November 2017

Tor 0939Klopp på ønskelisten til Bayern

Jupp Heynckes tok på seg oppgaven med å lede Bayern München ut sesongen da Carlo Ancelotti ble sparket i september. Liverpool-manager Jürgen Klopp er nå ett av tre navn som Bayern har på sin liste når de skal finne en permanent erstatter for Ancelotti. Det er også mulig at Heynckes får jobben permanent. Thomas Tuchel, som er uten jobb etter at han forlot Borussia Dortmund i mai, er den tredje kandidaten som er under vurdering. Bayern skal ha gitt opp å sikre seg Joachim Löw, som er under kontrakt med det tyske landslaget frem til 2020, og de virker heller ikke lenger interesserte i Hoffenheim-trener Julian Nagelsmann.
Sport Bild

Tor 0820Vil utløse utkjøpsklausulen til Martins

Liverpool forbereder et bud på 53 millioner pund for Sporting Lisboa-vingen Gelson Martins, da ryktene vil ha det til at Real Madrid vil forsøke å hente Mohamed Salah til Bernabeu etter egypterens imponerende start på Liverpool-karrieren. Martins har lenge vært et transfermål for Anfield-klubben. 22-åringen har en utkjøpsklausul på 53,5 millioner pund i sin kontrakt med Sporting. Han har gjort fire mål på 12 ligakamper så langt denne sesongen.
A Bola

Ons 1035Sport: «Coutinho har en avtale med FSG»

Philippe Coutinho har en avtale med FSG om at han skal få forlate Liverpool i januar, og Barcelona kan komme til å bruke 150 millioner euro på å sikre seg den 25 år gamle brasilianeren. Liverpool er åpne for å forhandle, men ikke for mindre enn sommerens prisforlangende på 150 millioner euro.
Sport

Ons 0905Både Liverpool og Leicester ønsker seg Hegazi

Både Liverpool og Leicester har Ahmed Hegazi på blokka. Egypteren har spilt 14 kamper på lån hos West Bromwich denne sesongen, og The Baggies har opsjon på å kjøpe den 26 år gamle forsvarsspilleren. I låneavtalen med egyptiske Al Ahly står det at WBA må betale 5 millioner euro dersom de ønsker å gjøre Hegazis overgang permanent.
Express

Tir 1043Schalke tilbyr Goretzka rekordlønn

Leon Goretzka er et transfermål for Liverpool, og Schalke tilbyr nå midtbanespilleren en ny kontrakt, med rekordlønn for Bundesligaklubbens vedkommende, for å holde sin stjernespiller unna Anfield-klubbens klør. 22-åringen er utpekt som Emre Cans arvtaker på Anfield. Manchester United og Arsenal har også den tyske landslagsspilleren i kikkerten.
Bild

Man 1421Fire klubber vil ha Sessegnon

Liverpool, Tottenham, Manchester United og Chelsea viser alle interesse for Fulham-backen Ryan Sessegnon. Tottenham vil ha Sessegnon som erstatter dersom Danny Rose forlater klubben. Det finnes ingen utkjøpsklausul i den unge venstrebackens kontrakt, noe som betyr at Fulham kommer til å forlange rundt 30 millioner pund for 17-åringen.
Telegraph

Man 1313Aubameyang kan være aktuell

Pierre-Emerick Aubameyang ønsker seg bort fra Borussia Dortmund, og Liverpool kan forsøke å sikre seg Dortmund-spissen om Daniel Sturridge forlater Anfield. Aubameyang har scoret 11 mål på 12 Bundesliga-kamper denne sesongen, men er frustrert i Dortmund og ble utvist i kampen mot Schalke i helgen.
Express

Man 1207Huddersfield ønsker å låne Grujic

Huddersfield har fått med seg at agenten til Marko Grujic ønsker et utlån for sin klient til en annen engelsk klubb, og vil stå først i køen for midtbanespillerens tjenester dersom Liverpool går med på å låne ut serberen. Huddersfield-manager David Wagners nære vennskap med Jürgen Klopp taler til Huddersfields fordel.
ClubCall

Man 0842Går for Eriksen i stedet for Coutinho

Barcelona brukte hele sommeren til å jakte Liverpools playmaker Philippe Coutinho, og fikk tre bud på brasilianeren avslått av Anfield-klubben. Barca vurderer nå andre alternativer i januar, og Tottenhams danske midtbanespiller Christian Eriksen kan være på vei til den katalanske klubben.
Don Balon

Tor 1747– I samtaler om ny låneavtale

Ingenting tyder på at Lazar Markovic, uten en tellende Liverpool-kamp siden 2015, har en videre fremtid på Anfield, og 23-åringens agent skal ha reist til Tyrkia for å snakke med Fenerbahçe om en ny låneavtale i januar. Markovic spilte for tyrkerne i 2015/2016-sesongen, men fikk låneavtalen avbrutt grunnet skade tidlig i 2016. Ifølge tyrkisk presse skal Istanbul-klubben være interessert i muligheten, der det vurderes et lån på seks måneder med opsjon på kjøp. Kontrakten til Markovic i Liverpool løper ut sommeren etter, i 2019.
Akşam

Tir 1137Barcelona ser heller mot Özil?

Kanskje godt nytt for Liverpools håp om å beholde Philippe Coutinho? Barcelona skal være interessert i å betale 17 millioner pund for å sikre seg Mesut Özil fra Arsenal i januar. Tyskerens kontrakt går ut til sommeren, og spillerens agent allerede har vært i samtaler med Pep Segura. Barcelona fikk ikke tak i Philippe Coutinho eller Angel di Maria forrige sommer, og ønsker å handle raskt når overgangsvinduet åpner. Dersom de får tak i Özil på billigsalg, minsker det ønsket om å få tak i Liverpools nummer 10.
Mundo Deportivo

Man 1209– Sturridge vil bort i januar

Daniel Sturridge skal være klar for å forlate Liverpool i januarvinduet for å redde drømmen om VM i Russland. 28-åringen var ikke med i Gareth Southgates siste landslagstropp til kampene mot Tyskland og Brasil, og har fått lite spilletid for Liverpool denne høsten. Nå frykter han at situasjonen i Liverpool vil gjøre det umulig for ham å komme med til VM. Sturridge håper at Liverpool vil sette en realistisk prislapp når overgangsvinduet åpner igjen, men et utlån er også et alternativ for spilleren selv.
Mirror

Søn 1423Tilbake for Bernard?

Liverpool var en av klubbene som ble linket til den brasilianske vingen Bernard da han valgte å skrive kontrakt med Shakhtar Donetsk. Til sommeren løper den avtalen ut og 25-årige Bernard skal være klar til å søke seg til en ny klubb, helst i Europa. Shanktar skal være villig til å selge i januar, dersom de kan få £11.5M. Liverpool skal ha vist interesse igjen, sammen med Chelsea og Arsenal.
UOL Sport

Søn 1416Liverpool i tetkamp om unggutt

David Brooks hadde sist tirsdag en meget god første start for Wales, i privatlandskampen mot Panama. 20-åringen imponerer også med høytflyvende Sheffield United. En rekke toppklubber skal ha midtbanespilleren i kikkerten, men hvor Tottenham og Liverpool er favorittene.
Mirror

Man 1555Premier League-troika vil ha Wolves-spiller

Den 17 år gamle Wolves-spilleren Morgan Gibbs-White er i søkelyset til Liverpool, Tottenham og Arsenal. Midtbanespilleren blir 18 år i januar, og har 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med Wolverhampton. Tenåringen var medlem av England-troppen som nylig vant U17-VM. Wolves kan ikke skrive en ny avtale med spilleren før han fyller 18 år, og dette prøver Liverpool å dra nytte av.
Daily Mail

Søn 2336Borussia Dortmund vil også ha Can

Borussia Dortmund sikter seg inn mot Liverpools Emre Can, som vil stå uten kontrakt etter denne sesongen, og ønsker nå i likhet med Juventus å sikre seg midtbanespilleren på gratisovergang.
Mirror

Søn 1932Har en avtale om å signere Goretzka i januar

Liverpool har en avtale med Schalke om å signere Leon Goretzka i januar. 22-åringen har imponert i Bundesliga denne sesongen, hvor han har nettet fire mål på ni kamper for Schalke. Midtbanespilleren har blitt linket til Premier League i flere måneder, og Tottenham og Arsenal viser også interesse for den tyske landslagsspilleren. Goretzka har til og med takket nei til Barcelona fordi han ønsker seg til Anfield, og fordi han ikke var fornøyd med lønnstilbudet fra katalanerne.
Don Balon

Søn 1105Vil hente Suso tilbake til Anfield

Liverpool skal være villige til å innfri utkjøpsklausulen på 35 millioner pund for å hente Suso tilbake til Merseyside to år etter at Anfield-klubben solgte den offensive midtbanespilleren til AC Milan. Liverpools speidere fulgte Suso i AC Milans kamp mot Sassuolo nylig, hvor Suso scoret kampens andre mål.
Soccerisma

Lør 2342Frykter City vil hente Can gratis

Liverpool frykter de vil miste Emre Can gratis til Manchester City når kontrakten til tyskeren løper ut etter denne sesongen. Den frykten deler også de italienske mestrene Juventus, som også er interesserte i Liverpools midtbanespiller. Kilder i Italia sier at Juve føler de vil tape kampen mot City når Can blir Bosman-spiller i sommer.
Daily Star

Fre 0855Ung ving fra Ghana på prøvespill

Vingen Ibrahim Sulley, som har landskamper for Ghana U17, reiser nå til Liverpool for å prøvespille for andre gang. Sulley har gått gradene ved Rising Stars of Africa Academy.
Ghana Soccernet

Tor 0939Barcelona vil komme med nytt bud

Barcelona vil komme med et nytt bud på 120 millioner euro (106 millioner pund) for Philippe Coutinho. Barca ønsker å sikre seg 25-åringein i januar, men dersom Liverpool fortsatt henger med i Champions League kan det skape komplikasjoner for en eventuell overgang. Jürgen Klopp har et anstrengt forhold til Coutinho.
Sport

Tor 0819Mascherano tilbake til Liverpool?

Javier Mascherano kan være på vei tilbake til Liverpool, ifølge hans lagkamerat i Barcelona, Lionel Messi. Argentinerens kontrakt løper ut neste sommer, og dermed er trolig hans periode på seks år på Nou Camp over. Messi er overbevist om at Mascherano kommer til å flytte på seg. Både Juventus og Paris Saint-Germain er interesserte i å skrive kontrakt med midtbanespilleren som er blitt omskolert til midtstopper, men han kan være interessert i en følelsesladet retur til Anfield.
Diario Gol

Ons 2044– Neymar forsøker å overtale Coutinho

Paris Saint-Germain har Philippe Coutinho høyt på sin ønskeliste til sommeren, og spillerens agent, Kia Joorabchian, skal være observert på en restaurant sammen med den franske storklubben sin sportsdirektør, Antero Henrique, i London. Paris-klubbens største stjerne i Neymar er nær venn av Coutinho, og ifølge fransk presse kan brasilianeren være en sentral brikke i sagaen. Han skal nemlig selv ha anbefalt Coutinho til PSG-ledelsen samtidig som han snakker varmt om klubben med 25-åringen.
le10sport

Tir 0911Utelukker kjøp i januar

Liverpool ser ikke ut til å miste Emre Can i januar, ettersom Juventus utelukker at de kommer til å kjøpe spillere i det kommende transfervinduet. – Vi kommer ikke til å kjøpe noen i januar, sier Juve-direktør Beppe Marotta til Rai 2.
Mirror

Tir 0905Vil forsøke å kjøpe Salah i januar

Atletico Madrid vil gjøre et dristig forsøk på å kjøpe Mohamed Salah fra Liverpool i januar. Diego Simeone ønsker å styrke angrepet i det kommende transfervinduet, og Madrid-klubben er villige til å betale nærmere 50 millioner pund for å lokke Liverpool til å selge egypteren.
Express

Tir 0900Arsenal akter å gi Liverpool kamp om Navas

Arsenal er klare til å ta opp kampen med Liverpool om Real Madrid-keeper Keylor Navas i januar. Navas, som har startet seks kamper i La Liga denne høsten, er for tiden ute med en avrevet adductor-muskel.
Express

Man 1058Juve planlegger gigantbud på Coutinho

Juventus er den siste klubben som har kastet seg inn i kampen om Liverpools playmaker Philippe Coutinho. Barcelona fikk nei fra Liverpool på tre separate bud i sommer, og Barca er fortsatt interesserte i brasilianeren. Nå får den spanske klubben imidlertid konkurranse fra Paris Saint-Germain og Juventus. De italienske mestrene er villige til å betale inntil 155 millioner pund for midtbanespilleren.
Don Balon

Ons 1825Real Madrid-keeper i søkelyset

Jürgen Klopp viser interesse for Real Madrid-keeper Keylor Navas. Målvakten har slitt med skader denne sesongen.
Diario Gol

Ons 1103Tre klubber jakter Lemar

Liverpool prøvde å sikre seg Thomas Lemar på deadline day, men det var Arsenal som kom nærmest, da de la inn et bud på 90 millioner pund som blei akseptert - men spilleren sa nei. Både Liverpool og Arsenal følger nøye med, og vil gjøre nye fremstøt for å sikre seg vingen til sommeren, men nå får de tøff konkurranse. Barcelona kommer til å forsøke seg på Lemar, og det vil være vanskelig for spilleren å si nei dersom tilbudet skulle komme fra Camp Nou.
Telegraph