Spillerne får autograf- og selfie nekt

Liverpool strammer inn på tilgangen til spillerne ved treningsanlegget.

7. jan 2017 kl 16.56 Arve Vassbotten

Liverpool-spillerne har blitt bedt om å ikke skrive autografer eller posere på bilder når de kommer og drar fra treningsanlegget Melwood.

Det har vært lang tradisjon for at fansen samler seg utenfor inngangen for å få en autograf eller bilde med fotballstjernene.

Fordi det blir trangt i Deysbook Lane når mange fans samler seg, og endel hendelser den siste tiden, har klubben nå bestemt seg for å endre sin policy.

KORT VEI TIL VEIEN:
KORT VEI TIL VEIEN:  Veien utenfor Melwood blir ofte blokkert når fansen samler seg her.

Trakk søknad

Hensynet til supporternes helse og sikkerhet skal være hovedgrunnen, samt at ikke veien utenfor skal bli blokkert, skriver Liverpool Echo.

Klubben vil nå heller besøk skoler i området for å signere effekter i mer kontrollerte omgivelser. Det er selvsagt et fint tiltak for lokale barn, men for utenlandske fans kan det bli vanskeligere å få nærkontakt med stjernene framover.

Klubben skal ha hatt planer om å lage et dedikert område for autografjegere på Melwood. Søknaden for dette ble imidlertid sammen med alle andre planer om endringer lagt på is, da klubben bestemte seg for å flytte fra Melwood og slå sammen treningsanleggene til førstelaget og akademiet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]