På vei tilbake

Gladnyhet fra Joel Matip.

5. jan 2017 kl 18.15 Arild Skjæveland

Joel Matip håper å være tilbake i full trening i løpet av de kommende dagene, etter å ha mistet Liverpools juleprogram med sin ankelskade.

Den høyreiste midtstopperen ble til slutt ikke tatt ut i Kameruns 23-mannstropp, og blir igjen på Merseyside den kommende måneden. Nå er han også snart tilbake på banen.

– Det blir bedre og bedre, og jeg håper å være tilbake i full trening i løpet av de neste dagene, sier Liverpools nummer 32 til Liverpoolfc.com.

Tøffe kamper

– Det er planen, men du vet aldri hvordan det vil gå. Vi er veldig positive, og håper dette kapitelet er avsluttet. Det var min venstre ankel, og et leddbånd var skadet. I starten måtte jeg bare hvile, men så ønsket jeg å spille for tidlig. Tre eller fire uker før West Ham-kampen var første gang jeg kjente det, og jeg ønsket fortsatt å spille litt for tidlig. Men nå er jeg på riktig vei, sier stopperen.

Liverpool har tøffe ligakamper mot Manchester United og Chelsea denne måneden, i tillegg til to semifinaler mot Southampton i ligacupen. Matip vil likevel ikke sette seg noen mål for hvilken kamp han skal være tilbake til.

– Jeg ønsker bare å bli frisk og tilbake, men vil ikke sette meg mål om når jeg må være tilbake i troppen. Jeg vil bli frisk, og da vil de andre tingene komme.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]