Vil ha Balotelli vekk fra lønningslisten

Kina og Tyrkia synes å være de beste mulighetene Liverpool har til å kvitte seg med Mario Balotelli.

James Pearce i Liverpool Echo melder at man i Balotelli-leiren nå vurderer Kina som den kontroversielle italienerens neste stoppested. Det er i alle fall lite sannsynlig at AC Milan kommer til å kjøpe tilbake spissen, da Balotelli ikke har klart å markere seg nevneverdig under låneoppholdet på San Siro denne sesongen.

På Anfield ønsker man helt klart å bli kvitt Balotelli, og helst på en permanent overgang. Italieneren har bare gjort ett mål på 14 kamper for AC Milan denne sesongen, og han har vært ute av spill i over tre måneder med en lyskeskade.

En lukrativ overgang til den kinesiske superligaen synes å være en seriøs mulighet for Balotelli, da klubber fra Kina allerede har forhørt seg om 25-åringen er tilgjengelig.


– Etter skaden har ikke Mario klart å komme skikkelig i gang igjen. Det er viktig at han begynner å smile ute på banen igjen, siteres Balotellis agent Mino Raiola.

Echo skriver at i tillegg til interesse fra Kina har også tyrkiske klubber forhørt seg om Balotelli. Liverpool håper å få igjen så mye som mulig av de 16 millioner pund de la ut for Balotelli da de kjøpte ham fra AC Milan i 2014. Liverpool betaler fortsatt en betydelig del av spissens ukelønn på 80 000 pund, og ønsker nå å få ham av lønningslisten for godt. Anfield-klubben har derfor gitt Raiola grønt lys til å forhandle med potensielle nye arbeidsgivere.

LES OGSÅ: Fornøyd med Marios oppførsel i Milan

 

⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Et bilde publisert av Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459)