Vanskelige valg for Klopp

Godt spill mot Stoke gjør det vanskeligere for Jürgen Klopp å komponere startoppstillingen til returkampen mot Borussia Dortmund.

Flere spillere som ikke spilte den første kampen mot Borussia Dortmund imponerte i 4-1 seieren over Stoke. Jürgen Klopp må nå avgjøre om spillerne han hvilte mot pottemakerne skal komme rett inn på laget igjen til returkampen mot Dortmund, eller om han skal starte med en eller flere av de som viste seg fra en positiv side mot Mark Hughes sitt mannskap.

– Det er hyggelig at jeg nå virkelig må tenke meg om to ganger før jeg tar ut laget. Men det gjør jeg som regel i forbindelse med hvert eneste laguttak, om jeg skal si som sant er, uttaler Klopp til Liverpoolfc.com.

– Når spillerne spiller så bra som de gjorde mot Stoke blir avgjørelsene ekstra vanskelige. Men dette er den beste problemstillingen en manager kan ha, så forhåpentligvis må jeg ta mange vanskelige avgjørelser foran torsdagens kamp.



Unge spillere som Sheyi Ojo og Kevin Stewart fikk sjansen til å vise seg frem mot Stoke, og Daniel Sturridge spilte også en veldig god kamp.

– Vi er avhengige av at vi har mange valgmuligheter. Vi kan ikke spille så mange kamper som vi skal gjennom med det samme laget. Det var utrolig at vi fikk muligheten til å hvile Philippe Coutinho. Han er i strålende form og en veldig viktig spiller for oss. Adam Lallana spilte bare en halvtime, men løp som en gal i den halvtimen. Det lover godt for oss. Mamadou Sakho kunne se kampen fra tribunen og slappe av, mens Dejan Lovren satt på benken.

LES OGSÅ: – Et bevis på at vi har en sterk tropp