Wembley-drømmen lever for Ibe

Vingen frydet seg over å bli matchvinner mot Stoke i går kveld.

Jordon Ibe kom inn for skadede Philippe Coutinho 18 minutter ut i gårsdagens semifinale på Britannia Stadium. Snaue tjue minutter senere kunne han juble etter å ha gjort det som ble kampens eneste mål.

– Jeg er henrykt over scoringen, og svært glad for at laget fikk et godt resultat i en stor kamp som dette, uttaler Ibe til Liverpoolfc.com.

– Vi er så nære nå, og dersom vi kan avslutte jobben på Anfield vil forhåpentligvis våre Wembley-drømmer bli realisert.

– Det var en veldig vanskelig kamp. Spesielt for meg, da jeg ble bedt om å gjøre mye defensivt arbeid. Nå er jeg bare glad for at vi holdt stand i 90 minutter.

– Vi trengte et godt resultat etter West Ham-kampen, og vi visste hvor viktig denne kampen var. Nå må vi ta med oss den gode følelsen inn i fredagens kamp også.

Roser Lucas og Toure

Ibe mener at lagkameratene Lucas Leiva og Kolo Toure fortjener en stor del av æren for gårsdagens seier.

– Manageren er veldig opptatt av at vi må spille bra det første kvarteret, og forsvare oss godt på hjørnespark og frispark, for det er ved slike dødballer vi har sluppet inn mål. Lucas spilte bra, og Kolo var veldig god til å håndtere de høye spillerne som Stoke har på topp. Hele forsvaret spilte godt, og jeg er spesielt imponert over Lucas.

SE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN HER