Vil ikke beholde noen spillere mot sin vilje

– Jeg vil ikke ha spillere i mitt lag som ikke ønsker å være i vår tropp, sier Jürgen Klopp.

Foran sitt første sommertransfervindu som Liverpool-manager er Jürgen Klopp mest opptatt av å styrke troppen, og tenker ikke så mye på hvilke spillere som skal dra.

Men tyskeren er klar på at han ikke vil beholde spillere som har ønske om å være et annet sted.

– Ingen spillere i verden, kanskje med unntak av Lionel Messi er usalgbare, sier Klopp til Liverpool Echo.

Et problem man ikke trenger

– Jeg kommer fra en klubb hvor de beste spillerne alltid ble plukket opp av andre lag. Du må akseptere slike ting, og alltid ha en plan B eller Plan C. Hvis noen spillere kommer til meg og sier: «Jeg føler meg ikke komfortabel, og jeg vil dra, vår spillestil bla bla bla, og mer penger». Da må du alltid starte å tenke, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Hvis en spiller vil gå til en annen klubb, vil jeg alltid være åpen for det fordi jeg vil ikke ha spillere i mitt lag som ikke ønsker å være i vår tropp. Det er problemer man ikke trenger i en sesong. En spiller kan ikke være god nok for deg til å måtte håndtere problemene i ett år, sier Klopp.

Langtidsperspektiv

Klopp insisterer også på at han ser for seg å være i Liverpool i mange år.

– Etter min mening er jeg en manager som har langtidsperspektiver. Jeg liker å forandre på ting, og det er bare mulig når man tenker langsiktig.

– Du kan forandre på startoppstillingen og noen andre ting om du er i en klubb i tre måneder, men er du der lenger kan du endre andre ting som er viktig, sier han.

LES OGSÅ: Stopperparet har virkelig funnet tonen