– Det var aldri frispark

Jürgen Klopp var alt annet enn fornøyd med dagens spill og dommer Anthony Taylor etter 2-2 mot Sunderland.

2. jan 2017 kl 18.37 Arild Skjæveland

Liverpool ga bort to poeng etter å ha gitt bort to straffespark i en rufsete kamp mot Sunderland. Det var tydelig at spillerne fortsatt hadde lørdagens seier mot Manchester City i beina.

– Jeg kan ikke forklare det, for jeg vet ikke helt hva jeg så. Laget mitt kjempet, men jeg var ikke sikker på at de skulle klare det. Vi kan spille bedre fotball, men jeg er ikke sikker på at du kan spille særlig bedre etter den pausen, sier Klopp til LFCTV, og sikter til den korte tiden mellom serierunde 19 og 20.

– Jeg vet ikke hvordan det føles når du må gjøre de tingene vi måtte i dag. Jeg fortalte spillerne at dersom noen ikke ønsket å spille, skulle jeg ikke si eller fortelle det til noen. Ingen kom, så det var positivt. Når det kommer til fotballen vi spilte så har jeg ingen anelse om hvordan jeg skal snakke om det.

Klopp var tydelig misfornøyd med Anthony Taylor, som ga et frispark til Sunderland like utenfor 16-meteren i forkant av straffesparket de ble tildelt for hands på Sadio Mané.

– Det var ingen forseelse før frisparket i forkant av den andre straffen. Du må ha litt flaks, men Sunderland jobbet hardt og kanskje de fortjente det, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]