Vil forsøke å hente midtstopper på lån

Liverpool vil forsøke å låne en midtstopper i januar, selv om de skulle lykkes med å hente hjem Tiago Ilori fra Aston Villa.

Liverpool Echo tror at Tiago Ilori vil returnere fra låneoppholdet i Aston Villa, men det forhindrer ikke Liverpool i å hente inn enda en midtstopper i januar, skriver lokalavisen.

Midtstopperkrisen er nærmest fullkommen i Liverpool for øyeblikket, med Martin Skrtel, Dejan Lovren, Mamadou Sakho og Joe Gomez på skadelisten. Dermed er Kolo Toure eneste skadefrie midtstopper, og han slet med krampe i baksiden av låret mot slutten av semifinalen mot Stoke på tirsdag.

Lovren haltet ut av kampen mot Stoke med en strekk i baksiden av låret. Skrtel fikk en lignende skade i kampen mot Watford den 20.desember, mens Mamadou Sakho gikk glipp av semifinalen mot Stoke fordi han fikk en kneskade av den fæle taklingen som Jeremain Lens satte inn på franskmannen i kampen mot Sunderland.

Sakho kommer definitivt til å gå glipp av kampen mot Exeter i morgen kveld, skriver Echo. Det er heller ikke sikkert han rekker kampen mot Arsenal på onsdag.

Mer sannsynlig med lån enn med kjøp

Echo skriver at det er mer sannsynlig at Liverpool låner en midtstopper enn foretar et regelrett kjøp i januar.

– Da sesongen startet hadde vi fem midtstoppere, inkludert Joe Gomez. For to uker siden hadde vi tre midtstoppere, som er en god situasjon. Nå har vi ingen, uttalte Jürgen Klopp om stopperkrisen etter at Kolo Toure fikk krampe og kjenning med en stram hamstring i semifinalen mot Stoke.

Schalkes Joel Matip linkes til Liverpool, men Echo tror ikke det er aktuelt med en overgang før kontrakten kameruneren har med Bundesliga-klubben løper ut til sommeren. I Italia linkes Liverpool til Inters Andrea Ranocchia, mens et annet navn som stadig dukker opp i ryktespaltene er den 27 år gamle serberen Neven Subotic hos Borussia Dortmund.

Jürgen Klopp har også få alternativer når det gjelder å hente opp midtstoppere fra akademiet. Daniel Cleary er ute med skade, mens Tom Brewitt ble skadet i kampen mot Morecambe på tirsdag. Joe Maguire er imidlertid tilgjengelig. 

LES OGSÅ: Et helt lag ute med skader!