Mané forklarer straffesituasjonen

Sadio Mané mener han ble dyttet, da han fikk ballen i hånda.

3. jan 2017 kl 11.24 Arve Vassbotten

Sadio Mané spilte sin siste kamp før han forlater Liverpool til fordel for afrikamesterskapet.

I beste fall for Liverpools del går han glipp av fem kamper, i verste fall hele åtte kamper om Senegal går til finalen i mesterskapet.

Avskjeden før turneringen, ble ikke helt som 24-åringen hadde håpet på.

SCORET:
SCORET:  Sadio Mané scoret sitt 9. mål for sesongen, før han nå drar til afrikamesterskapet.

Ikke enkelt

Først sendte han Liverpool opp i ledelsen etter 72 minutter, men tolv minutter seinere handset han i feltet på et frispark. Defoe scoret så på sin andre straffe for dagen, og det ble 2-2 på Stadium of Lights.

– Dette var ikke som vi hadde forventet. Vi var på vinnersporet. Jeg synes vi spilte bra, og skapte mange sjanser. Men det var et problem at vi ikke scoret nok. Vi må akseptere ett poeng, og forberede oss på de neste kampene, sier Mané til LFCTV.

– Det er ikke enkelt å spille to ganger på 48 timer, men det må vi bare akseptere siden vi er profesjonelle og dette er jobben vår.

– Mistet kontrollen

I intervjuet forklarer han også hvordan han opplevde det som skjedde da han handset inne i 16-mteren.

– Jeg tror jeg ble dyttet litt og mistet kontroll. Jeg fikk ballen i hånda, så det var nok riktig at det var straffe for dem, sier han.

– Vi er i en god posisjon. Uavgjort er ok, det viktige nå er hvordan vi reagerer på det. Alle vet det, og vil være klare for de neste kampene.

De kampene går uten Mané selv.

– Det vil ikke være lett for meg å dra, fordi jeg skulle gjerne hjulpet dem, men jeg tror alle forstår. Vi har gjort bra arbeid og vi har et sterkt lag, så det vil ikke bli noe problem, sier Mané.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]