Firkløver i rute til United-kampen?

Philippe Coutinho var tilbake i trening i dag. Jürgen Klopp vil håpe å ha tre spillere til klare for Old Trafford om ni dager.

6. jan 2017 kl 22.35 Arild Skjæveland

I dag var Philippe Coutinho endelig tilbake i trening etter å ha vært ute av spill de åtte siste kampene, etter ankelskaden han pådro seg hjemme mot Sunderland 26. november.

Brasilianeren blir ikke klar til søndagens kamp mot Plymouth, og trolig blir han heller ikke risikert i den første ligacupsemifinalen mot Southampton 11. januar heller.

Et realistisk mål er den uhyre viktige bortekampen mot Manchester United 15. januar.

Joel Matip sa torsdag at han trolig ville være tilbake i full trening i løpet av få dager. Med en ukes trening, og uten tilbakeslag, vil en anta at også den elegante midtstopperen vil ha oppgjøret på Old Trafford som mål for sitt comeback.

To spillere som ikke var på dagens trening var kaptein Jordan Henderson og visekaptein James Milner. Jordan Henderson hinket av banen etter 64 minutter mot Manchester City, og frem til nå har det vært væskeansamling i hælen, så en har ikke helt funnet ut av skadeomfanget. De første meldingene var at han ville være ute i ca 10 dager, og dersom de spådommene treffer er også han tilbake mot erkerivalen 15. januar.

SKADET:
SKADET:  Jordan Henderson har en ankelskade, mens James Milner fikk en smell i leggen mot Sunderland.

James Milner måtte ut til pause mot Sunderland på mandag, med det han selv trodde var en smell i leggen. Han har ikke trent denne uka, og blir ikke vurdert for søndagens kamp. Det at Jürgen Klopp mandag kveld sa det var for å være på den sikre siden og ikke ta noen sjanser gir likevel grunn til optimisme, og at Liverpool kan stille med sine antatt beste tilgjengelige spillere på Old Trafford.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]