Flanagan kan returnere i januar

Burnleys manager antyder at Jon Flanagans låneopphold kan bli avsluttet.

4. jan 2017 kl 11.23 Arve Vassbotten

Burnleys manager Sean Dyche sier han vurderer Liverpool-guttens låneopphold. Jon Flanagan skulle egentlig være på lån på Turf Moor ut sesongen, men har slitt med å få spilletid i klubben.

Så langt denne sesongen har det bare blitt 314 spilleminutter på backen. Han har startet bare tre kamper, og kommet inn i to.

I jula hadde den skadeplagede spilleren kneproblemer, som gjorde at han ikke var tilgjengelig. Skaden skal imidlertid ikke være alvorlig.

– Fotball har forandret seg, det handler ikke bare om det som skjer på banen. Det er mange andre oppgaver man må se på, og man må også forholde seg til kontraktssituasjoner. Det kan både gjelde spillere på lån, spillere under kontrakt, eller om kontrakter bør forlenges, sier Dyche til Burnley Express.

Vurderer situasjonen

– Vi vurderer situasjonen, og det gjør han også. Det handler også om deres synspunkt ikke bare vårt, sier han om Flanagan.

Han sier likevel at 24-åringen har blitt bedre det første halvåret av sesongen.

– Det tar tid å komme seg etter skader, vi har sett det med Sam Vokes. Flanagan er en helt annen spiller nå, sammenlignet med seks måneder etter skaden.

– Vi visste det ville bli en tilpasningsperiode for Flannagan. Han kjenner spillerne nå, og hvordan vi spiller som lag og på trening, jeg tror det har gjort ham godt og han er nærmere der han ønsker å være.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]