Ingen norske kanaler viser FA-cupen

Det er fortsatt noen dager igjen til søndag, men så langt har ingen av de norske TV-selskapene sikret seg rettighetene til FA-cupen.

3. jan 2017 kl 13.50 Arve Vassbotten

Søndag spiller Liverpool mot Plymouth Argyle i den tredje runden av FA-cupen.

Kampen sendes på BT Sports i England, men her hjemme er det ingen av TV-kanalene som så langt har sikret seg rettighetene til å vise den tradisjonsrike turneringen.

– Tiden i ferd med å renne ut

TV 2, som har rettighetene til Premier League, svarer dette på spørsmål om det kan være aktuelt å kjøpe rettighetene og om det eventuelt kan komme på plass før helga:

– Det er selvsagt aktuelt men handler som alltid om pris. Tiden i ferd med å renne ut er jeg redd.

– Men så lenge heller ingen andre har flagget at de kjøper, finnes det alltid ett håp, sier Bjørn Taalesen, som jobber med sportsrettigheter i TV 2, til Liverpool.no.

NÅ VENTER LIVERPOOL:
NÅ VENTER LIVERPOOL:   Plymouth Argyle kunne juble etter at de vant mot Newport County på overtid i omkampen i forrige runde. Men det er ikke sikkert kampen mot Liverpool vises på norsk TV.

– Vurderer alltid interessante rettigheter

Discovery, som sist sesong sendte Liverpools kamper i Europa League på Max og Eurosport Norge, er også runde i formuleringene når det kommer til FA-cuprettighetene.

– Jeg kan dessverre ikke svare på om det blir FA-cup på våre kanaler denne sesongen. Vi pleier ikke å kommentere hvordan vi forholder oss til rettigheter som er i spill.

– Det jeg kan si er at vi er fornøyd med det vi har fått ut av Championship og Ligacupen så langt denne sesongen, og at vi alltid vurderer interessante sportsrettigheter, sier senior kommunikasjonsrådgiver for sport Lars Hojem Kvam i Discovery.

Kommunikasjonssjef Line Vee Hanum i MTG, som har rettighetene til Champions League, sier de ikke har rettighetene til FA-cupen nå, og kan ikke kommentere om de eventuelt er i forhandlinger om å få dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]