Report

Liverpool skal ha ønsket den unge danske midtstopperen Andreas Christensen sist sommer. Han har imidlertid signert en ny langtidskontrakt med Chelsea og Borussia Mönchengladbach er i tillegg veldig interessert.
TV3 Sport (Danmark)
 

Torsdag 11. februar

Sofiane Boufal (22) skal ha en prislapp på 20 millioner euro, eller £15.6M. Det sier sportsdirektør Jean-Michel Vandamme om sin offensive midtbanespiller: "Boufall vil kostet minst £15.6M, det er minimum. Bare Inter og Juve har vært i kontakt via agenter, men de har ikke kommet med noen offisielle tilbud så langt. I januar var det ikke aktuelt å selge ham, i juli kan det være en mulighet. Det er også klubber fra Premier League ute etter ham og jeg tror det vil være best for de italienske klubbene om de begynte å forhandle om han nå." Ifølge spanske Fichajes skal Arsenal og Liverpool være klare med bud på £18.5M. Fargerike Boufal har denne sesongen scoret sju mål, men har også åtte gule og to røde kort.
Express



Liverpool og Jürgen Klopp ventes å jakte en stabil målscorer i sommerens transfervindu. En som skal være i søkelyset er Javier Hernandez (27), meksikaneren med fortid i Manchester United og Premier League, men som nå spiller hos Bayer Leverkusen.
ITA Sport Press

Onsdag 10. februar

Joel Matip hos Shalke er ferdig med sin kontrakt etter denne sesongen og det har lenge gått rykter om at Liverpool ligger først i løypa til å sikre seg 24-åringen som spiller landskamper for Kamerun. Nå sier rapporter at dette kan bli bekreftet i løpet av kort tid.
RevierSport

Tirsdag 9. februar

Mario Balotelli vil reise tilbake til Liverpool etter utlånsavtalen med AC Milan er over da italienerne skal ha bestemt seg for at de ikke ønsker å prøve å kjøpe spissen.
Calciomercato.com

Mandag 8. februar

Liverpool skal ha vært interessert i Jese Rodriquez (22), eller bare Jese, hos Real Madrid i sommer. Nå rapporteres det at man på Anfield kan være klar med et bud i størrelsesorden 20 millioner euro, eller om lag £15.4M, etter denne sesongen.
fichajes.net