Dette skriver avisene:«Liverpool vil gi Chelsea kamp til døra»

1-0 over Manchester City på nyttårsaften var en klar beskjed til Chelsea. Liverpool akter ikke å kaste inn håndkledet i denne tittelkampen.

1. jan 2017 kl 12.55 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo frydet seg over at Liverpool FC avsluttet 2016 med et smell.

«Festen startet tidlig på Anfield, der Kopites jublet over en perfekt slutt på et spennende år», skriver Pearce.

«Etter kampen feiret Jürgen Klopp seieren foran publikum, før han løp ut på banen og omfavnet sine triumferende spillere. Liverpool-manageren visste hvor viktig denne seieren var, fordi den understreket at hans lag er tittelkandidater.»

«Liverpool har spilt bedre og vunnet mer overbevisende denne sesongen, men ingen av seirene har vært så viktige som denne. Alle mann leverte når det gjaldt som mest», slår Pearce fast.

«Beskjeden som ble sendt til Stamford Bridge var høy og klar: Liverpool henger med. De har tenkt å bli med i tittelkampen sesongen ut.»

Jonathan Northcroft i The Times er opptatt av at Liverpool ga Manchester Citys tittelplaner et skudd for baugen.

«City, som ikke har vunnet på Anfield siden 2003, er nå 10 poeng bak ligalederen, og vil droppe ut av topp fire dersom Arsenal og Tottenham vinner i dag», slår han fast.

Rob Draper i Daily Mail mener at Georginio Wijnaldums susende heading legger press på Chelsea.

«Liverpool kjempet seg til seier over rivalene Manchester City på Anfield, og avsluttet 2016 på beste måte. City kjempet for en utligning gjennom hele andre omgang, men klarte aldri å sette Liverpool-keeper Simon Mignolet på noen prøver. Seieren betyr at Liverpool er nummer to i Premier League, fire poeng foran City på tredjeplass.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]