Overrasket over Wijnaldums vinnermål

Midtstopper Dejan Lovren var mektig imponert over kraften bak headingen som Gini Wijnaldum satte i mål mot Manchester City.

1. jan 2017 kl 11.04 Einar Kvande

– Ja, jeg ble definitivt overrasket, sier Lovren til Liverpoolfc.com.

– Gini er en spiller som heller sender avgårde skudd med beina enn å score slike mål. Jeg ble positivt overrasket over en fin heading som sikret oss de tre poengene, fortsetter kroaten.

Liverpool har nå vunnet fire ligakamper på rad, og Lovren betrakter seieren over City som en av de største denne sesongen.

– Dette var en utrolig viktig seier for oss. For alle supporterne var det viktig å avslutte 2016 godt, og spesielt mot et topplag. Jeg vil si at det var en strålende kamp av oss. Vi lot ikke City få spille, presset høyt, og fortjente de tre poengene.

Hele laget i forsvar

Andre omgang ble imidlertid på mange måter en forsvarskamp for de røde, da City presset på i et forsøk på å få et utligningsmål.

– Vi visste de hadde toppspillere. Individualister som kan forandre kampen når de måtte ønske. Forsvarsspill handler ikke kun om forsvarsspillerne. Det er hele laget som forsvarer seg godt, og vi gjorde det strålende.

– Vi visste vi hadde en tolvte mann i våre fans. Det var vanskelig i andre omgang. City spilte bra, de holdt bra på ballen, og ventet bare på å få en mulighet. Men takket være publikum ble det veldig vanskelig for dem.

Liverpool er fortsatt seks poeng bak ligaleder Chelsea.

– Vi trenger ikke se på hvem som er foran oss eller bak oss. Det viktigste er hva vi selv gjør, og vi gjør det ganske bra nå, så la oss fortsette slik, avslutter Lovren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]