19-åring på prøvespill

I Liverpool U23 sin lagoppstilling i kveld var det et ukjent navn.

5. jan 2017 kl 00.10 Arild Skjæveland

Liverpool Echo skriver at spilleren som sto oppført som «Trialist» på lagoppstillingen før treningskampen mot Bangor City i kveld, var 19 år gamle Cian Harries. En spiller på prøvespill fra Coventry City.

Han tok plass i midtforsvaret, og Coventry-blogger Matt Roper skriver i sin blogg at han «ikke er overrasket over Liverpools interesse».

Spilleren har allerede debutert for League One-klubben, og har spilt 13 førstelagskamper for de lyseblå denne sesongen. Forrige sesong var han utlånt til Cheltenham Town, før han denne sesongen ble en del av førstelagstroppen på Ricoh Arena, skriver Liverpool Echo.

«Etter å ha sett Harries i aksjon for både juniorlagene og førstelaget til City, er han en spiller jeg beundrer mye. Ballsikre forsvarere er sjeldne nå til dags, men han er en av de beste i sin aldersgruppe her til lands,» blogger Roper, som skriver at han har blitt sammenlignet med Alan Hansen.

Liverpool Echo skriver at han har imponert for Russell Slade sitt Coventry-lag, og så sent som i november skrev han ny langtidskontrakt ut 2019-20-sesongen.

Harries er født 1. april 1997, og har spilt aldersbestemt fotball for Wales.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]