– Jeg vil bli værende

Mange klubber har forsøkt å hente Kevin Stewart, men 23-åringen har ikke tenkt seg noe sted selv om det kan bety mer spilletid.

8. jan 2017 kl 00.32 Arve Vassbotten

Liverpool har avslått flere tilbud på Kevin Stewart, blant annet et bud på 6 millioner pund fra en ikke navngitt klubb i sommer.

Blant klubbene som ellers har vært interessert er West Bromwich, Swansea, Newcastle, Brighton & Hove Albion og Aston Villa.

– Riktig å bli værende

– Jeg synes definitivt dette er rett plass for meg. Det er noen cupkamper som kommer nå, og mange kamper i januar. Jeg synes det er riktig å bli værende her og fortsette den reisen jeg har lagt ut på. Være her og lære fra manageren og spillerne her, og være en del av laget, og hjelpe dem når de trenger meg.

– Jeg er fornøyd med å være her. Det er opp til dem om jeg skal bli. Jeg er ikke en som vil forsøke å forsvinne ved første tegn om at jeg ikke vil være involvert hver uke. Jeg er mer enn fornøyd med å bli værende her og kjempe. I framtiden kan det kanskje komme et tidspunkt for situasjonen endrer seg. Men jeg tror det er noe de må fortelle meg, sier Stewart til Liverpool Echo.

Legger ikke press på seg selv

Stewart signerte nylig en ny avtale som binder ham til klubben til 2021. Jürgen Klopp mener Stewart er en ideell spiller for troppen.

– Jeg er ikke en som kommer til å slå meg til ro med å bare spille nå og da. Jeg må akseptere at det der jeg er for øyeblikket. Uten å være ufin med andre klubber, så er Liverpool en enorm klubb, og jeg kjemper om plassen med internasjonale toppspillere. Jeg trenger ikke legge press på meg selv om hvorfor jeg ikke er der for øyeblikket, for det er ikke en lett ting, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]