September 2017

Lør 1058Premier League-giganter kjemper om ung tyrker

Manchester United og Liverpool vil kjempe om det tyrkiske stjerneskuddet Yusuf Yazici. Den 20 år gamle offensive midtbanespilleren spiller for tiden for Trabzonspor i Super Lig, og verdsettes til 14 millioner euro. Monaco har også tyrkeren i kikkerten.
Mirror

Lør 1022Vil gjøre et nytt forsøk på Van Dijk

Liverpool lykkes ikke med å få fatt i Southampton-stopper Virgil van Dijk i sommer, men kommer til å gjøre et nytt forsøk på å hente inn nederlenderen i januar. Van Dijk er nå tilbake i spill hos Southampton, etter at han han la inn en transfersøknad i sommer. Liverpool vil imidlertid få konkurranse om forsvarsspillerens signatur fra klubber som Chelsea og Manchester United.
Mirror

Fre 1118Ute etter Anderlecht-spiss

Torino, Liverpool og West Ham er alle ute etter Anderlecht-spissen Lukasz Teodorczyk. 26-åringen var toppscorer i den belgiske serien forrige sesong med 22 mål.
talkSPORT

Fre 0823Går glipp av Goretzka

Liverpool og Juventus har jaktet Leon Goretzka, men det ser ut som den tyske landslagsspilleren ender opp i Bayern München. 22-åringen vil forlate Schalke på en gratisovergang til Bayern når hans kontrakt løper ut til sommeren.
Calciomercato

Ons 1137Følger Chiesa

Federico Chiesa imponerer hos Fiorentina, og Liverpool er blant klubbene som følger tenåringen. Bayern München og Juventus viser også interesse for 19-åringen, som er sønn av den tidligere italienske landslagsspilleren Enrico Chiesa. Liverpool kan komme med et bud på angriperen i januar.
Corriere Fiorentino

Tir 1225Kjemper om spisstalent

Manchester United, Arsenal, Liverpool og West Ham kjemper om MK Dons talentet Dylan Asonganyi. 16-åringen har startet sesongen med å gjøre ni mål på bare sju kamper for MK Dons U18. MK Dons ønsker å beholde spissen som fyller 17 år i desember litt lenger, og han kan få sin førstelagsdebut for MK Dons i månedene som kommer.
Mirror

Tir 0840Speider på Rochdale-talent

Rochdale-talentet Daniel Adshead følges av flere av Europas toppklubber, inkludert en rekke Premier League-klubber. Adshead, som nylig fylte 16 år, ble den yngste spilleren som har spilt en førstelagskamp for Rochdale da han spilte hele kampen mot Bury i Check-A-Trade Trophy i forrige uke. Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Liverpool og Everton har alle hatt speidere som har fulgt spilleren over tid. Barcelona og Bayern München har også hatt representanter som har sett Adshead spille, men han vil ikke flytte på seg før tidligst neste sommer, når han er ferdig med grunnskolen.
Teamtalk

Man 1029Barcelona gir seg ikke

I samtaler mellom representanter for Philippe Coutinho og Fenway Sports Group har det fra Coutinhos side blitt gjentatt at brasilianeren ønsker å forlate Liverpool, og en overgang kan finne sted neste sommer eller til og med allerede i januar.
Sport

Man 0822Linkes til Goretzka

Liverpool linkes til Schalkes midtbanespiller Leon Goretzka. 22-åringen vil stå uten kontrakt i 2018, og flere av Europas største klubber er ute etter tyskeren, inkludert Liverpools Premier League-rivaler Manchester United og Chelsea. Barcelona og Bayern München har også Goretzka på blokka.
Bild

Søn 2057Ute etter unggutt fra Charlton

Liverpool er ute etter den 19 år gamle midtstopperen Ezri Konsa, og får kamp om spilleren fra Everton. Konsa spilte på Englands lag som vant U20-VM i sommer, sammen med Dominic Solanke. Han har vært på banen i seks League One-kamper denne sesongen. Samtlige ganger har han kommet inn fra benken.
Mirror

Ons 2108Forsyner seg av Huddersfields akademispillere

Andre Premier League-klubber fråtser i frigitte akademispillere etter at Huddersfield Town la ned sitt akademi. Manchester United, Manchester City, Liverpool og Everton er blant klubbene som jakter frigitte Huddersfield-talenter og tilbyr dem prøvespill. Harvey Rowe og Sam Murray er spillerne som har vakt interesse hos Merseyside-klubbene.
The Huddersfield Daily Examiner

Ons 1624Har forhørt seg om ung tysker

Både Tottenham og Liverpool har forhørt seg om Werder Bremens 17 år gamle midtbanespiller David Philipp. Tenåringen gjorde 18 mål og noterte seg for 21 målgivende pasninger på U17-nivå forrige sesong.
Sky Deutschland

Tir 1650Liverpool har peilet seg inn på enda en Leipzig-spiller

Jürgen Klopp er ute etter den franske forsvarsspilleren Dayot Upamecano fra RB Leipzig. 18-åringen spilte 12 kamper for Bundesliga-klubben forrige sesong, og har allerede fått tre kamper denne sesongen. Høyrebacken kom til RB Leipzig fra RB Salzburg så sent som i januar, og Bundesliga-klubben forsøker å få tenåringen til å signere en ny og lengre kontrakt, med en betraktelig høyere utkjøpsklausul enn spilleren har i dag. Signeres den avtalen, kan det bli mye vanskeligere for Liverpool å sikre seg sidebacken.
Bild

Tir 1056Preston vil ha Lloyd Jones i januar

Preston vil prøve å kjøpe Lloyd Jones i januar. Championship-klubben prøvde også i sommer, men avtalen verdt 250.000 pund gikk i vasken. Preston vil gjøre et nytt forsøk når overgangsvinduet åpner i januar, og flere League One-klubber skal være interessert i 21-åringen.
Mirror

Søn 1316Hevder Pellegrino ville selge van Dijk

Det hevdes nå at Southampton-manager Mauricio Pellegrino ønsket å selge Virgil van Dijk i sommer for å få midler til å forsterke laget på andre plasser. Selv har ikke Pellegrino bekreftet dette, men sa etter lørdagens kamp, der van Dijk var tilbake i spill for første gang siden starten av 2017, at han ikke vet hva fremtiden bringer for nederlenderen. – Vi vet aldri hvordan markedet blir i januar, og vi kan også komme til å hente inn noen spillere fordi alle tropper kan forbedres. Vi har folk som jobber med å forbedre troppen hele tiden, og det har andre lag også. De vil gå etter de beste spillerne. Virgil er en av de beste spillerne i Premier League og det er normalt at de største lagene i Premier League vil signere ham.
The Times

Tir 0823Werner på Liverpools radar

Etter å ha sikret seg Naby Keita, skal Liverpool også ha en annen RB Leipzig-spiller på ønskelista, nemlig Timo Werner. Men også Real Madrid skal ha fattet interesse for den 21 år gamle spissen, som har startet sesongen med fire mål på fire kamper.
Sport1

Søn 1124Inter frykter at Liverpool er på keeperjakt

Inter Milan vil starte samtaler med Samir Handanovic om en ny kontrakt for å forhindre at den 33 år gamle sloveneren forsvinner til Liverpool eller Tottenham. Målvaktens kontrakt løper ut sommeren 2019. Inter avslo henvendelser fra både Liverpool og Spurs i sommer, og Serie A-klubben ønsker nå å forlenge avtalen med keeperen i ytterligere ett år.
FCInterNews

Fre 0811Viser interesse for Palace-talent

Jürgen Klopp er ute etter Crystal Palace-talentet Joseph Hungbo. Den 17 år gamle angriperen slo gjennom for to år siden, da han scoret i sin U18-debut. Hungbo kan spille både ving og som nummer 10.
Southlondonpress & Mercury

Fre 0805Ute etter Müller

Chelsea, Liverpool, Juventus og Arsenal kommer alle trolig til å legge inn bud på Bayern München-stjernen Thomas Müller i januar.
Bild

Tor 1211Ings tilbudt tyrkisk klubb

Liverpool-spissen Danny Ings er tilbudt tyrkiske Fenerbahce foran transferdeadline i Tyrkia i morgen. Istanbul-klubben er dog skeptiske til Ings sin skadehistorikk, og ønsker å gjennomføre en grundig medisinsk test før de tar noen avgjørelse om de skal slå til på tilbudet.
Fanatik

Tor 0818Vil kjempe om Rafinha i januar

Liverpool, Tottenham og Arsenal vil alle forsøke å sikre seg Barcelonas midtbanespiller Rafinha i januar. 24-åringen forventes å forlate Nou Camp der han virker overflødig. Han har en kontrakt ut sesongen 2019-20, med en utkjøpsklausul på 67 millioner pund.
Mundo Deportivo

Ons 0930Inter forhindret Liverpool fra å signere belgisk talent

Inter nektet å slippe den belgiske tenåringen Zinho Vanheusden til Liverpool på samme måte som Anfield-klubben i sin tid sikret seg Philippe Coutinho fra Serie A-klubben. Liverpool forsøkte å sikre seg spilleren på billigsalg i vår. Liverpools direktører så Vanheusden, en belgisk U21-landslagsspiller, i aksjon flere ganger, men Inters ungdomsdirektør Roberto Samaden satte foten ned for en overgang. Milano-klubben har nå inkludert midtstopper Vanheusden i sin offisielle Serie A-tropp.
Calciomercato.com

Man 1404Flere klubber vil ha Goretzka i januar

Inter Milan, Liverpool, Juventus og Bayern München har alle Schalkes midtbanespiller Leon Goretzka i kikkerten. Den tyske landslagsspillerens kontrakt med Schalke nærmer seg slutten, og selv om Bundesliga-klubben klarte å beholde sin stjerne i transfervinduet som akkurat stengte er det ikke usannynlig at de nevnte klubbene vil forsøke seg i januar.
Calciomercato

Man 1328Ønsker å låne Markovic for andre gang

Fenerbahce håper å få låne Lazar Markovic fra Liverpool for andre gang. 23-åringen tilbrakte en periode i den tyrkiske klubben i sesongen 2015-16, hvor han spilte 14 ligakamper. Nå har Fenerbahce kontaktet Merseyside-klubben om å låne Markovic for hele sesongen 2017-18. Tyrkiske klubber kan hente spillere helt frem til 8. september, og Fenerbahce håper at Liverpool vil gå med på å låne ut serberen enda en gang.
Turkiye

Man 0813Ingen lovnader gitt

Liverpool har ikke gitt Philippe Coutinho noen lovnader om at han kan få forlate Anfield-klubben til fordel for Barcelona neste sommer. Dette skal irritere Coutinho.
Mirror

Man 0804Juventus vil forsøke å hente Can i januar

Juventus vil kunne begynne forhandlinger om en prekontrakt med Emre Can om fire måneder, men Serie A-klubben står også klare til å kjøpe Can allerede i januar dersom han ikke signerer en ny kontrakt med Liverpool. – Vi har allerede sagt flere ganger at vi akter å starte forhandlinger med den tyske landslagsspilleren i januar, sier Juventus sin generalmanager Beppe Marotta.
Tuttosport

Lør 1431– Salah sliter med et vondt kne

Liverpools lynraske angriper Mohamed Salah skal ha klaget på knesmerter på fredagens trening, og kjente også smerter mot i sluttminuttene i kampen mot Uganda på torsdag. Foreløpig er ikke skadeomfanget kjent. Egypt spiller mot Uganda på tirsdag.
Youm7.com

Fre 2346Forhandlet om Coutinho-overgang i januar

Barcelona tilbød i dag Liverpool 160 millioner euro for Philippe Coutinho fordelt på flere avdrag. Liverpool svarte at katalanerne kan få kjøpe Coutinho i januar dersom de betaler hele summen umiddelbart. Barcelona nektet å imøtekomme dette, og trakk seg fra forhandlingene.
Mundo Deportivo

Fre 1822Fikk bud avslått på deadline-day

Juventus fikk avslag på et bud på 23 millioner pund for Emre Can like før transfervinduet stengte. Can har ingen intensjon om å skrive under en ny kontrakt med Liverpool. Juventus kan holde samtaler direkte med Can etter nyttår, og 23-åringen kan være tilgjengelig for bare 9 millioner pund i januar.
Corriere dello Sport

Fre 0953Lemar vil fortsatt til Liverpool

Mye handlet om Thomas Lemar i går. Liverpool la inn et bud på 75 millioner euro som ble avslått, før Arsenal kom inn med 100 millioner euro. Det ble godtatt - men Lemar sa nei til Arsenal, fordi han ønsker seg til Liverpool og en overgang til Anfield kan skje i nær fremtid. Lemar scoret to mål og hadde én målgivende da Frankrike i går kjørte over Nederland.
L'Equipe