Mai 2017

Ons 0848Van Dijk er fristet av Klopp og Liverpool

Liverpool skal ha konkurranse med Chelsea, Arsenal og Manchester City i forsøket på å sikre seg Virgil van Dijk med en antatt prislapp på £50M. Rike konkurrenter, men på Anfield skal man være villig til å strekke seg til en lønn på £200.000, som vil gjøre 25-åringen til klubbens best betalte spiller og understreke at Jürgen Klopp ønsker å bygge sitt forsvar rundt ham. Van Dijk skal også være fristet til å spille under den karismatiske Klopp og som gir de helrøde en genuin sjanse til å sikre seg nok et storkjøp fra Southampton.
Mirror

Tir 1049Tottenham kaster øynene på Sessegnon

Liverpool har lenge vært linket til supertalentet Ryan Sessegnon hos Fulham. Nå skal imidlertid også Tottenham ha kastet seg inn i kampen om å sikre seg den nylig fylte 17-åringen. Venstrebacken som så langt har vegret seg for å skrive profesjonell kontrakt med Fulham. Spurs avsluttet sin sesong med en skadet Danny Rose og vurderes nå som favoritt til å kunne hente londoneren Sessegnon.
AP

Man 1313I kampen om Rafinha

Liverpool kjemper med Roma om signaturen til Barcelona-spilleren Rafinha. 24-åringen mistet store deler av sesongen med skader, men noterte seg for seks mål og to assists på 18 ligakamper for katalanerne, og spilte ytterligere ti kamper med Copa del Rey og Champions League. Mannen med to landskamper og ett mål for Brasil vil trolig koste omkring 25 millioner pund.
Gerard Romero/Moguts pel Barça

Søn 0953Newcastle ønsker å kjøpe Ojo

Newcastle United viser interesse for Liverpool-vingen Sheyi Ojo. Nordøst-klubben ønsket å sikre seg 19-åringen allerede i fjor sommer, og manager Rafael Benitez har bedt om å bli holdt informert om den engelske ungdomslandslagsspilleren.
The Chronicle

Søn 0827Huddersfield ønsker å beholde Ward om de rykker opp

Liverpool-keeper Danny Ward har tilbrakt sesongen på lån hos Huddersfield Town. Ifølge Liverpool Echo er det ikke aktuelt med noe nytt utlån av Ward neste sesong, men Huddersfield-manager og Jürgen Klopps gode venn, David Wagner, kommer likevel til å be kompisen i Liverpool om en tjeneste dersom Huddersfield rykker opp. Huddersfield spiller playoff-finale mot Reading på Wembley mandag ettermiddag. 24 år gamle Ward har holdt buret rent i 11 av de 43 kampene han har spilt for Huddersfield i Championship så langt.
Daily Mail

Lør 1443Linkes til Sampdoria-spiller

Liverpool linkes til Sampdorias Patrick Schick. Tottenham er også ute etter tsjekkeren som gjorde 11 mål på 31 kamper i Serie A denne sesongen. Han startet bare 13 av disse kampene. Schick har en utkjøpsklausul på 21,6 millioner pund.
ClubCall

Lør 0825Aubameyang vil bort fra Dortmund

Pierre-Emerick Aubameyang har fortalt Borussia Dortmund-ledelsen at han ønsker å forlate Bundesliga-klubben i sommer, noe Jürgen Klopp har fått med seg. Aubameyang var toppscorer i tysk fotball forrige sesong med 30 Bundesliga-scoringer. 27-åringen ønsker nå å legge inn en transfersøknad for å ta fatt på nye utfordringer. Dortmund vil ikke la spissen gå billig, og Liverpool kan bli nødt til å hoste opp 55 millioner pund for hans tjenester. Paris Saint-Germain og AC Milan viser også interesse for Aubameyang.
Bild

Fre 1557Hard kamp om Mendy

Pep Guardiola har Benjamin Mendy som et av sine fremste transfermål etter å ha frigitt Gael Clichy. City er i samtaler om å kjøpe Mendy fra Moncaco for 45 millioner euro. Manchester United, Liverpool og Chelsea er villige til å matche Citys bud.
RMC

Tor 1959– Drar trolig til England

Den ettertraktede tyskeren Julian Brandt skal ha bestemt seg for å forlate Bayer Leverkusen i sommer. 21-åringen har blant annet vært linket til Bayern München, men ser heller mot England, der Liverpool, en annen klubb han er blitt kraft koblet til, står klar. Brandt ønsker Champions League-fotball, og det er sannsynlig at han fortsetter karrieren i engelsk fotball.
Futbolgrad Network/fussballstadt.com

Tor 0939Har gitt opp Sturridge

Slaven Bilic ser ut til å ha gitt opp jakten på Liverpool-spissen Daniel Sturridge, og ser seg nå om etter andre alternativer når han skal styrke angrepsrekka til West Ham.
Football London

Ons 1418To lag viser interesse for Wilson

Celtic og Wolverhampton Wanderers er interesserte i Liverpools unge spiller Harry Wilson. Liverpool vil vegre seg for å gi slipp på vingen, da de håper han skal slå gjennom på førstelaget i årene som kommer.
Espn FC

Tir 1856Hva skjer med Sakho nå?

Lyon skal ha et sterkt ønske om å signere Mamadou Sakho i sommer. Sakho har imponert under sitt opphold i Crystal Palace siden nyttår, og Liverpool håper å kunne få inn 30 millioner pund for franskmannen. Sam Allardyce var veldig klar for å beholde Sakho, men nå ser det ut til at han selv vil forsvinne fra klubben. Palace-manageren skal ha sagt opp fordi han ikke fikk viljen sin på blant annet et viktig område som overganger, men dette er ennå ikke bekreftet. Dermed er det mer usikkert om Sakho fortsatt er ønsket i London-klubben. Southampton er en annen klubb som er interessert i Sakho.
L’Equipe/Daily Mail

Tir 1144Casillas har fått tilbud fra Liverpool

Iker Casillas har et tilbud fra Liverpool, og ønsker å slutte seg til Merseyside-giganten. 36-åringen har vært i Porto de to siste sesongene, og vil forlate den portugisiske klubben på gratisovergang i sommer. Casillas har også tilbud fra Tyrkia, Kina og Qatar.
AS

Lør 1914Hevder Mendy er førstevalg

Liverpool skal ønske å forsterke venstrebacken, og ser på både Ryan Sessegnon og Benjamin Mendy.Sistnevnte skal imidlertid være Klopps førstevalg. Monaco-backen, som dro fra Marseille så sent som forrige sommer, har spilt 25 kamper i Ligue 1 denne sesongen.
Di Marzio

Lør 1127Hevder Bale vil ha Woodburn til Madrid

Gareth Bale skal ha fortalt til Real Madrid-ledelsen at de bør hente landslagskamerat Ben Woodburn til Spania. Barcelona skal visstnok også være interessert, og Bale håper de snapper ham foran nesen på rivalene.
Don Balon

Tor 1751Hevder Monaco avslo Liverpool-bud

Monaco skal ha raskt takket nei til et bud fra Liverpool på 75 millioner euro (ca. £64M) for det enorme angrepstalentet Kylian Mbappé (18). Den ferske ligamesteren i Frankrike trenger ikke å selge sin store juvel i sommer, og vil trolig kreve over 100 millioner euro for å slippe ham.
Marca

Man 1241Burton vil ha Wilson

Burton Albion har Liverpools Harry Wilson på listen over transfermål for sommeren, etter å ha berget plassen i The Championship. Burton håper å sikre seg Wilson på lån for hele neste sesong.
Sky Sports News HQ

Man 1046Vil ha Lanzini

Arsenal, Liverpool og Tottenham vil alle ha West Hams Manuel Lanzini. West Ham har satt en prislapp på 30 millioner pund på argentineren, og ønsker også å tilby 24-åringen en ny kontrakt.
People

Søn 0955– Har blitt enig med Hull-forsvarer og vurderer en til

Liverpool skal angivelig ha blitt enig med Hulls venstreback Andrew Robertson om en overgang, og kommer til å offentliggjøre signeringen når vinduet åpner. 23-åringen har spilt i Hull i tre år, siden han kom fra Dundee United. Han har bare 12 måneder igjen av sin nåværende kontrakt til sommeren. Ifølge ryktene skal Liverpool også være interessert i enda en spiller fra dumpekandidaten, nemlig midtstopper Harry Maguire. Newscastle og Tottenham skal også være ute etter ham.
Mirror

Søn 0948Kjemper med Milan om Rodriguez

Liverpool vil kjempe med AC Milan om signaturen til Wolfsburgs venstreback Ricardo Rodriguez. Begge klubber skal ha fulgt 24-åringen tett, og det skal ha vært innledende samtaler. Wolfsburg ønsker 18,5 millioner pund for spilleren, noe som skal være mer enn både Liverpool og Milan er villig til å betale. Den venstrebeinte sveitseren har spilt 27 kamper for Bundesligaklubben denne sesongen. Han har også tegnet seg på scoringslisten to ganger, og har tre assist. Han står også med 45 landskamper.
Mirror

Lør 1754Aksepterte bud på «den nye Ronaldinho»

Liverpool skal ha fått akseptert et bud på 26 millioner euro for brasilianske Luan. Brasilianeren har bare ett år igjen av sin nåværende avtale med Gremio, skriver den lokale journalisten Luis Felipe Amorin på Twitter.

Lør 0021Nær en avtale for Luan

Liverpool nærmer seg en overgang for den brasilianske sensasjonen Luan, med et bud på 26 millioner pund for mannen som har fått merkelappen «den nye Ronaldinho». De røde har jaktet Gremio-talentet i ett år, og klubbene er nå nær å bli enige om en avtale om en overgang for 24-åringen. Brasilianeren har bare ett år igjen av sin nåværende avtale med Porto Alegre-klubben, noe som tvinger Gremio til å selge. Spillerens representanter fløy til London i april for å møte representanter for Liverpool for å diskutere overgangen. Liverpool er nå først i køen, etter å ha sagt seg villige til å betale prisforlangende på 30 millioner euro.
Mirror

Fre 2119Barca går for Moreno

Barcelona ser ikke ut til å få fatt i førstevalget, Atletico Madrid-backen Theo Hernandez, og går derfor i stedet for Liverpools 24 år gamle venstreback Alberto Moreno når forsvarsrekka skal styrkes.
Don Balon

Fre 0934Brighton ønsker Lucas

Lucas Leiva skal være på ønskelisten til Chris Hughton, når han nå skal forsterke laget til Premier League. Lucas som nå har vært i klubben i ti år, skal ha en samtale med Klopp når sesongen er over for å diskutere framtiden i klubben.
Mirror

Ons 1513Seks klubber i kamp om Stewart

Kevin Stewart er for tiden ute av spill på grunn av en brokkoperasjon. Men det har ikke stilnet interessen for midtbanespilleren. Nyopprykkede Brighton & Hove Albion skal allerede ha vist sin interesse og ifølge Sky Sports kilder er det også fem andre klubber som er interessert. Det er Stoke og Burnley fra Premier League, samt Derby, Norwich og Aston Villa fra Championship. Noen klubber skal være interessert i å hente han på lån, andre på en permanent overgang. Det er tidligere antydet at Liverpool vil kreve 10 millioner pund for spilleren.
Sky Sports

Ons 1408Rodgers og Klopp jakter samme spiss

Både Celtic og Liverpool skal være ute etter å signere Chelsea-spissen Dominic Solanke. 19-åringen har nektet å signere ny kontrakt med London-klubben og ser dermed ut til å forlate Stamford Bridge når kontrakten går ut til sommeren. Solanke har fått 17 kamper for Chelsea, men ønsker seg mer spilletid. Hvis Celtic henter spilleren må de bare betale 400.000 pund i utviklingskostnader, siden de er i et annet land, Liverpool på sin side må belage seg på å betale så mye som 8 millioner pund.
Express

Man 0938Sunderland-keeper til Liverpool?

Liverpool skal være villig til å utfordre Everton om signaturen til Sunderlands keeper Jordan Pickford. 23-åringen skal ha en prislapp på rundt 17 millioner pund. Til tross for at han har sett 43 mål i nettet bak seg denne sesongen i Premier League og ligacupen, er keeperen ettertraktet og han storspilte blant annet mot Hull i helga. Selv om Everton har som hovedprioritet å finne ny keeper i sommer vil de bli utfordret av Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal og West Ham om Sunderland-keeperen.
Telegraph

Lør 1922Har kontaktet PSG om brasiliansk ving

Liverpool har kontaktet Paris Saint-Germain om den brasilianske vingen Lucas Moura, men vil få hard konkurranse fra Atletico Madrid.
L'Equipe

Fre 1003Jakter Celtic-back

Liverpool jakter Celtics venstreback Kieran Tierney, men Anfield-klubben får konkurranse fra Arsenal og nyopprykkede Newcastle om 19-åringen.
Daily Star

Tor 2345Tror ikke Sessegnon flytter på seg

Den unge Fulham-backen Ryan Sessegnon kobles til Liverpool og flere andre storklubber foran sommervinduet. 16-åringens manager, Slavisa Jokanovic, føler seg likevel trygg på at venstrebacken blir værende. – Jeg tror det. Jeg mener dette er rett sted for ham. Han er en ung spiller, og han må lære. Han trenger minuttene her hos oss, og jeg tror han er på riktig plass for å bygge seg selv opp til å bli klar for det neste steget som venter, sier serberen. – Han har vært i Fulham hele livet, og han føler seg trygg hos oss. Jeg tror han merker utviklingen sin, og at han tror han er på rett sted. Det er normalt å vise ambisjoner og ønske noe mer, men akkurat nå vil det være riktig å bli her og utvikle seg.
Mirror

Ons 2355Følger Bertrand

Den tidligere Chelsea-backen Ryan Bertrand har etablert seg i Southampton. Nå skal 27-åringen ønske å forlate klubben, med Liverpool og Chelsea som beundrere. Klopp jakter venstreback, og Bertrand kan bli Liverpools nye sideback.
Daily Mirror

Ons 1124Wijnaldum linkes til Real

Real Madrid har siktet seg inn mot Liverpools midtbanespiller Georginio Wijnaldum som plan B dersom de ikke får fatt i Chelseas Eden Hazard. Wijnaldum kom til Liverpool fra Newcastle for 23 millioner pund sist sommer, og har imponert i Liverpool-trøya med fem mål og seks målgivende pasninger.
TuttoMercatoWeb

Ons 1118Barca har hatt samtaler med Coutinhos agent

Representanter for Barcelona har møtt Philippe Coutinhos agent Kia Joorabchian og startet samtaler om en overgang til Nou Camp. Liverpool har imidlertid kontrakt med brasilianeren til 2022, og Barca vil få problemer med å overbevise Liverpool og manager Jürgen Klopp om å selge sin stjerne. Barca tror imidlertid at de skal få kloa i brasilianeren om de betaler like mye som de gjorde for Luis Suarez – 65 millioner pund.
Sport

Ons 0855Har blinket seg ut Anderlecht-spiss

Liverpool er ute etter Anderlecht-spissen Lukasz Teodorczyk. Den 25 år gamle polakken har hatt en god sesong for Anderlecht, og har scoret 20 mål i den belgiske toppserien. Han kom opprinnelig til den belgiske klubben på lån sist sommer, men er nå bundet til Anderlecht til 2020 etter at de betalte Dynamo Kyiv 4 millioner pund i mars for å gjøre overgangen permanent. Nå har prisen steget til over 12,5 millioner pund. Sunderland, West Ham og West Bromwich er også interesserte i Teodorczyk. AC Milan skal også være inne i bildet.
RTBF

Ons 0805Ønsker seg Christensen

Andreas Christensen er på vei tilbake til Chelsea etter to år på utlån hos Borussia Mönchengladbach. Dansken er imidlertid ønsket i Liverpool, Manchester City, Leicester og Southampton. 21-åringen har også vekket interessen til klubber i Tyskland, Italia og Spania under sitt opphold i Tyskland. Spilleren selv ønsker imidlertid å fortsette karrieren i Chelsea.
Daily Mail

Ons 0012Jakter Fabregas

Klopp er forberedt på å kjempe med José Mourinho om Chelsea-spillerens signatur. Cesc Fabregas er verdsatt til £30 millioner, og Klopp mener han er verdt prisen. Den spanske midtbaneeleganten har bare startet 10 kamper denne sesongen, men har vist seg å være en effektiv ressurs fra innbytterbenken. Han har to år i igjen av kontrakten på £170.000 i uken, og AC Milan og Inter Milan skal også være interessert i ham.
Klopp må forsterke laget ettersom CL-spill virker å være aktuelt neste sesong, og Liverpool-manageren forbereder seg på å miste Lucas Leiva til Galatasary, mens Coutinho kan havne i Real Madrid.
Express

Man 1159Krever for mye i lønn

Lucas Leiva sin potensielle overgang til Galatasaray til sommeren er i ferd med å kollapse på grunn av midtbanespillerens lønnskrav. Lucas ønsker en lignende avtale som han har i Liverpool, med en ukelønn på 80 000 pund, pluss at han ønsker 1,5 millioner pund for å skrive under for den tyrkiske klubben. Brasilianerens agent reiste til Tyrkia for å komme frem til en avtale i forrige uke, men klarte ikke å bli enig med tyrkerne.
Fotospor

Man 0857Coutinho linkes til Barca igjen

Barcelona ble danket ut av Juventus i kvartfinalen i Champions League, og er på hæla i tittelkampen i La Liga. Dermed skal førsteelleveren fornyes. Blant transfermålene i sommer er Arsenal-backen Hector Bellerin og Liverpools midtbanespiller Philippe Coutinho.
AS

Man 0846United vil også ha Sessegnon

Manchester United har kastet seg inn i kampen om Liverpool-linkede Ryan Sessegnon. Fulham hevder imidlertid at 16-åringen ikke er til salgs, og planen er at venstrebacken skal signere en kontrakt med London-klubben i sommer.
Get West London