Uke 8

Arsenal og Liverpool er begge ute etter 19 år gammel nederlender.

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 28. februar

Arsenal og Liverpool er begge ute etter å sikre seg den 19 år gamle Ajax-spilleren Riechedly Bazoer. Nederlenderen har blitt kalt «den nye Patrick Vieira» og midtbanespilleren fikk sin landslagsdebut i fjor. Spilleren skal ha en verdi på rundt 15 millioner pund.
Tuttosport

Lørdag 27. februar

Liverpool skal ha lagt inn et bud på 19 millioner pund for Barcelona-keeper Marc-Andre ter Stegen. 23-åringen har kontrakt med den spanske klubben til 2019.
Don Belon

Liverpool skal ha fattet interesse for Chelseas Marko Marin, som for tiden er på lån i Trabzonspor. Det vurderes nå om man skal legge inn et bud på bosnieren når sesongen er over.
Calciomercato

Torsdag 25. februar

Malaga er i pengetrøbbel, og dermed kan Ignacio Camacho forlate klubben for 4 millioner pund til sommeren. Liverpool skal være blant klubbene som har fulgt midtbanespilleren lenge, og som dermed kan komme til å legge inn bud. 25-åringen har spilte 148 kamper etter at han kom til Malaga i 2011. Det hevdes også at spilleren, som har en fortid i Atletico de Madrid, og hans manager ble observert på Melwood tidligere denne måneden.
Mirror/Express

Onsdag 24. februar

Tidligere Liverpool-innlånte Javier Manquillo kan bli Juventus’ nye høyreback. Spanjolen har gjort det bra på utlån hos Marseille fra Atlético Madrid, og Juventus håper å kunne overtale Madrid-klubben om å selge 21-åringen.
L’Équipe

West Ham linkes til både Daniel Sturridge og Christian Benteke – i en dobbeltovergang verdt 45 millioner pund. The Hammers håper at angrepsparet blir deres store sommerovergang foran den nye sesongen på Olympiastadion i London.
Brentwood Gazette

Newcastle-keeper Freddie Woodman (19) er på vei vekk fra Nordøst-England, og klubber som Liverpool, Arsenal og Tottenham hevdes å følge unggutten. Trolig forlater han Newcastle i sommer når kontrakten løper ut. Woodman skal ha imponert på utlån hos League Two-klubben Crawley i første halvdel av sesongen.
ClubCall (via Express)

Tirsdag 23. februar

Paris Saint-Germain står i fare for å miste både Edinson Cavani og Zlatan Ibrahimovic til sommeren, og skal nå ha Roberto Firmino i tankene som en mulig erstatter. Etter en treg start på Liverpool-karrieren har brasilianeren blomstret ordentlig den siste tiden og har nå 6 mål og 7 assist for Liverpool. Firmino, som kom til Liverpool for potensielt 29 millioner pund i sommer, har kontrakt til 2020.
Fichajes

Både Liverpool, Arsenal og Man Utd holder øye med Monacos stjerneskudd Kyllian Mbappe Lottin. 17-åringen slo i helgen Thierry Henrys rekord som klubbens yngste målscorer. Spilleren har foreløpig ingen profesjonell kontrakt med Monaco og kan dermed forsvinne for et relativt lavt beløp.
Daily Mail

Mandag 22. februar 

Borussia Dortmunds manager Thomas Tuchel har ikke gitt opp å beholde İlkay Gündoğan, til tross for interessen fra både Liverpool og Manchester United. 25-åringens kontrakt varer til 2017, og dermed må klubben bestemme seg til sommeren om de skal selge eller risikere at han forsvinner på free transfer året etter. – Det er ikke slik at det ikke er noen sjanse for at han blir, sier Tuchel. 
Sky Sports

Klopp skal også angivelig være interessert i å hente Real Madrids Jese Rodriguez til sommeren. Liverpool skal ha vært klare til å betale 23 millioner pund for ham i januar, men da ville ikke spanjolene gi slipp på ham. Jese har spilt 14 kamper i La Liga denne sesongen, og har scoret to mål.
Okdiario

Leroy Sane har lenge vært linket til Liverpool. Nå hevdes det at Chelsea er nærmest å sikre seg 20-åringen fra Schalke. Spilleren har en prislapp på 40 millioner pund. 
Express

Liverpool, Ajax og Barcelona skal alle være interessert i AC Milans 16 år gamle keeper Gianluigi Donnarumma. Barcelona skal allerede ha lagt inn et bud på 30 millioner euro for stortalentet, som blir 17 år torsdag denne uka. Silvio Berlusconi hevder imidlertid at keeperen ikke skal noe annet sted de «neste 20 årene». 
Tutto Sport

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER