Unggutta dominerte også sist Exeter gjestet Anfield

Det er over 34 år siden Exeter sist spilte foran The Kop. Over 6000 kommer fra sydkysten til Merseyside i kveld.

Ian Rush scoret to mål og Ronnie Whelan satte ballen en gang i nettet og ble «man of the match» da Liverpool vant 5-0 i første kamp av 2.runde i Ligacupen i 1981/82, på Anfield. Rushie var ennå ikke fylt 20 år mens Whelan nettopp hadde forlatt tenårene.

Nå skal det sies at Bob Paisley for øvrig hadde et meget sterkt og rutinert mannskap med Kenny Dalglish og Graeme Souness i spissen. De to øvrige målscorerne var Terry McDermott og Dalglish.

Liverpool gikk til finalen i Ligacupen det året, hvor de slo Tottenham 3-1 på Wembley. Målscorere: Ronnie Whelan 2, Ian Rush.

Om det ikke forventes en nedsabling av gjestene fra League 2 i kveld vil det være én ting som blir forbedret. 7. oktober 1981 møtte beskjedne 11478 tilskuere opp på Anfield og det kommer til å bli langt flere i returen i FA-Cupens 3.runde. Bare fra Exeter vil det komme over 6000 fans.

Kampen sendes på TV2 Premium og TV2 Sumo, og vi oppdaterer som vanlig live her på liverpool.no med hurtige rapporter ved pause og slutt samt spillerbørs.

Hvis du ønsker å få oppdatert kampen på SMS: Klikk på denne linken