Ward tilbake i spill om kort tid

Liverpool får ifølge Jürgen Klopp tilbake andrekeeperen innen Europaliga-finalen neste uke.

– Danny Ward bør være tilbake om tre dager, sa Liverpool-manageren under ettermiddagens pressekonferanse.

En mindre kneskade på trening gjorde at Ward tilsynelatende ville miste de tre gjenværende kampene av sesongen. Og ettersom Ádám Bogdán ikke er registrert i Europaliga-troppen, var juniorkeeper Shamal George (18) eneste tilgjengelige reserve til finalen.

Les også: Viktig å unngå skade på Mignolet

Men med dagens nyhet fra Klopp blir Ward klar til kampen om en drøy uke. Det ventes at Simon Mignolet, som ble hvilt i tapet for Swansea og seieren over Bournemouth, spiller mot Chelsea i morgen kveld, før Ward kan få en opptreden i sesongavslutningen borte mot West Bromwich på søndag – bare tre dager før møtet med Sevilla i Basel.

Henderson trener med ball igjen

I tillegg bekreftet Klopp at Jordan Henderson har trappet opp treningen etter en lengre periode med hvile etter kneskaden han pådro seg mot Borussia Dortmund på bortebane.

– Vi har måttet hvile ham i veldig lang tid. Har har ikke kunnet gjøre mye. Vi forsøkte alt for å unngå operasjon. Han følte seg bra, men kunne ikke gjøre noe, forklarte Liverpool-manageren.

– I går var Hendo på treningsfeltet. Ikke med resten av laget, kun løping og pasninger. Men han ser bra ut. Vi tar det steg for steg, la Klopp til.

Les også: Dette sa Klopp til pressen før Chelsea-kampen