Avisrunden:– Anfield applauderte motstanderen

Dette skriver avisene etter den skuffende cup-kampen på Anfield.

9. jan 2017 kl 08.28 Lars Frøsland

Applausen gikk til de grønne

James Pearce | Liverpool Echo

– Applausen etter kamp var forbeholdt de ikledd grønne drakter. Anfield viste at de verdsatt den heroiske innsatsen til gjestene.
Liverpool har ingenting å klage på etter kampen. Plymouth fikk det de fortjente.

– Etter å ha uttrykket sin misnøye over en hektisk januar måned, får Klopp nå nok en kamp. Klopp gamblet og det ga ikke resultater, mot laget som befinner seg 68 plasser under Liverpool i ligasystemet.

– Med onsdagens semifinale som etterfølges av storkamp på Old Trafford, gjorde Klopp rett i å hvile de viktigste spillerne. Det er en tanke at Klopp kanskje må gjøre det samme på onsdag. Liverpool er fortsatt i tittelracet og Liverpool bør ikke gjøre noe for å ødelegge sjansene til å vinne mot Manchester United.

10 mann bak ballen

Andy Hunter | The Guardian

– Bortelaget forsvarte seg ofte med 10 mann bak ballen, og sørget for at Liverpool ikke skapte mange store målsjanser.

– Plymouth gikk for 0-0 og omkamp – dét var tydelig helt fra starten.

– Klopp kalte kampen kjedelig, og sier han er glad publikum ikke gikk etter en time.

Liverpool floppet

Ian Ladyman | Daily Mail

– Det yngste Liverpool-laget noensinne floppet mot League 2-laget og i et allerede tøft program er omkamp ikke det Klopp ønsket seg.

– Plymouth forsvarte seg i praksis talt gjennom hele kampen, men likevel ble de sjeldent satt under stort press av Premier League-laget.

– Liverpool er inne i en kritisk fase de kommende ukene. De skal spille semifinale mot Southampton i ligacupens semifinale, så er det Manchester United i Premier League og ligaleder Chelsea.

FA Cupen trengte dette

Chris Bascombe | The Telegraph

– For Klopp var dette en gambling som slo tilbake på ham, for FA Cupen var det akkurat det turneringen trengte. Prøv å fortelle de 9000 Plymouth-supporterne på Anfield at denne turneringen ikke lengre har magien...

– League 2-laget feiret uavgjort, og det var lite som tydet på at Plymouth noen gang skulle vinne. Det vil dog være en enda større overraskelse om de følger opp neste kamp med seier.

– Plymouth-trener Derek Adams beskrev det som en av de mest imponerende defensive opptredene på Anfield noensinne. Det er nok å dra det litt langt, da de i realiteten møtte et ungdomslag.

– Jo mer Liverpool angrep, jo bedre klarte Plymouth å stå imot. Liverpool var best gjennom hele kampen, men klarte ikke å utklasse dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]