Vil ikke si noe mer om fremtiden

Mario Götze insisterer på at han kun fokuserer på sommerens EM-sluttspill i Frankrike.

– Jeg tror nok er skrevet og blitt gjort. Jeg har sagt alt om dette, fortalte 23-åringen etter å ha spilt 90 minutter i Tysklands tap for Slovakia i en treningskamp søndag.

Etter en lang vår med rykter sparket Götze nylig agenten sin og sa at han ser frem til en ny sesong i Bayern München, der han har slitt mer skader og spilletid de siste årene.

Storklubbens daglige leder, Karl-Heinz Rummenigge, uttalte seg imidlertid mer kryptisk, og påpekte at «Mario selv må ta en vurdering om han ønsker å spille hele tiden», noe han ikke kan garanteres hos de tyske seriemesterne.

Les også: Götze presses ut av Bayern?

– Nå er jeg med til europamesterskapet, og ønsker ikke å si noe mer om dette, svarte Götze etter landskampen.

Liverpool har hatt matchvinneren fra VM-finalen i 2014 på radaren i lang tid, men ser samtidig på andre midtbaneløsninger. Noen av de heteste kandidatene skal være unggutten Mahmoud Dahoud fra Borussia Mönchengladbach og den polske landslagsspilleren Piotr Zielinski.

Treningskampen mellom Tyskland og Slovakia endte for øvrig 1–3. Martin Skrtel spilte hele kampen som kaptein for sistnevnte, mens Emre Can varmet benket gjennom samfulle minutter for EM-favorittene.

Les også: Skrtel med i den endelige Slovakia-troppen

Tyskland spiller sin neste oppkjøringskamp mot Ungarn kommende lørdag, og Slovakia får besøk av Nord-Irland senere samme dag. Avsparktidspunkter er henholdsvis klokka 18 og 20.45.