Pressekonferanse med Klopp:Skadet kvartett blir ikke klar til helga

Jürgen Klopp sier ingen av de skadde spillerne vil bli klare til helga, men antyder at både Joe Gomez og Loris Karius vil spille.

6. jan 2017 kl 10.41 Arve Vassbotten

Om Chelseas tap:

– Det gir ingen mening å se på hvordan andre lag gjør det, for vi har ingen innflytelse på det.

– Vi fikk selv et poeng, men det føltes som et tap. Jeg var glad for at Pep etter det hadde sin pressekonferanse, og da snakket ingen om min, spøker Klopp.

– Når man har 44 poeng etter 20 kamper er det mer enn ok. Men det er bare grunnlaget for resten av sesongen.

Om rotasjoner:

– Ja, det gir mening. Jeg er ganske sikker på at det vil komme noen friske bein inn på banen, sier Klopp om søndagens FA-cupkamp, som kommer bare noen dager før semifinalen i ligacupen i neste uke.

Om skader:

Sturridge: - Har ikke trent før nå. Men mulig han trener i dag, men det er ikke sikkert ennå.

Coutinho og Matip: – Begge er på vei, men ikke til helgen.

Milner: – Han har et lite problem med leggen. Vi tar ikke noen sjanser med han i helgen.

Om Gomez:

– Det vil ikke være den største overraskelsen om han er i startoppstillingen. Det er det neste steget for han, men det er en lang vei å gå. Joe har vært veldig god på trening. Å spille for oss er et logisk neste steg.

Om drømmer for resten av sesongen:

– Hva jeg drømmer om? Suksess og holde seg friske og i form. Jeg sa til guttene etter Sunderland: «So far, so good». Nå må vi fortsette å jobbe på.

Om Fa-cupen:

– Vi ønsker virkelig å vinne fotballkamper. Dette er en historisk turnering, og vi vil gjør det vi kan for å vinne den. Vi vil plukke ut et lag som vil ha en god sjanse. Men vi møter en motstander med god selvtillit, som ligger på andreplass i sin liga.

Om Karius:

– Det er stor sjanse for at han spiller. Simon gjør en utmerket jobb og Loris tvinger han til å trene på et veldig høyt nivå. Det er vanskelig å snakke om dette offentlig, for dere gjør så store poenger ut av det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]