Mars 2017

Tor 0953Liverpool kobles til Real Madrid-duo

Liverpool skal angivelig være interessert i to Real Madrid-spillere denne sommeren. Den ene er 2014 VMs store spiller James Rodriquez. Den andre er unggutten Marco Asensio. 21-åringen har scoret åtte mål på 25 kamper for Real, og vil angivelig ikke bli veldig billig å kapre han heller.
Don Balon

Ons 1045Mignolet kan havne i Frankrike

Den franske klubben Marseille vurderer om de skal legge inn et bud på Simon Mignolet. Klubben skal erstatte 35 år gamle Yohann Pele i sommer. Førstevalget deres skal være Rui Patricio fra Sporting CP, men han er det så stor konkurranse om at de også har andre alternativer på lista, blant annet Liverpools sisteskanse.
Sport.fr

Ons 1037Dahoud-interessen har falmet

Mahmoud Dahoud var en av Liverpools overgangsmål før denne sesongen, men Borussia Monchengladbach nektet å selge midtbanemotoren etter at Granit Xhaka gikk til Arsenal. Men siden har interessen falt, spesielt fordi Jordan Henderson har gjort det så bra i rollen Dahoud var tiltenkt.
Goal

Ons 1032Middlesbrough-forsvarer på ønskelisten

Flere storklubber i Premier League skal være interessert i å sikre seg Ben Gibson denne sommeren. Chelsea, Manchester City, Tottenham og Liverpool skal alle følge nøye med på spilleren som verdsettes til 25 millioner pund. Midtstopperen på 24 år har spilt 130 kamper for hjemstedsklubben.
Daily Express

Tir 1714Lallana ute til mai?

Adam Lallana har pådratt seg en strekk i låret, og vil være ute i minst fire uker. Det er ikke nyhetene Jürgen Klopp ønsket seg foran en hektisk aprilmåned med kamper mot Everton, Bournemouth, Stoke, West Bromwich og Crystal Palace. Lallana har vært i veldig god form, og var også av banens beste i begge Englands kamper.
Anfield HQ

Man 1009Ønsker gresk midtstopper

Romas 25 år gamle Kostas Manolas skal være et mål for både Chelsea, Arsenal, Inter og Liverpool. Spillernes kontrakt går til 2019, og derfor kan det være han forsvinner i sommer for at italienerne skal få innkassert mest mulig for han. – Det er i Romas hender. Hvis de ønsker å beholde meg, vet de hva de må gjøre, og hvis de vil selge meg, er det ikke noe jeg kan gjøre med det, sier han etter at Hellas spilte 1-1 mot Belgia.
Mediaset Premium

Søn 1041Tilbyr Rakitic for å sikre seg Coutinho

Barcelona vil tilby Liverpool Ivan Rakitic pluss en solid bunke pundsedler for å sikre seg Philippe Coutinho. 28 år gamle Rakitic har ikke hatt noen god sesong for Barca. Kroaten kom fra Sevilla i 2014.
Don Balon

Søn 1005Vil kjempe om brasiliansk angriper

Liverpool og Manchester United vil kjempe om signaturen til brasilianske Luan i sommer. Gremio-angriperens agent arbeider aktivt for å få til en overgang for sin klient. Leicester er også interessert i spilleren.
Sunday Express

Lør 2349Champions League kan være nøkkelen for å få kloa i Rodriguez

Liverpool tror de skal klare å sikre seg Real Madrids James Rodriguez dersom de sikrer seg spill i Champions League neste sesong. Anfield-klubben har jaktet colombianeren en god stund uten hell, men nå er den offensive midtbanespillerens situasjon i Spania blitt forandret. 25-åringen har ikke lenger en like høy stjerne hos trener Zinedine Zidane, og ønsker seg vekk fra Madrid-klubben.
Mirror

Lør 2341Kan få Gray for 12 millioner pund

Leicester kan måtte gi slipp på Demarai Gray for bare 12 millioner pund i sommer. Det er utkjøpsklausulen han har i sin kontrakt med «revene». Liverpool, Everton og Tottenham følger situasjonen. 20-åringen har spilt 33 kamper for Leicester denne sesongen, men 21 av disse har vært innhopp fra benken. Gray skal derfor være misfornøyd med lite spilletid. Leicester betalte Birmingham 3,5 millioner pund for Gray i januar 2016.
Mirror

Lør 2126Leder jakten på PSG sin U19-kaptein

Liverpool leder an i jakten på Pari Saint-Germains 17 år gamle Mahamadou Dembele. Kontrakten til tenåringen løper ut i juni. Arsenal, Atletico Madrid og Lille er også ute etter spilleren.
France Football

Lør 1434Lucas til Tyrkia

Galatasaray er blitt enig med Lucas Leiva om en kontrakt verdt 2,5 millioner euro, og brasilianeren vil forlate Liverpool til sommeren.
Milliyet

Lør 1224Barca har startet "Operasjon Coutinho"

Barcelona har startet «Operasjon Coutinho», og er forberedt på å sprenge banken for å sikre seg Liverpools superstjerne Philippe Coutinho i sommer. Barca har tatt kontakt med spillerens representanter, og 24-åringen er klar til å forlate Anfield.
Sport

Lør 0905Tre klubber vil ha Gibson

Middlesbrough kan komme til å miste forsvarsspilleren Ben Gibson i sommer. Både Liverpool, Chelsea, Manchester City og Tottenham viser interesse for 24-åringen. Boro vil komme til å kreve minst 25 millioner pund for Gibson.
Daily Mail

Fre 1339Italiensk back på ønskelisten

Jürgen Klopp har føyd til Torinos høyreback Davide Zappacosta til sin ønskeliste for sommeren. Den italienske landslagsspilleren sluttet seg til Serie A-klubben i juli 2015, og har imponert i sin andre sesong i klubben. Roma og Napoli har også 24-åringen i kikkerten. Et beløp på rundt 13 millioner pund kan være nok til å sikre seg forsvarsspilleren. Torino betalte bare 3,5 millioner pund til Atalanta for Zappacosta, som har to landskamper for Italia.
Transfermarketweb

Fre 1201Følger med på situasjonen til Rafinha

Liverpool, Arsenal og Juventus følger alle situasjonen til Barcelonas Rafinha Alcantara. De tre klubbene har alle kontaktet brasilianerens representanter, men har så langt ikke kommet med noen konkrete tilbud.
Mundo Deportivo

Fre 1119Ny interesse for Van Dijk

Liverpool akter å ta opp kampen med Chelsea om Southamptons midtstopper Virgil van Dijk til sommeren, og sydkystklubben kan komme til å kreve hele 50 millioner pund for forsvarsspilleren.
London Evening Standard

Fre 1059Vil by på Mahrez

Både Barcelona og Liverpool akter å legge inn bud på Leicesters Riyad Mahrez til sommeren. Liverpool har allerede kontaktet Leicester og meldt sin interesse for 26-åringen. Det har også Juventus. Men Mahrez selv ønsker seg til Barcelona.
Sport

Tor 1523Har kontaktet Gimenez

Både Liverpool og Manchester United har kontaktet representanter for Jose Gimenez om en overgang til sommeren. Atletico Madrid er villige til å lytte til bud på den lovende midtstopperen. Forsvarsspilleren har en utkjøpsklausul tilsvarende 38 millioner pund, og ønsker seg til engelsk fotball.
AS

Tor 0902Vil kjempe om Wood

Liverpool er blant klubbene som vil kjempe om Hamburg-spissen Bobby Wood til sommeren. Den amerikanske landslagsspilleren har imponert i Bundesliga denne sesongen, hvor han har gjort ni mål på 24 kamper. 22-åringen kan spille både spiss og ving. Han står bokført med åtte mål på 29 kamper for USA. Everton, Stoke og West Ham er andre klubber som har Wood i kikkerten.
ClubCall

Ons 1306Serie A-duo ønsket på Anfield

Liverpool er villige til å betale 52 millioner pund (60 millioner euro) totalt for Serie A-stjernene Ivan Perisic og Leandro Paredes. Liverpool akter å legge inn et bud på 30 millioner pund for Inter-vingen Perisic. Jürgen Klopp hadde kroaten under sine vinger i Borussia Dortmund. Han har gjort ni mål for Inter denne sesongen, og har kontrakt med Milano-klubben til 2020. 22 millioner pund settes av for å sikre seg Romas midtbanespiller Paredes. Sistnevnte har gjort tre mål på 23 Serie A-kamper for Roma, og har kontrakt med hovedstadsklubben til 2019.
Tuttomercartoweb

Ons 0821Holder øye med Hernandez

Liverpool holder øye med Atletico Madrids Theo Hernandez. Den 19 år gamle venstrebacken er for øyeblikket utlånt til Alaves, hvor han har gjort det meget bra. Seks klubber viser interesse for å signere spilleren på permanent basis til sommeren. Utenom Liverpool er dette Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Marseille og Manchester City. Den franske U20-landslagsspilleren blir ikke billig. Hernandez har en utkjøpsklausul på 21 millioner pund i sin nåværende avtale med Atletico Madrid.
Cadena Ser

Tir 1528Står i fare for å miste Phillips

Liverpool risikerer å miste Adam Phillips i sommer. 19-åringens kontrakt løper ut etter denne sesongen, og partene er så langt ikke blitt enige om noen ny avtale. Flere av Liverpools Premier League-rivaler og klubber fra utlandet følger med på tenåringens kontraktsituasjon, og vil komme med tilbud om han ikke signerer en ny avtale med Anfield-klubben. Midtbanespilleren kom til Liverpool fra Blackburn Rovers som 11-åring. Han har fortsatt ikke spilt for Liverpools førstelag, men var på benken i Europa League-kampen mot Bordeaux forrige sesong.
ESPN

Tir 1501Har tilbudt Kolasinac kontrakt

Seks klubber har allerede kommet med tilbud til Sead Kolasinac via hans agent. Bosnierens kontrakt med Schalke løper ut i sommer, og utenlandske klubber kan dermed allerede nå kontakte venstrebacken med lønns- og kontraktstilbud foran en Bosman-overgang til sommeren. Liverpool er en av klubbene som har kommet med et kontraktsforslag til 23-åringen. Øvrige klubber som har gjort det samme er Manchester City, Arsenal, AC Milan, Juventus og Roma.
Bild

Tir 1045Klopp ivrer etter å sikre seg Brereton

Liverpool er klare til å øke innsatsen for å sikre seg Nottingham Forest sin unge spiss Ben Brereton. 17-åringen er for øyeblikket på landslagsoppdrag, etter å ha blitt kalt inn i den engelske U19-troppen for første gang. England U19 spiller EM-kvalifisering mot Norge, Spania og Hviterussland på St George's Park.
Nottingham Post

Man 1353Barca vil ha Coutinho

Barcelona er ute etter Philippe Coutinho som erstatter for en aldrende Andres Iniesta. Jürgen Klopp ønsker ikke å selge, så det må et megabud til om Barca skal klare å overbevise Anfield-klubben om å selge sin stjernespiller.
Mundo Deportivo

Man 1319Michael Keane i søkelyset

Liverpool vurderer et bud på Burnley-forsvarer Michael Keane. Everton, Manchester City og Leicester er andre klubber som er ute etter 24-åringen.
Daily Mail

Man 1229Sjekket ut gresk midtstopper

Liverpool er ute etter Roma-forsvareren Kostas Manolas, men vil få konkurranse fra Arsenal og Manchester United. Den greske midtstopperen verdsettes til 35 millioner pund. Jürgen Klopp sendte en av sine fremste speidere for å følge 25-åringen i Romas Europa League-kamp mot Lyon på torsdag, og han ble imponert.
Mirror

Lør 2347Klopp ønsker Dembele

Jürgen Klopp vil prøve å sikre seg det franske stjerneskuddet Ousmane Dembele fra Borussia Dortmund til sommeren. Den 19 år gamle franskmannen kom til Dortmund før denne sesongen, og er neppe en mann Klopps gamle klubb vil slippe billig.
Mirror

Lør 1159RB Leipzig har satt prislapp på Keita

Liverpool er en av klubbene som er linket til RB Leipzigs midtbanespiller Naby Keita. Klubber som Arsenal og Bayern München skal også være interessert i spilleren, som har imponert stort i Bundesliga denne sesongen. Serietoeren i Bundesliga nå har satt en prislapp på 22-åringen: 26 millioner pund.
SportBild

Fre 0931Barcelona leder kampen om ung Braga-spiller

Barcelona, Manchester United, Liverpool og Manchester City ønsker alle å sikre seg Bragas Pedro Neto, men Barcelona er i førersetet til å få kloa i den 17 år gamle midtbanespilleren. Den venstrebente spilleren har gjort 16 mål på 21 kamper for Bragas B-lag.
Sport

Tor 0853Premier League-klubber sikter seg inn mot Navas

Manchester City, Liverpool, Manchester United og Arsenal viser alle interesse for Real Madrid-keeper Keylor Navas. Målvakten kommer sannsynligvis til å forlate den spanske storklubben i sommer, da Real Madrid har siktet seg inn på Manchester United-keeper David de Gea.
AS

Tor 0826Ønsker å signere Leipzig-angriper

Liverpool er interesserte i RB Leipzig-angriperen Timo Werner. Liverpools speidere har fulgt 21-åringen i over ett år. Spilleren, som har landskamper for Tyskland U21, kom fra Stuttgart for 8 millioner pund sist sommer. Han er hurtig og kan spille på begge vingene. Werner har gjort 11 mål på 14 kamper denne sesongen.
Daily Mail

Ons 1317Bayern i samtaler med Brandt

Bayern München har holdt samtaler med Liverpool-linkede Julian Brandt om en overgang til Allianz Arena i sommer. Bayer Leverkusen-spilleren står høyt oppe på Jürgen Klopps ønskeliste til sommeren.
SportBild

Ons 1122Speider på offensiv midtbanespiller i Serie A

Liverpool og Chelsea speider begge på Cagliaris 20 år gamle offensive midtbanespiller Nicolo Barella. Jürgen Klopps speidere var tilstede sist søndag, da Barella startet bak duoen på topp i Cagliaris 1-0 tap for Fiorentina på bortebane. Begge Premier League-klubbene har sett Barella i to bortekamper nylig. Den forrige var Cagliaris 2-1 seier over Crotone. Barella har kontrakt med Cagliari til 2021, og Serie A-klubben har ingen intensjoner om å selge sitt stjerneskudd.
La Nuova

Ons 0903I samtaler med Lyon-forsvarer

Liverpool har kommet langt i samtaler med Lyon-forsvareren Jordy Gaspar. 19-åringen har blitt tilbudt en ny kontrakt av Lyon, men har vegret seg for å skrive under den nye avtalen. AC Milan har også snakket med Gaspars representanter, og vil kjempe med Anfield-klubben om tenåringens signatur. Gaspar har bare spilt to førstelagskamper for Lyon denne sesongen, men regnes som et stort talent.
Telefoot

Tir 1338Atletico inn i kampen om Liverpool-linket spiss

Atletico Madrid har kastet seg inn i kampen med Liverpool og Tottenham om Sassuolo-angriperen Domenico Berardi. 22-åringen har gjort 40 mål på 102 Serie A-kamper for sin klubb.
El Mundo Deportivo

Tir 1314Ønsker å låne Grujic

Dinamo Zagreb ønsker å låne Marko Grujic fra Liverpool. Den 20 år gamle serberen har slitt mye med skader i sin første sesong på Anfield, og har bare spilt fem kamper for de røde. – Jeg ønsket å hente inn Andrija Zivkovic fra Benfica for 5 millioner euro, men lykkes ikke med det. Nå ønsker jeg å hente Marko Grujic fra Liverpool på lån, sier Dinamo-rådgiver Zdravko Mamic.
Blic

Tir 1127Midtbanespiller hos Las Palmas i søkelyset

Everton, Liverpool og Tottenham er alle ute etter Las Palmas sin midtbanespiller Roque Mesa. 27-åringen ble ikke profesjonell spiller før han var 22 år gammel i 2011, og har spilt for Levante B, Huracan, Tenerife B og Las Palmas B før han spilte seg inn på førstelaget hos Las Palmas. Bayern München, Sevilla og Valencia har også Mesa på innkjøpslisten. Spilleren har en utkjøpsklausul på 30 millioner euro nedfelt i sin kontrakt, men Las Palmas kan være villige til å selge for så lite som 10 millioner euro.
Marca

Tir 1112Ønsket som Coutinhos arvtaker

19 år gamle Maxime Lopez hevder at han er ønsket i Liverpool som erstatter for Philippe Coutinho. Den unge midtbanespilleren har spilt 26 kamper for Marseille denne sesongen. Han har scoret ett mål og lagt fem målgivende pasninger. – De sa til meg, at om fem år får du Coutinhos plass. De kontaktet meg på en fin måte. Jeg møtte til og med Steven Gerrard på stadion etter en kamp. Jeg ønsket å dra dit, men jeg ønsket også å bli værende i Marseille. Det er veldig vanskelig å bare dra i så ung alder, selv om familien din blir med. Jeg har merket meg at de har 30 unge profesjonelle spillere, i tillegg til seniorspillerne. Du må være veldig godt mentalt forberedt, uttaler Lopez.
L'Equipe

Tir 0921Speidet på Talisca

Liverpool hadde speidere tilstede på Europa League-kampen mellom Besiktas og Olympiakos, for å følge brasilianeren Talisca. Den offensive midtbanespilleren er utlånt for to år fra Benfica til The Black Eagles. Besiktas ønsker å skrive en permanent avtale med Talisca. Spilleren har en utkjøpsklausul på 25 millioner euro.
Turkish-Football

Man 1912– Keita er ikke til salgs

Liverpool er en av flere klubber som har blitt linket til RB Leipzig sitt stjerneskudd Naby Keita. Klubber som Bayern München, Arsenal og Atletico Madrid skal også være ute etter spilleren, som har kontrakt til sommeren 2020. Men RB Leipzig har ingen planer om å selge. – Jeg vet ingenting om Bayerns interesse. Naby er en ekstraordinær spiller som kan spille for hvilket som helst topplag i Europa. Han har fortsatt langtidskontrakt. Dersom vi kvalifiserer oss for Europa er det heller ingen grunn for at han skal forlate oss, sier sportsdirektør Ralf Rangnick. – Jeg vet ikke om han vil spille for oss i tre-fire år. Det er det ingen som vet, og vi kan ikke se inn i noen krystallkule - men det er veldig sannsynlig at han vil spille for oss neste sesong, legger han til. Spilleren skal ikke ha noen utkjøpsklausul.
Sport1 Doppelpass

Fre 1136Lazio-spiller på Liverpools radar

Liverpool er en av flere klubber som følger Lazios midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic. 22-åringen, som kom fra Genk i 2015, har scoret fire mål på 24 kamper i Serie A denne sesongen. Lazio skal ha ønske om å gi spilleren ny kontrakt, selv om hans nåværende først går ut i 2020. Liverpool vil få tøff konkurranse om hans eventuelle signatur også Manchester United, Arsenal, Inter Milan og Juventus følger også spilleren tett.
90min.com

Fre 1131Danilo kobles til Liverpool

Real Madrids høyreback Danilo har fått lite spilletid denne sesongen og både Liverpool og Juventus skal ha fått interesse for den tidligere Porto-spilleren.
Calciomercato

Fre 1128Zidane har Gomez på radaren

Real Madrid skal ha Joe Gomez på lista over mulige overgangsmål i sommer. Manager Zinedine Zidane skal angivelig ha en «svakhet» for Gomez ifølge ryktene som stammer fra Spania. David de Gea, Thibaut Courtois, Gianluigi Donnarumma, Julian Weigl, Dele Alli, Bernardo Silva, Paulo Dybala og Pierre-Emerick Aubameyang er noen av de andre navnene på en lang liste.
Diario Gol

Tor 0015Oxlade-Chamberlain på Liverpools radar

Alex Oxlade-Chamberlain skal være en av flere meritterte Arsenal-spillere som kan være på vei vekk fra The Gunners. Oxlade-Chamberlain vil ha 12 måneder igjen av sin kontrakt ved sesongslutt og skal så langt ikke ha fått tilbud om noen ny fra Arsenal. Kilder nær spilleren skal uansett ha antydet at den engelske landslagsspilleren nå føler han er klar for en ny utfordring. På Emirates vil man trolig velge å selge heller enn å la en slik etablert spiller gå kontrakten ut. Liverpool er nevnt som en av flere klubber som følger situasjonen nøye.
The Telegraph


Tir 1442Sjekker ut ny Sunderland-keeper

Liverpool har flere ganger denne sesongen hatt speidere til å følge med på Jordan Pickford. England U21-keeperen kan se ut som et mulig transfermål for å erstatte tidligere Sunderland-keeper Simon Mignolet.
Sunderland Echo

Man 1554Götze ikke noen prioritet

Jürgen Klopp har fortsatt troen på at Mario Götze kan bli en av verdens beste spillere, men tyskeren er ikke lenger et prioritert mål for Jürgen Klopp. Klopp, som hadde Götze i Dortmund, skal likevel være interessert i å sikre seg Götze om muligheten byr seg til å gjenreise hans karriere. Men mye har forandret seg siden i fjor sommer da klubben ville gå langt for å sikre seg 24-åringen. Götze får nå for tiden behandling for en stoffskiftesykdom og har slitt i comebacksesongen i Dortmund, dermed har også interessen dalt for spilleren.
Goal.com

Søn 2250Speidet på portugisisk midtbanespiller

Liverpool og Manchester United hadde speidere tilstede for å følge Portos midtbanespiller Danilo Pereira i Portos 7-0 seier over Nacional i helgen. 25-åringen har imponert for den portugisiske klubben denne sesongen.
A Bola

Tor 0910Mahrez øverst på ønskelisten

Leicesters Riyad Mahrez står øverst på Jürgen Klopps ønskeliste. Midtbanespilleren har slitt hos den regjerende ligamesteren denne sesongen, etter en glimrende sesong da Leicester ble ligamestere.
Tuttomercatoweb

Tor 0830Ute etter ung italiener

Liverpool er ute etter Juventus sin tenåring Francesco Cassata. De italienske mestrene har lånt ut 19-åringen til Serie B-laget Ascoli, hvor han har imponert Liverpools speidere med sin prestasjoner. Liverpool er villige til å betale 10 millioner pund for den talentfulle midtbanespilleren.
talkSPORT

Ons 1615Keita et transfermål for Liverpool

Liverpool vurderer RB Leipzigs Naby Keita som et av alternativene for å styrke midtbanen. 22-åringen fra Guinea har spilt mye pressfotball under Ralph Hasenhuttl, og skal være god både som defensiv midtbanespiller og i angripende rolle.
Goal.com

Ons 1401Schalke-spiller linkes

Liverpool linkes til Schalke-talentet Leon Goretzka. Midtbanespilleren har bare ett år igjen av kontrakten med Bundesliga-klubben. Bayern München er også interesserte i 22-åringen.
SportsBild

Ons 1306Holder øye med fransk keeper

Premier League-trioen Liverpool, Everton og West Ham har sendt representanter for å se St Etienne-keeper Stephane Ruffer i aksjon de siste ukene. 30-åringen regnes som en av de beste målvaktene i Frankrike.
Get French Football News

Ons 1224Har tilbudt ung brasilianer kontrakt

Liverpool har tilbudt Santos-talentet Rodrygo en kontrakt. 17-åringen er imidlertid usikker på om han skal dra til England så tidlig i karrieren. Santos forsøker å få tenåringen til å signere en profesjonell kontrakt med dem, og det kan virke som unggutten foretrekker dette.
Globo

Ons 1216AC Milan linkes til Sturridge

Daniel Sturridge linkes til en sommerovergang til AC Milan. Jürgen Klopp har bekreftet at han vil holde samtaler med 27-åringen om fremtiden etter sesongen. Liverpool skal ønske 30 millioner pund for spissen som bare har startet fem ligakamper denne sesongen. Sturridge er misfornøyd med at han får så lite spilletid. AC Milan kan komme til å finansiere et kjøp av Sturridge gjennom et salg av Carlos Bacca.
Calciomercato.it

Ons 0936Speidet på Fiorentina-ving

Liverpool viser interesse for Fiorentina-vingen Federico Chiesa. 19-åringen har spilt 26 kamper for sin klubb denne sesongen, og har notert seg for fire mål. Chiesa har kontrakt på Stadio Artemio Franchi til juni 2021. Liverpool hadde speidere på plass da Fiorentina spilte mot Torino mandag kveld. Chiesa spilte hele kampen i oppgjøret som endte 2-2, og imponerte representantene for Anfield-klubben.
Gazza Mercato

Ons 0916Leeds-back ønsker seg til Liverpool

Leeds-forsvarer Charlie Taylor står uten kontrakt etter denne sesongen, og ønsker seg til Liverpool. Leeds ønsker å skrive en ny avtale med 23-åringen, men venstrebacken ser ikke ut til å ha noe ønske om dette. Leeds vil ha rett på en kompensasjonssum fordi Taylor er fostret opp ved Yorkshire-klubbens akademi, og beløpet kan komme opp i flere millioner pund.
Yorkshire Evening Post