Brendan Rodgers spøkelse hviler fortsatt over Liverpool

Etter å ha sett et Liverpool lag der de fleste spillerne kun er gode nok for en benkplass i andre klubber som har som ambisjon å vinne noe, så er matematikken enkel.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Hvis en ser på spillerne som spiller på laget, så er det fryktelig dårlig. Spesielt på keeperplass og i forsvar. Alle de spillerne som Rodgers kjøpte, foruten Coutinho, er stallfyll og kan knapt kvalifiseres som squadspillere. Ihvertfall ikke i nærheten av de matchvinnerne vi trenger!

Klopp har gått til anskaffelse av spillere, og på papiret så leverer de. Problemet ligger i de spillerne han tok over, det kreves ikke et geni for å se dette.
Enkle tegn på dette er at vi er alt for avhengi av nøkkelspillere for å vinne kamper mot lag vi konkurerer med. Coutinho, Mane og Salah, der 2 av 3 spillere er Klopp spillere. Can har sine øyeblikk og Firmino er ingen dårlig spiller. Disse er jo «Rodgerskjøp» men i mine øyne er dette spillere som fint passer som innbyttere. Clyne er også ingen dårlig spiller, og jeg mener han og Coutinho er unntakene her.

Matip mener jeg er den beste midtstopperen vi har, og ville blomstre skikkelig med en ny makker ved sin side. Klavan er en spiller Klopp kjøpte, men han er faktisk beregnet til å være stallfyll, backup eller en spiller som er handlet inn med tanke på brede i troppen. Det samme er Chamberlain!

Karius vil nok mange argumentere med, men om man ser forsvaret så kan ikke alltid en keeper klandres. Jeg mener Karius er et mye bedre prospekt enn det Mingolet noen gang har vert eller vil være.

Men for å oppsummere litt kjapt, de spillerne Klopp av skaffet har levert med glans, og vil fortsette med det. Men så lenge Rodgers kjøpene henger igjen, vil vi slippe inn mål og spille dårlige kamper som dette.

Å handle et helt nytt lag på en sesong har aldri vert oppskriften på suksess, derfor er det viktig å ikke klandre Klopp! Han er jo i gang å bygge et lag, men bare litt og litt av gangen, slike ting vil ta tid! Men gir vi han tid så vil spillerne han vil ha komme, og ikke minst resultatene.

Det er vanskelig å få noe ut av dette laget når spillerne han har er LANGT i fra gode nok!

Mingolet, Lovren, Gomez, Moreno, Can, Firmino, Henderson, Millner, Sturridge og nesten alle som Klopp tok over kvalifiseres som squadspillere/stallfyll/reservelagspillere og benkspillere. Veldig langt i fra spillere som er gode nok til å være grunnstammer i et lag som har ambisjoner om å vinne noe og kvalifisere seg til Champions League hver sesong.

Det vil bare ta tid å bytte de ut, og når overgangsmarkedet er blitt som det er, vil det blir vanskelig å få inn førstevalgene sine. Men vi er på vei!

Stikk fingern i jorda, vi er ikke noe topplag lengre, men vi kommer kanskje dit igjen om vi bare gir en mann litt mer enn 3 sesonger til å få til det han vil. Og ikke minst pengene til å få inn de spillerne han vil ha!

Det er kanskje tungt å innse det, men det må vi faktisk. Vi kan ikke legge vår lit til spillere som kun presterer av og til, og det kan heller ikke kalles for et topplag. Det er lys i tunnellen men det er en lang tunnel og det tar tid å kjøre igjennom den.

Del

Jürgen Klopp

23.12.2017 00:03

– Tre individuelle feil på tre mål

Dette sa Jürgen Klopp om Simon Mignolets tabbe og de andre målene etter 3-3 mot Arsenal.

22.12.2017 11:40

– Arsenal liker å utnytte mellomrommene

Jürgen Klopp konstaterer at Arsenal har mange strenger å spille på.

20.12.2017 17:33

Dette mener Klopp at OX må forbedre

Alex Oxlade-Chamberlain har fått mye skryt etter innsatsen mot Bournemouth, og Jürgen Klopp ser stort potensiale i sin nyeste signering.

Brendan Rodgers

04.11.2017 08:52

Kraftig økning i baklengsmål etter Benitez

På seks sesonger slapp Liverpool under Rafael Benitez inn 30,5 mål i snitt. Siden har ikke antallet vært under 40 i serien.

31.10.2017 12:49

– Vi trengte en spiller i verdensklasse

Brendan Rodgers snakker om jakten på Alexis Sanchez sommeren 2014.

28.10.2017 13:45

Ble sendt på sykehus like etter sparkingen

Brendan Rodgers avslører en skremmende hendelse etter at han måtte slutte i Liverpool.

Tottenham

04.12.2017 12:09

Betydelig lettere juleprogram for Spurs

25.10.2017 23:01

West Ham henger med i ligacupen

Om West Ham går til finale må kampen mot Liverpool på Anfield flyttes.

24.10.2017 12:28

Coutinho ber om bedre konsentrasjon

Philippe Coutinho nekter å gi forsvaret eneansvaret for fadesen mot Tottenham.

Siste Til vår nyhetsoversikt
16.01.2018 kl 09:35

– Jeg kan ikke miste mer tid

Simon Mignolet er ikke fornøyd med å ha blitt vraket til kampene mot Everton og Manchester City, og forteller om samtalene med Klopp.

+
16.01.2018 kl 08:06

«Sannsynlig med keeperkjøp i sommer»

Loris Karius starter sannsynligvis også mot Swansea, men til sommeren kan det skje ting på keeperplass.

+
16.01.2018 kl 07:26

Vil ha spilletid-garanti for å låne ut Grujic

Jürgen Klopp ser fortsatt Marko Grujic som en spiller for framtiden, men vil nå låne han ut til klubber som vil gi ham startplass.

+
15.01.2018 kl 22:48

Har ikke signert noe med Juventus

Emre Can snakker fortsatt med Liverpool.

+