Lallana best i desember

Adam Lallana er kåret til månedens Liverpool-spiller for desember.

6. jan 2017 kl 16.33 Arild Skjæveland

28-åringen startet måneden med å score hjemme mot West Ham, før han fulgte opp med to mål borte mot Middlesbrough. Han scoret også i 4-1 seieren over Stoke 27. desember, før han leverte en glimrende målgivende til Gini Wijnaldum mot Manchester City.

Midtbanespilleren fikk hele 55 prosent av stemmene, og fikk Standard Chartered-utmerkelsen på Melwood i dag.

– Lagkameratene mine har bidratt enormt. Uansett hvem som vinner prisen, så er det fint å vinne, men det er alltid på vegne av laget. Når du går gjennom hele laget, har alle bidratt. Vi har hatt noen skader også, så alle må ta tak, sier Adam Lallana til Liverpoolfc.com.

– Nå som Sadio drar, kan vi forhåpentligvis få Phil tilbake frisk. Alle kan bidra, og forhåpentligvis vil vi ha en ny god måned.

Det er andre gang Lallana blir Standard Chartered månedens spiller denne sesongen. Han vant også i september.

– Det har gått bra for laget denne måneden. Vi skulle så klart gjerne ha fått de tre poengene mot Sunderland i tillegg - men dersom du skulle bytte det resultatet med hva vi fikk mot City, tror jeg du ville tatt det som det er, og ser mer positivt på det.

– For laget var juleperioden bra for oss, selv om lagene rundt oss også vant. Nå har vi en stor måned foran oss, mot noen store klubber. Vi må se fremover og fortsette fremgangen. Vi har FA cup på søndag, og det er noe vi alle ser frem til. Vi elsker FA-cupen. Vi er i semifinalen i ligacupen, og etter det kommer United borte, som er litt av et oppgjør å se frem mot.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]