Januar 2017

Tir 0002Hevder Palace har lagt inn bud

Tirsdag er deadline day for spilleroverganger i Premier League, og Liverpool har ennå ikke solgt Mamadou Sakho, men Crystal Palace skal ha lagt inn et bud av ukjent størrelse på franskmannen. Flere andre klubber er også interesserte. Ifølge Sky Sports verdsetter Liverpool ham til 20 millioner pund, men prisen og høye lønnskrav kan velte en overgang til Selhurst Park.
L’Équipe du Soir

Man 1530Spansk keeper følges

Keeperen til Real Betis, Antonio Adam, skal ha påkalt seg interessen til Liverpool. Kanskje ikke minst da den 29-årige sisteskansen skal ha en salgsklausul på moderate £6.8M. Olympique Marseille skal være en annen klubb som følger spanjolen.
Marca

Søn 1150Lallana enig om fireårskontrakt

Adam Lallana skal ha blitt enig med Liverpool om en ny fireårskontrakt til en verdi av 120.000 pund i uka. Liverpool skal ha hatt hast med å få signert en ny avtale med Lallana, siden interessen fra klubber som PSG og også Tottenham har økt den siste tiden.
Sunday Express

Tor 2337Ny venstreback linket

Liverpool skal vurdere et bud på Riza Durmisi. Dansken med albansk opprinnelse gikk til Real Betis fra Brøndby for £2M i sommer, men prislappen skal nå være kommet opp i £17M etter en god start i La Liga for den 23-årige venstrebacken.
Daily Mail

Tir 1044I Portugal for å signere Carvalho

Representanter fra Liverpool er angivelig i Portugal for å få i havn en avtale for Sporting Lisboas William Carvalho. Liverpool skal nå være favoritt til å hente den 23 år gamle midtbanespilleren, som i sommer var med å vinne EM. Prisen på spilleren skal være rundt 25 millioner pund, og han har kontrakt til 2020. James Pearce i Liverpool Echo, mener meldingen fra Portugal bare er tull.
A Bola

Tir 0831Dette ryktet måtte bare komme ...

Etter at Marseilles interesse har avtatt, blir nå West Hams Dimitri Payetkoblet til både Chelsea, Liverpool og Manchester United.
Metro

Tir 0824Ute etter Bury-unggutt

Burys 17 år gamle talent Jacob Bedeau blir koblet til Liverpool og Manchester United, som begge skal ha hatt speidere på spilleren. Bury takket nylig nei til et bud på £750,000 for forsvarsspilleren fra Aston Villa, og er ventet å ville ha en sjusifret sum for han.
Birmingham Mail

Lør 2130Lazar Markovic på vei hjem

Lazar Markovic sin agent har reist til Lisboa for løse sin klient fra låneavtalen med Sporting Lisboa. Spilleren vil returnere til Liverpool, for så å gå på lån til en annen klubb. Sporting-manager Jorge Jesus ønsker å beholde Markovic i troppen, men klubbens president har andre planer.
A Bola

Lør 0926Premier League-klubber jakter Perisic

Chelsea, Manchester United og Liverpool ønsker alle å signere Inters offensive midtbanespiller Ivan Perisic til sommeren. 27-åringen kom til Serie A fra Wolfsburg sommeren 2015 for 16 millioner euro, og kroaten verdsettes nå til over 35 millioner euro.
La Gazzetta dello Sport

Fre 0948Får kamp om Dahoud

Liverpool får kamp fra Barcelona om Borussia Mönchengladbachs midtbanespiller Mahmoud Dahoud til sommeren.
Footmercato

Fre 0820Ute etter Hart

Liverpool er ute etter Joe Hart, som kan bli solgt fra Manchester City for 15 millioner euro.
Tuttosport

Ons 1543Jakter ung Genk-spiss

Liverpool og Chelsea jakter Genk-spissen Leon Bailey. Roma og Bayer Leverkusen vurderer også å legge inn bud på 19-åringen. Everton og Bournemouth viser også interesse for jamaicaneren, og det samme gjør Lyon og Nice.
Daily Mail

Ons 0819Har forhørt seg om midtbanespiller

Chelsea og Liverpool har begge planer om å sikre seg Inters Geoffrey Kondogbia. Begge Premier League-klubbene har forhørt seg om tilgjengeligheten til midtbanespilleren.
France Football

Ons 0022Crystal Palace vil ha Sakho

Liverpool har fått flere henvendelser fra klubber som vil høre mer om Mamadou Sakho sin situasjon, blant annet fra Sevilla og Galatasaray. Nå viser også Crystal Palace og Sam Allardyce interesse og har forhørt seg om franskmannen, som de røde vil slippe på permanent basis i dette overgangsvinduet. Sakho har kun spilt U23-fotball denne sesongen, men ikke vært inkludert etter nyttår med frykt for at en eventuell skade skal legge en demper på interessen.
Daily Mail

Tir 1015Ingen januar-overgang for Kolasinac

Liverpool vil ikke få fullført noen overgang for Schalkes venstreback Sead Kolasinac i januar. Bundesliga-klubben er ikke interessert i å selge forsvarsspilleren midt i sesongen. 23-åringen linkes også til Juventus og Arsenal.
Daily Star

Tir 1011Brasiliansk klubb vil ha Lucas

Brasilianske Atletico Mineiro har Lucas Leiva på ønskelisten. Lucas skal imidlertid foretrekke å bli værende i Europa, og kan komme til å bli i Liverpool ut sesongen.
Rario 98FM

Man 1412Kjemper om Sassuolo-ving

Liverpool kjemper med Inter og Juventus om Sassuolo-vingen Domenico Berardi. 22-åringen var skadet store deler av forrige sesong. Juventus skal ha en opsjon på å kjøpe spilleren for 25 millioner euro. Det er lite sannsynlig at vingen flytter på seg før til sommeren.
Gazzetta di Modena

Man 1329Newcastle vil gjerne ha Ojo

Sheyi Ojo er på Newcastles radar, men Jürgen Klopp har ikke lyst til å gi slipp på vingen.
Northern Echo

Fre 2246Har sendt speidere til Afrikamesterskapet

Liverpool har sendt speidere til Afrikamesterskapet for å holde et øye med ivorianeren Franck Kessie. Den 20 år gamle midtbanespilleren har imponert for Atalanta i Serie A, og blir betraktet som et av de største talentene i verden. Chelsea følger også med på det som skjer rundt Kessie.
90min.com

Fre 2222På vei hjem til USA?

Major League Soccer-klubben Real Salt Lake er interesserte i Liverpools amerikanske unggutt Brooks Lennon. 19-åringen kan dermed komme til å returnere til klubben hvor han var akademispiller. Det verserer rykter både om en permanent overgang og en låneavtale. Lennon kom til Liverpool sommeren 2015.
ESPN

Fre 0952Bakayoko på radaren

Liverpool, Manchester United, Arsenal og Chelsea følger med på Monaco-spiller Tiemoué Bakayoko (22) denne sesongen, og kan by på franskmannen i januar. Monaco ønsker imidlertid ikke å selge den defensive midtbanespilleren denne måneden.
Le10Sport

Ons 1628Tah vil ikke selges

Liverpool er blant en rekke klubber som har vært koblet til stoppertalentet Jonathan Tah, men 20-åringen sier selv at han vil bli værende. – Jeg er veldig fornøyd i Bayer Leverkusen. Jeg ønsker ikke å dra. Vi har nådd åttedelsfinalen i Champions League, og hvis noen vil kalle dette for et springbrett, kan jeg bare si at man ikke kan be om stort mer enn dette, forteller han. Selv om Leverkusen ligger på 9. plass, tror han på europacupfotball også til høsten igjen. – Det er klart at jeg ønsker å spille i Champions League. Jeg har fortsatt forventinger og er overbevist om at vi skal spille i Europa neste sesong.
Bild

Ons 0817Byr på Juventus-talent

Liverpool har identifisert Juventus-talentet Francesco Cassata (født 1997). Liverpool kommer til å legge inn et bud på 10 millioner euro. Det er foreløpig ingen indikasjoner på hvorvidt Juventus er villig til å selge for den prisen.
Di Marzio

Tir 1649Juventus håper å sikre seg Can
Man 1142Ønsker ikke Liverpool-overgang
Søn 1225Klopp ringte personlig til Forest
Lør 2347Vil doble Lallanas lønn
Lør 0000Sturridge ønsket i Kina
Fre 2201Vurderer seks vinger
Fre 1359Southampton vurder Sakho sterkt
Tor 1516Liverpool vil handle til alle lagdeler
Tor 0828Jaap Stam vil hente Ilori
Ons 1027Jakter ung Bury-duo
Ons 1021Tilbyr 850 000 pund for Sakho-lån
Ons 1013Forsberg kan forsvinne i dette transfervinduet
Tir 1833Vil se nærmere på 19 år gammel forsvarer
Søn 1121Inter har lagt lån av Leiva på is
Søn 1000Vil kjøpe Norwich-ving og låne ham tilbake

Liverpool har en plan om å slå Tottenham i kampen mot Norwich-vingen Jacob Murphy. De røde er villige til å signere spilleren i januar, og så låne han tilbake til Championship-klubben frem til sommeren. Everton er også blitt linket til 21-åringen.
Mirror

Søn 0949Hart ønsker seg til Liverpool