Uke 7

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 21. februar

Liverpool er svært interesserte i å signere Kylian Mbappe fra AS Monaco. 17-åringens kontrakt løper ut i sommer, og partene har ikke kommet til enighet om en ny avtale. Paris-Saint Germian og Real Madrid er også interesserte i Mbappe, men Liverpool har vært mest konkrete i sine forsøk på å sikre seg tenåringen.
Aujourd'hui

Real Madrid-spissen Jese Rodriguez er ønsket av Liverpool til sommeren.
OkDiario

Lørdag 20. februar

Daniel Sturridge antas å bli et nøkkelmål for Tottenham på transfermarkedet til sommeren.
KickOff

Fredag 19. februar

Ilkay Gundogan har informert Barcelona om at han blir Manchester City-spiller neste sesong. Den tyske landslagsspilleren ønsker å jobbe sammen med Pep Guardiola i City, noe som er et slag i trynet for Liverpool og Manchester United.
Sport

Torsdag 18. februar

Juventus har kastet seg inn i kampen med Liverpool om Bayern Münchens Mario Götze.
Calciomercato

Liverpool gjør et fremstøt for å sikre seg Borussia Dortmund-stjernen Ilkay Gundogan. Real Madrid og Juventus ivrer også etter å sikre seg midtbanespilleren.
Metro

Manchester City har allerede laget inn et bud på 39 millioner pund, i et forsøk på å sikre seg midtbanespilleren Granit Xhaka foran nesen på Liverpool. Det er Pep Guardiola som ønsker å ha med seg sveitseren på flyttelasset fra Bundesliga.
Bild

Borussia Dortmunds Neven Subotic kan være tilgjengelig for 5 millioner euro i sommer. Liverpool er blitt linket til serberen, og han er også ønsket av Hamburg. Subotic har kontrakt med Borussia til 2018, og tjener 3 millioner euro i året.
Bild

Trabzonspor vil møte Liverpool denne uken, for å forhøre seg om muligheten til å kjøpe Samed Yesil.
61Medya

Onsdag 17. februar

Liverpool vil gjøre et forsøk på å hente Real Betis-keeper Antonio Adan i sommer. Keeperen kan være tilgjengelig for 8 millioner euro (6,2 millioner pund) takket være en utkjøpsklausul i hans nåværende kontrakt. Adan er landslagsaktuell i Spania, etter å ha gjort flere redninger enn noen annen keeper i La Liga denne sesongen.
AS

Arsenal, Liverpool, Juventus og Manchester City kommer alle til å være med i kampen om signaturen til Borussia Dortmund-stjernen Ilkay Gundogan, etter at det ble klart at midtbanespilleren ikke ønsker å skrive under noen ny kontrakt med Bundesliga-klubben. Gundogans kontrakt løper ut i juni 2017.
Talksport

Slaven Bilic og West Ham har kastet seg inn i kampen med Liverpool om Borussia Mönchengladbachs Håvard Nordtveit.
Tuttomercatoweb

Liverpool forhører seg om tilgjengeligheten til Dennis Praet. Jürgen Klopp ønsker å hente Anderlechts 21 år gamle midtbanespiller til Anfield i sommer.
Mirror

AC Milan ønsker ikke å sikre seg Mario Balotelli permanent, og Liverpool ønsker å kvitte seg med italieneren til sommeren. Det kan føre til at Balotelli blir lagkamerat med Steven Gerrard i LA Galaxy.
Tuttomercatoweb

Ilkay Gundogan ønsker ikke å forlenge kontrakten med Borussia Dortmund. Gundogan har 15 måneder igjen av sin nåværende avtale, og Dortmund får dermed et dilemma om de skal selge nå eller risikere å miste spilleren på Bosman-overgang om et drøyt år. Dette kan interessere både Manchester United og Liverpool.
Bild

Borussia Mönchengladbach melder at de har gitt Håvard Nordtveit et meget godt kontraktstilbud, og Bundesliga-klubben tror de skal klare å holde nordmannen unna klørne til Jürgen Klopp og Liverpool. Borussia-ledelsen erkjenner imidlertid at de ikke er i stand til å konkurrere med lønningene i Premier League. Nordtveit sier selv at han vil bestemme seg for hvor han skal spille fotball neste sesong i løpet av de kommende ukene.
Bild

Liverpool ønsker seg den danske U19-landslagsspilleren Mikkel Duelund, men midtbanespilleren til FC Midtjylland foretrekker selv en overgang til Manchester United.
Talksport

Liverpool-spissen Samed Yesil ivrer etter en overgang til Trabzonspor. Yesil er for tiden utlånt til FC Luzern i den sveitsiske superligaen, hvor han har spilt åtte ligakamper og bidratt med to målgivende pasninger og en scoring. Yesil kom til Liverpool fra Bayer Leverkusen for 1 million pund i 2012.
Fotomac

Tirsdag 16. februar 

Liverpool har blitt linket til Borussia Monchengladbachs sveitsiske midtbanespiller Granit Xhaka en rekke ganger. Bild har tidligere skrevet at Klopp hadde et møte med 23-åringens agent, og at han skal være Klopps hovedmål denne sommeren. Etter overgangen til Matip, blir Xhaka igjen dratt frem flere steder. 
This is Anfield

Mandag 15. februar

Manchester United, Arsenal og Liverpool skal alle ha speidere på plass når Benfica spiller fredag kveld. Spilleren alle følger er Renato Sanches. 18-åringen debuterte for klubben i oktober, og signerte en ny kontrakt i desember med en utkjøpsklausul på 62 millioner pund. 
Express

Melissa Reddy som følger Liverpool FC for Goal.com sier at Liverpool i dag kommer til å bekrefte at Joel Matip signeres til sommeren. Oppdatert: Overgangen ble seinere bekreftet.

 

 

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER