Juli 2017

Søn 1237Kan erstatte Coutinho

Philippe Coutinho hevdes å være desperat etter å spille med Lionel Messi på Camp Nou, og kommer til å be Jürgen Klopp om å få dra. Skulle han bli solgt for £90m, har Jürgen Klopp blinket seg ut Christian Pulisic som erstatter. Manageren er imidlertid klar på at Coutinho ikke skal selges, men Michael Edwards har siste ord i saken.
Sunday Mirror

Lør 1401– Kan ikke bekrefte eller avkrefte noe

Barcelonas klubbpresident, Josep Bartomeu, sier at katalanerne definitivt kommer til å kjøpe flere spillere i sommer, men er varsom når han får spørsmål om Philippe Coutinho. – Han er en Liverpool-spiller, og jeg har stor respekt for Liverpool. I sommer kommer vi til å være veldig diskré om alt, så vi kan verken bekrefte eller avkrefte noe som helst, sier Barcelona-presidenten. – Det vil være flere spillere som kommer inn, én på midten, helt klart, legger han til.
SPORT

Tor 2024Nytt monsterbud på vei

Neste uke kommer RB Leipzig-ledelsen til å motta nok et bud på Naby Keïta fra Liverpool. Størrelsen skal denne gangen være på £70M. Keïta har selv bedt rådgiverne sine om å gjøre et realt forsøk på å få ham bort fra Leipzig. Jürgen Klopp kommer bare til å se etter alternativer når alt håp er ute, og er stor fan av Leon Goretzka. Bayern München er imidlertid favoritter til å signere Schalke-spilleren.
Mirror

Tor 1133– Har prissatt Coutinho til 150 millioner euro

Liverpool forsøker å skremme vekk Barcelona med en prislapp på 150 millioner euro for Philippe Coutinho, noe som tilsvarer snaut 134 millioner pund. Det er langt mer enn hva den katalanske storklubben er villig til å punge ut for 25-åringen.
SPORT

Ons 2310Hevder Coutinho ønsker seg til Barça

Den Barcelona-baserte radiokanalen RAC1 hevder Philippe Coutinho har fortalt manageren at han ønsker å dra til Barcelona i sommer. Klubbene skal være i gang med forhandlinger, og ifølge Sky Sports har de røde allerede avslått et bud på 72 millioner pund for 25-åringen. Barça tror imidlertid at Liverpool kan overbevises med et bud på rundt 100 millioner euro, altså drøyt 89 millioner pund. Coutinho skrev under på en ny femårskontrakt i januar.
RAC1 / Sky Sports

Ons 1440Enig med Barcelona om personlige betingelser

Barcelona skal ha blitt enig med Philippe Coutinho om de personlige betingelsene, og forhandler nå med Liverpool om overgangssum. Liverpool skal ikke være like sta som PSG er med Marco Verratti, og er villige til å forhandle. Lionel Messi, Luis Suàrez og Neymar skal være positive til kjøpet.
RAC 1/Gerard Romero

Tir 2020Juventus ser mot andre alternativer

Den italienske storklubben skal være i ferd med å sikre seg PSGs Blaise Matuidi. Derfor ligger det an til at de dropper interessen for Nemanja Matic og Emre Can. Liverpool skal ha vært veldig klare på at de ikke ønsker å selge tyskeren, og han skal nå være nær å bli enig om en ny kontrakt.
Daily Mail

Tir 1208Hevder Coutinho har prislapp på 89 millioner pund

Er det et ubehagelig rykte som nok ikke vil forsvinne fra ryktespaltene på en stund, så er det Barcelonas interesse for Philippe Coutinho. I rapporter fra Spania hevdes det nå at Liverpool har satt en prislapp på minst 89 millioner pund for Coutinho. Det skrives også at den spanske klubben skal holde møter med både agent og klubb i London, og at de forbereder et nytt bud for å se om Liverpool faktisk mener at de ikke vil selge.
SPORT

Tir 0837Vurderer Benzema-bud

Om Real Madrid klarer å lande en handel med Monaco for Kylian Mbappe, skal Liverpool være klare til å by på Karim Benzema. Også Arsenal skal være interessert om situasjonen til Benzema endrer seg.
Don Balon

Tir 0833Kan selge Markovic med 12 millioner pund i tap

Watford og Hull skal begge være interessert i å hente Lazar Markovic for 8 millioner pund. Jürgen Klopp har gjort det klart at serberen vil bli solgt, og kan komme til å akseptere bud på 12 millioner pund mindre enn han kostet da han kom fra Benfica sommeren 2014. Siden den gang har han spilt totalt 34 kamper for Liverpool og scoret tre mål. Men han har ikke hatt en eneste kamp siden den første sesongen, og har vært på lån i Fenerbahce, Sporting Lisboa og Hull de siste sesongene.
Mirror

Tir 0825Fire klubber jakter Ojo

Aston Villa-manager Steve Bruce er den fjerde manageren som har kastet seg inn i kampen for å hente Liverpools ving Sheyi Ojo på lån denne sommeren. Middlesbrough, Fulham og Derby er også ute etter U20-verdensmesteren. Sist sesong var Ojo på lån i Wolves, der han scoret tre mål på ti kamper. i 2015-2016-sesongen før var han i Wigan på lån. Han har spilt totalt 13 kamper for Liverpool og scoret ett mål.
Mirror

Tir 0027Nei til Palace-lån

Crystal Palace ønsker fortsatt å hente Mamadou Sakho. De har spurt om å få låne ham også denne sesongen, og stopperen skal ønske seg tilbake. Liverpool svarer imidlertid at det er null sjanse for en ny låneovergang, og ber Palace om å hoste opp £30M eller glemme en overgang. Sevilla skal også være interesserte.
Mirror

Man 2253Tilbake med nytt gigantbud

Mandag ble først Naby Keïta grisetaklet av lagkamerat Diego Demme på trening. Keïta bestemte seg for å ta hevn, og saksetaklet Demme slik at han fikk en skade i kneet. Deretter ble Keïta bedt om å unnskylde taklingen, noe han skal ha sagt motvillig ja til. Det spekuleres i om Keïtas frustrasjon skyldes frustrasjon grunnet Liverpool-budene, og Liverpool skal ha kommet tilbake med et nytt gigantbud – 83 millioner euro.
Bild

Søn 0001Barcelona øker budet

Barcelona ønsker å teste ut hvor harde Liverpool virkelig er, og spanske kilder sier at dette bare er starten på det som kommer til å bli en lang kamp. Katalanerne er nå på vei til å by £80M for Philippe Coutinho.
Mirror

Lør 1108Bruker Turan som Coutinho-agn

Barcelona mener de har et kort i ermet som kan sikre dem Philippe Coutinho. De ønsker å tilby Liverpool Arda Turan i retur, selv om tyrkeren skal ha fortalt katalanerne at han ikke ønsker å dra til Liverpool. Turan kom til Camp Nou i 2015, men har bare spilt 36 kamper.
Don Balon

Fre 123772 millioner pund kan være nok

Liverpool har fått avslag på sine to bud på Naby Keita, på 57 og 66 millioner pund, men kan lykkes med et tredje bud. Naby Keita-saken nærmer seg en avgjørende fase, og det lyser grønt for en overgang for spilleren fra Guinea til Liverpool. Etter å ha avslått to bud fra Liverpool, vil Leipzig slite med å avslå et tredje bud på 80 millioner euro, og har ikke så mye valg. Med Liverpools besluttsomhet og Keitas ønske om å forlate den tyske klubben, er de i ferd med å gi slipp. Neste uke vil bli avgjørende. Det er planlagt møter i de kommende dagene mellom partene for å få sluttført denne saken.
Amadou Makadji/Foot224.com

Tor 0024Går enda høyere for Keïta

Onsdag avslo RB Leipzig et bud på £66M fra Liverpool på Naby Keïta. Leipzig-eier Dietrich Mateschitz sa det ikke var en sjanse i havet for at han kom til å bli solgt, men Jürgen Klopp står likevel klar med et høyere bud. Det lyder på £70M, som i så fall smadrer Liverpools overgangsrekord.
Mirror

Søn 2321Vurderer argentinsk spisstalent

Liverpool skal ha speidet på 18 år gamle Maxi Romero en rekke ganger, og kan komme til å legge inn et bud på den argentinske spissen i løpet av sommeren. I 2015 var han nær en overgang til Arsenal, men den brøt sammen da Vélez-spilleren røk korsbåndet. Det er ikke sikkert at Romero ville fått arbeidstillatelse med en gang, men han kan i så fall bli lånt ut på samme måte som Allan.
World Football Index

Søn 2043Brannagan kan forlate klubben permanent

Cameron Brannagans kontrakt løper ut sommeren 2018. Midtbanespilleren var forventet å dra på lån, men Liverpool vil ikke la ham dra hvis han ikke signerer ny kontrakt. Brannagan ønsker ikke å signere ny kontrakt uten å vite at det kan være en vei inn på førstelaget for ham. Stoke, Hull og Derby følger situasjonen nøye.
Independent

Søn 1155Muntlig avtale om ny kontrakt

Emre Cans kontrakt løper ut sommeren 2018. Tyskeren ble enig med Jürgen Klopp om en ny kontrakt ved sesongslutt, og er forventet å signere når han er tilbake fra ferie. Liverpool og Cans representanter har vært i dialog i over et år, men skal endelig ha kommet til enighet. Midtbanespilleren har fått forlenget ferie etter å ha spilt Confederations Cup for Tyskland.
AnfieldHQ

Søn 0912Inter melder seg på i Keïta-kampen

Inter skal etter ryktene ha meldt seg på i kampen om Naby Keïtas signatur. I motsetning til Liverpool, skal de være villig til å låne Keïta tilbake igjen slik at han ankommer Italia neste sommer. Kilder nær guineaneren skal imidlertid ha fortalt at Keïta heller vi jobbe med Jürgen Klopp, og i samme slengen holder Liverpool på å gjøre klart et bud på £70M.
Mirror

Søn 0009Sturridge avslo tilbud fra Kina

Kinesiske Beijing Guoan skal ha forsøkt å sikre seg Daniel Sturridge på fredag, som var deadline day i Kina. Måltyven skal imidlertid ha avslått et stort tilbud. Beijing Guoan ledes av tidligere Leverkusen-manager Roger Schmidt, og det er Schmidt som skal ha ønsket seg Sturridge.
Mirror

Lør 1405Vil heller til Liverpool enn Manchester

Ifølge guineansk presse har Manchester City vært i kontakt med Naby Keïtas agent med tanke på en overgang. Keïta selv skal være svært lunken, og Liverpool er klubben han ønsker seg til. Det spekuleres videre i et nytt bud fra Anfield, som er ventet å tikke inn til Leipzig-styret på mandag eller tirsdag. Den største hindringen er at Ralf Rangnick konstant motarbeider en overgang.
Amadou Makadji/Foot224.net

Fre 0904– Keita er desperat etter å komme til Liverpool

Tyske Bild hevder at RB Leipzig har avslått et bud på 65 millioner euro fra Liverpool for midtbanespilleren Naby Keita. Det hevdes nå likevel fra andre kilder at det er uenighet innad i Leipzig. Selv om klubben ikke trenger pengene, mener flere i toppen av klubben at det er «latterlig» å avslå et bud på 80 millioner euro. Keita kom til klubben for 12 måneder siden for 15 millioner euro. I tillegg hevdes det at 22-åringen selv er «desperat» etter å gå til Liverpool å spille for Jürgen Klopp. Han er i tillegg god venn med Sadio Mané, og de to representeres av samme agentbyrå.
Fussballstadt.com

Fre 0850– Liverpool og Southampton i forhandlinger

En tidligere fotballadvokat, Daniel Vanderkamp,hevdet Liverpool og Southampton har åpnet forhandlinger om Virgil van Dijk, før han så stengte sin Twitter-konto. Advokaten som holder til i Frankrike jobbet blant annet med Liverpool da Christian Benteke ble hentet fra Aston Villa sommeren 2015.
Liverpool Echo

Ons 0819Topper ønskelista til Lazio

Den italienske hovedstadsklubben Lazio ser på Lucas Leiva (30) som et realistisk alternativ for å erstatte Lucas Biglia, som er på vei til AC Milan. Brasilianeren, nå med ti år bak seg i Liverpool, og som lenge har vært linket til italiensk og tyrkisk fotball, skal være øverst på Lazios liste over midtbanespillere.
calciomercato.com

Man 1309Juventus planlegger bud

Juventus hevdes å ha valgt Emre Can som sin fremste kandidat når de skal hente en ny midtbanespiller i løpet av sommervinduet. De planlegger å bruke 130 millioner euro fordelt på fem spillere, der 30 av millionene er satt av til å sikre seg Emre Can.
Gazzetta

Man 0922Liverpool sa nei til James

James Rodriguez er ingen ønsket mann i Real Madrid, og spillerens agent, Jorge Mendes, tilbyr colombianeren rundt til klubber i Europa. Liverpool hevdes å ha vært blant dem, men Jürgen Klopp avslo muligheten til å hente ham for £66M.
Sport

Søn 0956Vil blokkere Oxlade-Chamberlain

Arsenal vil blokkere en overgang til Liverpool for Alex Oxlade-Chamberlain i sommer. Den engelske landslagsspilleren er inne i sitt siste år av kontrakten med The Gunners. London-klubben aksepterer at spilleren kan forlate dem på Bosman-overgang neste sommer, men ønsker at han blir i klubben ut det siste kontraktsåret.
Daily Star

Søn 0013James Rodriguez tilbudt seks klubber

Manchester United og Liverpool er to av seks klubber som Jorge Mendes har tilbudt Real Madrid-playmakeren James Rodriguez til. Manchester City, Inter, Juventus og Paris Saint-Germain er de fire andre som har fått tilbud om å kjøpe colombianeren, men ingen av de seks klubbene er villige til å betale prisen som Real Madrid forlanger, nemlig 75 millioner euro. Madrid-klubben skal ha det travelt med å bli kvitt spilleren de kjøpte fra Monaco for et marginalt høyere beløp, og det kan føre til at Florentino Perez senker sitt priskrav for å få gjennomført en overgang.
Sport

Lør 1313Everton går for Van Dijk

Bookmakerne har senket oddsen på at Everton signerer Southampton-forsvarer Virgil van Dijk kraftig. Everton har allerede brukt over 90 millioner pund på fem nye spillere i sommer, og Van Dijk, som var en mann som Jürgen Klopp også hadde på blokka, ser ut til å være nestemann som Ronald Koeman ønsker å krysse av på listen. Everton ser ut til å få inn 75 millioner pund på salget av Romelu Lukaku til Manchester United de kommende dagene, og det kan finansiere et forsøk på å sikre seg Southampton-stopperen.
Daily Express

Lør 1210Har kontaktet Real om Asensio

Både Liverpool og Arsenal har kontaktet Real Madrid for å forhøre seg om Marco Asensio er tilgjengelig. 21-åringen ble ikke brukt så mye av Zinedine Zidane forrige sesong. Juventus viser også interesse for stjerneskuddet.
Diario Gol

Lør 0947Spurs leder kampen om Meyer

Tottenham, Liverpool og Hoffenheim er alle ute etter Schalkes midtbanespiller Max Meyer, men det er Spurs som er i førersetet ifølge bookmakerne. 21-åringen, som har under ett år igjen av sin kontrakt med Bundesligaklubben, er tilgjengelig for rundt 17 millioner pund.
Football London

Lør 0937Coutinho plan B for PSG

Paris Saint-Germain ser ikke ut til å få fatt i Monacos Kylian Mbappe, og plan B er å gjøre et forsøk på å sikre seg Liverpools Philippe Coutinho. Brasilianeren vil koste rundt 90 millioner euro.
L'Equipe

Fre 0822Viser interesse for Atletico-stopper

Liverpool og Manchester United viser interesse for Atletico Madrid-stopper Jose Gimenez. 22-åringen vil stå uten kontrakt neste sommer, og er ikke blitt enig med sin spanske klubb om noen ny avtale. Den uruguayanske landslagsspilleren vurderer sin fremtid, etter å ha fått begrenset med spilletid i Atletico.
Daily Star

Tor 2340Følger med situasjonen til Leicester-ving

Demarai Gray skal være misfornøyd med spilletiden han får i Leicester, og ønsker forsikringer fra Craig Shakespeare om fast førstelagsfotball dersom han skal bli. Både Liverpool og Tottenham følger med på situasjonen. Om Riyad Mahrez blir solgt eller ikke kan avgjøre spillerens fremtid. Det hevdes at Gray ikke har en utkjøpsklausul.
Mirror

Tor 0824Viser interesse for tidligere Leicester-spiss

Både Liverpool og Tottenham viser interesse for Hoffenheim-spissen Andrej Kramaric, som har en fortid i Leicester City. 26-åringen har imponert i Bundesliga, etter at han fikk bare to kamper for The Foxes den sesongen de ble ligamestere.
Bild

Ons 1811Ønsker spansk keeper på billigsalg

Liverpool skal være interesserte i å sikre seg Sevilla-keeper Sergio Rico for £10,5M, men skal ikke være villige til å betale keeperens utkjøpsklausul på £26M. Ifølge rapportene skal Rico ønske å bli i Sevilla, men et tilbud fra Liverpool kan bli for tøft å avslå for den spanske keeperen.
ABC

Ons 0008LFC har lagt inn bud på argentinsk stopper

Liverpool har lagt inn et bud på 14,9 millioner pund for den argentinske landslagsspilleren Emanuel Mammana. Midtstopperen, som til daglig spiller for Lyon, ønsker ikke diskutere betingelser med Liverpool, før et bud eventuelt er akseptert. 21-åringen skal være interessert i en overgang til Liverpool.
The Sports Review

Tir 1359Inter vil ha Mané

Inter Milan vil forsøke å lure Sadio Mané bort fra Liverpool og til Serie A. Liverpool er imidlertid ikke villige til å selge senegaleseren for noen pris.
La Gazzetta dello Sport

Tir 1356Linkes til Nice-back

Liverpool vil forsøke å overtale Nice til å gi slipp på venstrebacken Henrique Dalbert. Forsvarsspilleren kom til Nice fra Vitoria Guimaraes for under 2 millioner pund i fjor sommer. 23-åringen spilte 33 kamper i Lique 1 forrige sesong.
Mercato365

Man 1749– Roma gir opp jakten på Moreno

Uenighet med Liverpool om overgangssum for Alberto Moreno gjør at Roma ser på andre alternativer denne sommeren. De røde ønsker omkring 15 millioner pund for spanjolen, og skal allerede ha avslått et bud på 11 millioner pund fra Napoli. Roma sikter seg følgelig heller inn mot Wolfsburg-spiller Yannick Gerhardt eller Jonathan Castro fra Celta Vigo.
Corriere dello Sport/talkSPORT

Man 1349Serie A-klubb vil ha Markovic

Italienske Crotone ønsker å låne Liverpool-vingen Lazar Markovic. Crotone ble nummer 17 i sin første sesong i Serie A, og ønsker å styrke troppen for å unngå nedrykk også neste sesong. Liverpool skal være villige til å lytte til bud på rundt 12 millioner pund for 23-åringen, og Gaalatasaray, Zenit St Petersburg og Watford viser også interesse for serberen. Crotone har ikke råd til å kjøpe Markovic, så for dem er det kun aktuelt med et lån.
Il Corriere dello Sport

Man 1305Grimsby ønsker å låne Hart

Grimsby Town leter etter en ny venstreback, og skal ha kastet sine øyne på Liverpools Sam Hart. 20-åringen har erfaring fra League One-fotball gjennom et utlån til Port Vale forrige sesong, hvor han spilte 15 kamper og opererte både som venstreback og venstreving.
Daily Star

Man 1132Stoke vurderer Sakho

Stoke er ute etter en ny midtstopper, og vurderer et bud på Liverpools Mamadou Sakho. Men en avtale er ikke sannsynlig uten at Liverpool firer på sin pris på 30 millioner pund.
Sunday Express

Man 0830Kjemper om Benfica-spiss

West Ham kjemper med Liverpool om den mexikanske landslagsspilleren Raul Jimenez. Den 26 år gamle Benfica-spissen har en prislapp på rundt 19 millioner pund, og den portugisiske klubben er villige til å lytte til bud på spilleren. Jimenez kom til Benfica fra Atletico Madrid for to år siden. Han scoret 11 mål for sin klubb forrige sesong, og står bokført med 12 mål på 54 landskamper.
Mirror

Søn 1837PSG ønsker Coutinho

Det hevdes at PSG har kommet til Liverpool med en forespørsel om å hente Philippe Coutinho. Den franske storklubben ønsker å hente ham denne sommeren, og må etter rapportene ut med £87M om de skal få Liverpool til å selge. Barcelona er også interessert.
Mirror

Søn 1506Hevder Liverpool byr i dag

En journalist fra Guinea hevder å vite at Jürgen Klopp snakket med Naby Keïta lørdag, og at Liverpool kommer til å by på spilleren i løpet av dagen. Keïta skal allerede ha blitt enig om en kontrakt verdt 150 000 euro i uken, og skal møte presidenten i Leipzig mandag. Klopp skal ha overbevist Këita om å dra til Liverpool.
Amadou Makadji/Foot224.net

Lør 2342Nekter å selge Sturridge

Jürgen Klopp skal ha blokkert et mulig salg av Daniel Sturridge, fordi det vil koste for mye å erstatte ham. Manageren tror pengene han kan få for Sturridge ikke vil reflektere hva det vil koste å hente en spiss på samme nivå. Det hevdes at interessen er stor.
Mirror

Lør 1231Roma har forhørt seg om Moreno

Roma, som nylig solgte Mohamed Salah til Liverpool, skal ha forhørt seg om mulighetene til å hente Alberto Moreno. Venstrebacken skal ha blitt diskutert under Salah-forhandlingene. Romas nye sportsdirektør, Monchi, var den som solgte Moreno til Liverpool fra Sevilla i 2014.
Corriere dello Sport