Februar 2017

Man 1754Vil ikke selge Van Dijk

Virgil van Dijk har blitt koblet til både Chelsea og Liverpool til sommeren, men Southampton-sjef Ralph Krueger sier han ikke har noen planer om å selge den ettertraktede 25-åringen, selv om Chelsea skal være villig til å betale 60 millioner pund for forsvarsspilleren. – Virgil er knyttet til oss i lang tid, og det er det eneste vi ser for framtiden. Vi vil sette oss ned om noen uker for å se på planene for sommerens transfervindu. For øyeblikket er han knyttet til oss. Han er vår kaptein, og vi vil se han i røde og hvite striper, sier han.
TalkSPORT

Man 0837Lacazette på vei til Premier League

Alexandre Lacazette kan komme til å slutte seg til enten Arsenal, Liverpool eller Tottenham i sommer, ifølge den franske journalisten Julien Laurens. Lyon-spissen ble linket til en overgang til Premier League også forrige sommer. 25-åringen skal også være på Atletico Madrids radar. Lacazette har gjort 22 mål i Ligue 1 denne sesongen.
Express

Lør 2351Favoritter til å hente Fulham-back

Liverpool leder kampen om signaturen til kjempetalentet Ryan Sessegnon (16) i Fulham. Venstrebacken står på blokka til en rekke engelske storklubber, som Manchester City og Arsenal, og Chelseas manager var personlig til stede for å se ham mot Tottenham i FA-cupen nylig. Jürgen Klopp skal likevel være favoritt til å hente den engelske U17-landslagsspilleren, som ikke er gammel nok til å skrive under på proffkontrakt før han fyller 17 i mai. Sessegnon, debutant i begynnelsen av sesongen, og har fire mål og tre assists på 19 kamper, kommer svært sannsynlig til å forlate Championship i sommer.
Express

Lør 1025Antyder sommersalg av Dortmund-angripere

Liverpool fikk avslag da de bød på 18 år gamle Christian Pulisic i fjor, men den imponerende angrepsrekken til Borussia Dortmund kan bli slanket til sommeren. Hans-Joachim Watzke, administrerende direktør i klubben, innrømmer at kampen om de offensive posisjonene er såpass hard at det kan slå negativt ut. – Spesielt på de offensive plassene kan vi ha for mange spillere. Noe kan skje der, sier han. I tillegg til Pulisic kjemper Marco Reus, Mario Götze,Ousmane Dembélé, Emre Mor, Andre Schürrle, Pierre-Emerick Aubameyang, Shinji Kagawa og Alexander Isak om plassene.
Ruhr Nachrichten

Tor 1724Lovren og Can følger Lallana

Adam Lallana signerte en ny kontrakt med Liverpool i går. To andre Liverpool-spillere ligger an til å gjøre det samme om kort tid. Dejan Lovren ser ut til å bli den neste spilleren som signerer en ny langtidskontrakt med Anfield-klubben. Samtaler er også i gang med Emre Can.
Daily Star

Ons 1454Dolberg får skryt av Klopp

Den danske 19-åringen Kasper Dolberg har imponert med ti scoringer for Ajax denne sesongen. Jürgen Klopp tror spissen står foran en bra karriere. – Hvem kjenner ikke til Dolberg? Du kan ikke spille for Ajax uten å bli lagt merke til. Han har en stor fremtid foran seg. Han blir en fantastisk spiller, sier Liverpools manager.
Ekstra Bladet

Ons 1339Usikker fremtid for Götze

I fjor var Mario Götze sterkt linket til Liverpool, men endte opp med å dra fra Bayern München til gamleklubben Dortmund. Der har han kun ett ligamål denne sesongen, og har slitt med småskader og lite spilletid. Nå spekuleres det i ny overgang til sommeren. Tyskland-legenden Lothar Matthäus mener at 24-åringen har en usikker fremtid i vente. – Hvor kan han dra? For å være ærlig, selv om det virker frekt: Hvis ikke Götze lykkes i Dortmund, må han dra til Kina, forteller Matthäus, og sikter til lønningsposen. – Han drar ikke til Schalke, han passer ikke i Leverkusen, Gladbach har ikke råd til ham. Toppklubbene i utlandet har ham ikke lenger på lista. Som jeg sa, hvis det ikke blir bedre i Dortmund, og han forventer den samme lønna, må han til Kina. Men det ville vært patetisk for en 24-åring, sier Matthäus.
Bild

Tir 2345Kan få konkurranse av Real Madrid

Real Madrid kan komme til å gi Liverpool konkurranse om Bayer Leverkusens midtbanespiller Julian Brandt. Den spanske klubben hadde speidere på plass som fulgte 20-åringen i Leverkusens Champions League-kamp mot Atletico Madrid i kveld.
Daily Mail

Tir 1754Ønsker å hente Bayerns klubblege

Jürgen Klopp kan være i ferd med å hente et tredje medlem fra Bayern Münchens stab. Denne gangen er det snakk om klubblegen Andreas Schlumberger. Klopp har tidligere hentet fitnesstrener Andreas Kornmayer og ernæringsekspert Mona Nemmer fra Bayern. Schlumberger vil antagelig slutte seg til Liverpool i sommer. Han har tidligere jobbet sammen med Klopp i Borussia Dortmund. Schlumberger forlot Dortmund og sluttet seg til Bayern i 2015, samtidig som Klopp ga seg i Dortmund.
Bild

Tir 1139Klausul på 10 millioner euro

Det er blitt spekulert i at Liverpool-linkede Mahmoud Dahoud (21) skal være enig med Dortmund om en overgang, men ifølge tyske RP (Rheinische Post) er det ikke tatt en avgjørelse. I januar uttalte sportsdirektør i Borussia Mönchengladbach, Max Eberl, at de ønsket å forlenge Dahouds kontrakt, men at det foreløpig ikke var satt i gang forhandlinger. – Vi får se. Hvis det ikke lykkes, står han med ett år igjen av avtalen. Så da må vi se ham i øynene i sommer og finne ut hva som er best for alle parter, sa Eberl. Avisen tror det betyr at han blir solgt, og hevder Dahoud har en utkjøpsklausul på 10 millioner euro. Midtbanespilleren har vært koblet til blant andre Liverpool siden i fjor sommer.
RP Online

Man 2228Vil ha Hoffenheim-stjerneskudd

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Juventus, Atletico Madrid og Tottenham om Hoffenheims midtbanespiller Nadiem Amiri. 20-åringen har vært svært god i Bundesliga denne sesongen, og har også debutert på Tysklands U21-landslag.
Bild

Man 1653Ung Chelsea-angriper aktuell for Liverpool

Jürgen Klopp ønsker å sikre seg den unge Chelsea-spilleren Dominic Solanke. Angriperen forventes å forlate London-klubben når kontrakten hans løper ut i sommer.
Daily Star

Man 1056– Perisic ikke til salgs

Ifølge italiensk presse skal Liverpool være blant klubbene som følger Inter-spiller Ivan Perisic inn mot sommervinduet. Men italienernes sportsdirektør, Piero Ausilio, sier at kroaten ikke skal selges i nær fremtid. – Han er en del av et enormt prosjekt, og vi ønsker ikke å selge våre spillere, uttaler han. – Vi kommer ikke til å kvitte oss med våre beste spillere.
Mirror

Søn 1340Klopp lanseres som Enriques erstatter

Barcelona skal angivelig ha Jürgen Klopp som sin toppkandidat til å erstatte Luis Enrique. Med fire poeng opp til Real Madrid, og nær exit fra Champions League kan Enriques tid som manager på Nou Camp snart være over. Ronald Koeman skal også være en aktuell kandidat. Klopp har en seksårskontrakt med Liverpool.
Mirror

Lør 1540Vil hente Götze til sommeren

Mario Götze ble kraftig koblet til Liverpool før denne sesongen, men Jürgen Klopps tidligere elev gikk isteden tilbake til Borussia Dortmund fra Bayern München. Men Götze har slitt med å finne samme form som under Klopp i Dortmund, og Liverpool skal nå i igjen være interessert i hente han til sommeren. Spilleren selv skal være interessert i å blåse nytt liv i karrieren et annet sted. Sannsynligvis må Liverpool betale rundt 20 millioner pund, som er samme pris Dortmund betalte for han.
Mirror

Fre 1149Juventus ønsker Can

Emre Cans kontrakt med Liverpool går ut 2018, og så lenge han ennå ikke har kommet til enighet om en ny kontrakt kan tyskeren muligens forsvinne til sommeren. Juventus skal være blant klubbene som er interessert i Can. Men de skal også ha en spiller Liverpool ønsker på radaren, nemlig Mahmoud Dahoud.
Tutto Mercato Web

Tor 1008Har ung Inter-spiss på blokka

Liverpool er ute etter den 17 år gamle Inter-spilleren Andrea Pinamonti. Chelsea og Tottenham viser også interesse for den unge spissen som fikk et sent innhopp i Inters kamp mot Empoli i helgen.
Corriere dello Sport

Tor 0820Barcelona vurderer Klopp som erstatter for Luis Enrique

Luis Enriques fremtid i Barcelona synes høyst usikker etter tirsdagens 4-0 tap for Paris Saint-Germain. Liverpool-manager Jürgen Klopp og Everton-manager Ronald Koeman er blant de fremste kandidatene til å erstatte Barcelona-manageren.
Don Balon

Ons 0929Følger Espanyols høyreback

Liverpool følger med på utviklingen til Espanyols høyreback Marc Navarro, etter hans gjennombrudd i La Liga. Forsvarsspilleren verdsettes til 21,3 millioner pund.
Mundo Deportivo

Tir 1220Gremio ønsker Lucas-retur

Lucas kom til Liverpool fra Gremioi 2007. Klubbens fotballdirektør Odorico Roman sier at de har diskutert en mulig retur til det brasilianske laget for Lucas til sommeren. – Lucas er en spiller som Gremio-fansen husker med glede fra tidligere, han ville vært en viktig signering. Men jeg vil ikke gi falske forhåpninger, han er ikke innenfor vår rekkevidde for øyeblikket, sier han. Lucas ble kåret til årets spiller i den brasilianske ligaen da han var der, og var den yngste spilleren som noen gang har fått den utmerkelsen.
Sambafoot.com

Lør 1210Trigger utkjøpsklausul til stjerneskudd

Klopp er klar til å trigge utkjøpsklausen til Athletic Bilbao-profilen Iñaki Williams. Klausulen er på 50 millioner euro. Spilleren har alt innrømmet at han er smigret over interessen fra de røde. 22-åringen har scoret 20 mål på 89 kamper for baskerne.
Calcio Mercato

Ons 1418Portugisisk back på radaren

Blant flere klubber er Liverpool interessert i portugisiske Ricardo Pereira, som spiller i Nice på lån fra Porto. De røde skal allerede ha vært i kontakt med 23-åringens representanter, og har fulgt ham flere ganger i Frankrike denne sesongen, men det forventes at Inter Milan vil legge inn et bud. Ricardo, med to A-landskamper, spiller både som høyreback og ving, og har en anslått verdi på 22 millioner pund.
Daily Star

Tir 1033Vil hente ung angriper fra Forest

Den engelske 17-åringen Ben Brereton jaktes på av Liverpool og Manchester United. Liverpool skal ha fått avslag på et bud på 2,5 millioner bud i januar, men vil fortsette å følge Nottingham Forest-spissen med mål om en sommerovergang.
Mirror

Tir 1031Leder kampen om Fulham-back

Liverpool skal være i førersetet i kampen om underskriften til Ryan Sessegnon fra Fulham. Hovedstadslaget ønsker 15 millioner pund for 16-åringen, og i tillegg til de røde er begge Manchester-klubbene, Arsenal og Tottenham ute etter venstrebacken, som også kan spille på kanten. Liverpool skal også ha forhørt seg om 2000-modellen i januarvinduet.
Squawka