Oktober 2017

Tor 2219«FSG avslo bud på 1,5 milliarder pund»

Fenway Sports Group har vært i forhandlinger med et konsortium ledet av Amanda Staveley om et salg av Liverpool FC. FSG trakk seg fra avtalen verdt 1,5 milliarder pund i siste time. Grunnen skal ha vært at Liverpools amerikanske eiere tror de vil kunne få en bedre pris for klubben en gang i fremtiden. All spekulasjon rundt Staveley etter at hun dukket opp under kampen mellom Newcastle og Liverpool på St. James Park, har vært at det er Newcastle det forhandles om, men fokuset ble vendt mot Newcastle United etter den kampen, da FSG ikke ville selge likevel.
The National

Tor 1035Hevder Liverpool vurderer Casillas

Selv om han er 36 år nå, skal den tidligere Real Maderid-keeper Iker Casillas være på Liverpools radar. Liverpools skal ifølge spanske medier være klære til å hente han i januar, og FC Porto trenger å kutte lønnsutgiftene sine.
El Pais

Fre 0912Barcelona gir seg ikke

Det vil bli holdt et møte mellom Liverpool og Barcelona i neste uke. Den spanske klubben ønsker ikke å vente til sommeren før de sikrer seg Philippe Coutinho, og har alliert seg med agent Kia Joorabchian til å forhandle mellom klubbene. Katalanerne kommer til å by 80 millioner euro umiddelbart pluss 30 millioner euro i tilleggsklausuler. Dette blir neppe akseptert av Liverpool.
Mundo Deportivo

Tir 1142Vil ha Sheffield United-talent

Liverpool jakter Sheffield United-talentet David Brooks, men vil få konkurranse av Arsenal. Newcastle og West Ham holder også høye med utviklingen til Brooks, etter en imponerende start på sesongen. Jürgen Klopp håper å lokke The Blades til å selge 20-åringen ved å legge inn et bud på 10 millioner pund i januar. Brooks var med i Wales-troppen til VM-kvalifiseringskampene mot Georgia og Irland.
Mirror

Tir 1134Barcelona vil ha både Woodburn og Coutinho

Barcelona er fortsatt ivrige på å sikre seg Philippe Coutinho, og nå har også Ben Woodburn blitt et transfermål for katalanerne. Barcelona har fulgt Woodburns utvikling over tid, helt siden 12-årsalderen.
Don Balon

Man 1357Everton ønsker å låne Ings i januar

Liverpool er villige til å låne ut Danny Ings i januar, og byrival Everton er en av klubbene som er interessert i låne spissen. En rekke Championship-klubber ønsker også å låne den tidligere Burnley-angriperen, men det er ikke aktuelt for 25-åringen å droppe ned i divisjonen under Premier League. Newcastle, Southampton, Watford og Crystal Palace er andre Premier League-klubber som viser interesse for å låne Ings.
Teamtalk

Man 1251Premier League-klubber sikler etter PSG-stjerne

Arsenal, Liverpool og Tottenham har alle merket seg at Adrien Rabiot fortsatt ikke har startet forhandlinger med Paris Saint-Germain om en ny kontrakt. Spillerens nåværende avtale løper ut i 2019. Inter Milan viser også interesse for 22-åringen som har spilt alle PSG sine ni ligakamper denne sesongen.
L'Equipe

Søn 2353Vurderer Thiago som alternativ til Coutinho

Barcelona vurderer Bayern Münchens Thiago Alcantara som alternativ til Philippe Coutinho. Thiago er et produkt av Barcelonas eget akademi, men forlot Nou Camp i 2013 til fordel for Bayern. Nå ønsker han å forlate Allianz Arena og returnere til Spania.
Don Balon

Søn 1035Følger utviklingen til ung forsvarsspiller

Liverpool holder et øye med den 17 år gamle forsvarsspilleren Perr Schuurs, som allerede er fast inventar på Fortuna Sittards førstelag. Nederlenderen ble invitert til å trene med Liverpool tidligere i år, og imponerte under oppholdet på Merseyside. Ajax, PSV Eindhoven, Borussia Dortmund og Manchester City har også vist interesse for den høye forsvarsspilleren som har gjort tre mål denne sesongen. Liverpool så Schuurs i aksjon for Nederland U19 mot Ungarn og Slovenia nylig.
Daily Mail

Lør 2349Barcelona akter å gi Liverpool konkurranse om Van Dijk

Liverpool vil få konkurranse fra Barcelona om Southampton-forsvarer Virgil van Dijk. Speidere fra den katalanske klubben så nederlenderen i aksjon i VM-kvalifiseringskampen mellom Nederland og Sverige. Nå vurderer Barcelona et bud på Southampton-stjernen.
Mirror

Lør 1125Gir ikke slipp på Can i januar

Liverpool har kommunisert til Juventus at de ikke er villige til å selge Emre Can under transfervinduet i januar. Den 23 år gamle midtbanespillerens kontrakt med Anfield-klubben løper ut etter denne sesongen, og han er ikke blitt enig med klubben om en ny avtale. Juventus har vist interesse for tyskeren helt siden i sommer, men Merseyside-klubben håper fortsatt at de skal klare å overtale spilleren til å signere en ny avtale. Can har imidlertid vist liten vilje til å gjøre det så langt. Juventus tror derfor de kan sikre seg Can på gratisovergang til sommeren.
Rai Sport

Fre 1627Går for Griezmann isteden for Coutinho

Barcelona kan komme til å hente Atletico Madrids Antoine Griezmann isteden for Liverpools Philippe Coutinho, da Liverpool ikke akter å selge brasilianeren midt i sesongen.
Guillem Balague

Ons 1741Barça vil forsøke seg igjen i januar

Det er Barcelonas administrerende direktør, Oscar Grau, som signaliserer at katalanerne ikke har gitt opp håpet om å signere Philippe Coutinho denne sesongen. Liverpool avslo som kjent tre enorme bud på 25-åringen i sommer. – Vi er forberedte på å kjøpe Coutinho eller hvilken som helst annen spiller som det tekniske apparatet ønsker i vintervinduet, uttaler Grau, som også påpeker at Barcelona må selge hvis noen skal kjøpes. James Pearce i Liverpool Echo gjentar imidlertid at de rødes standpunkt ikke har endret seg: Coutinho er ikke til salgs.
ESPN / Liverpool Echo

Tir 1816Håper å sikre seg Stefan De Vrij

Lazio klarer ikke å komme til enighet med Stefen de Vrij om en ny utkjøpsklausul. Forsvarsspilleren er i samtaler med den italienske klubben om en ny kontrakt, da hans nåværende avtale løper ut etter denne sesongen. Lazio har tilbudt nederlenderen en kontrakt hvor han får ubetalt omlag 1,8 millioner pund i året, i en avtale som vil løpe frem til 2020. Men De Vrij ønsker ikke å signere avtalen fordi han ikke er fornøyd med utkjøpsklausulen som den skal inneholde. Midtstopperen ønsker at utkjøpsklausulen skal ligge på rundt 20 millioner pund, mens Lazio krever at den skal være på rundt 40 millioner pund. De to partene er fortsatt i samtaler om denne utkjøpsklausulen, men kommer de ikke til enighet kan Liverpool forsøke å sikre seg De Vrij i januar.
talkSPORT

Tir 1451Rafa vil ha Ings i januar

Rafael Benítez håper å sikre seg Danny Ings på lån når overgangsvinduet åpner i januar. Ny venstreback og spiss er hovedprioriteringene til Rafa, men hvor mye han vil få til rådighet kommer an på om Newcastle blir solgt eller ikke.
Northern Echo

Tir 1050Linkes til Napoli-back

Liverpool viser interesse for Napoli-forsvareren Faouzi Ghoulam. Landslagsspilleren fra Algerie er venstreback, og har også blitt linket til Manchester City. Han er nå inne i det siste året av sin kontrakt. Ghoulams agent er Jorge Mendes, og partene blir ikke enige om ny avtale fordi spiller og agent ønsker en utkjøpsklausul på 30 millioner pund.
Daily Express

Søn 1120Prislapp LFC: £ 1 milliard

Amanda Staveley (bildet) driver firmaet PCP Capital Partners og har kontakter ikke minst i Midtøsten og også Østen. Hun var involvert da investorer fra Dubai nær hadde kjøpt Liverpool FC i 2007, men hvor Moores/Parry ulykkelig nok valgte Hicks og Gillett, og hun var sterkt delaktig da Manchester City ble kjøpt opp av Sheikh Mansour i 2008. Hennes firma skal også sammen med kinesiske investorer i fjor ha prøvd å kjøpe opp en del av LFC, men dette ble avslått. Staveley var til stede på kampen Newcastle v Liverpool sist helg, og de fleste trodde det var i forbindelse med et mulig oppkjøp av Newcastle United. Det skal imidlertid ha kommet en henvendelse til LFC hvorvidt klubben er tilgjengelig for kjøp. Liverpools amerikanske eiere FSG, som kontrolleres av John W. Henry, skal ha respondert med at prisen er £1Milliard. Det er over tre ganger så mye som de £300M man betalte for å få kontroll over klubben for ganske nøyaktig ti år siden.
Sunday Mirror

Tor 2159Involvert i fem mål med Liverpool på tribunen

Onsdag spilte Tyskland U19 mot Hviterussland, og vant kampen komfortabelt 5-1 med Liverpool representert på tribunen, for å følge tyskernes U19-kaptein er Kai Havertz - et stjerneskudd fra Bayer Leverkusen. 18-åringen scoret fire mål (!) og hadde målgivende til det femte i storseieren. Han er i utgangspunktet midtbanespiller, og har spilt fire kamper for Leverkusen denne sesongen. Manchester United og Arsenal er ute etter spilleren. Han har blitt sammenlignet med både Mesut Özil og Michael Ballack.
Daily Mail

Tor 0935Fransk stjerne byr seg frem

22-årige Adrien Rabiot har spilt alle kampene for Paris Saint-Germain denne sesongen, men hevder likevel i et intervju med fransk presse under landslagsoppholdet at han kunne tenke seg å spille i utlandet. "Jeg vil gjerne spille i Premier League, ikke nødvendigvis noen spesiell klubben men jeg var veldig glad i Liverpool da jeg var yngre", forklarer den sentrale midtbanespillere som står bokført med tre landskamper for Frankrike.
BFMTV

Ons 1118Ny transfersaga med Coutinho i januar?

Philippe Coutinho skal fortsatt ha ønsker om en overgang til Barcelona, etter at playmakeren la inn transfersøknad sist sommer. Liverpool avviste imidlertid alle henvendelser fra gigantklubben. Nå tror man i Katalonia at Liverpool kan være mer villig til å akseptere et bud, som i likhet med i sommer skal være på £71M kontant og ytterligere £26.6M i ekstra klausuler, fordi man på Anfield vil ha bedre tid til å sikte inn en erstatter. Det at Coutinho ikke vil være tilgjengelig for spill i Champions League denne sesongen skal ikke avskrekke Barca.
Mundo Deportivo

Søn 2149Ivrige på Championship-ving

Liverpool er veldig ivrige på å sikre seg Sheffield Uniteds 20 år gamle ving David Brooks, som kom med i landslagstroppen til Wales denne uken. Brooks skrev en ny kontrakt med Championship-klubben tidligere i år, men fremgangen hans har vært så enorm at Sheffield-klubben allerede vurderer å tilby ham en ny avtale.
Mirror