Fortsatt sykemeldt

Vi blør ikke fra åpne sår lengre. Men vi er sykemeldt en stund til, men forhåpentligvis er vi på bedringens vei.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

For første gang i år kunne jeg følge rolig med på en kamp i PL med Liverpool i aksjon. Jeg må raskt ile til å si at det var ikke på grunn av at kampen mot Huddersfield gikk på skinner.

Etter at vi har havnet nær midten av tabellen og blitt ydmyket av City og Spurs så langt i år, er forventningene blitt betydelig nedjustert for min del og dermed blir man roligere.

Vi er ikke med i tittelkampen og vi har også så langt i år vært langt unna topp fire. Da blir det slik at selv ikke en kamp på hjemmebane mot nyopprykkede Huddersfield er en forutsigbar 3- poengs kamp.

Huddersfield presterte en ynkelig forestilling på lørdag. Vi var minst 3 mål bedre enn dem, men det betyr ikke at vi var gode.

På bedringens vei?

Jeg så stjernekamp på lørdag og der var det mange fellestrekk med kampen på Anfield. Porsgrunns store sønn var Huddersfield og Adam var Liverpool. For det første var det masse tomt og uinteressant prat før artistene skulle synge. Nokså likt første omgang på Anfield. Didrik var helt forutsigbar og serverte svisker i kjent format. Flott stemme men kjedelig.

Adam blinket til, spesielt i siste nummer da han bød skikkelig på seg selv. Omtrent som Liverpool i andre omgang. Publikum livnet også til på slutten og Adam fikk sin velfortjente hyllest. Heldigvis vant Adam. Han var mest kreativ og mest underholdende. Det var så absolutt Liverpool også.

Vi fikk våre 3 poeng og kan nå protokollere ett plussmål så langt i denne sesongen. Vi er kommet oss på beina etter ydmykelsen og piskeslagene på Wembley. Vi blør ikke fra åpne sår lengre. Men vi er sykemeldt en stund til, men forhåpentligvis er vi på bedringens vei.

Del

Blogg

10.12.2017 20:08

Uflaks

En ting er sikkert. I dette derbyet var vi bedre enn Everton i alle spillets faser.

22.11.2017 00:47

Samme gamle leksa?

Etter en 3-0-ledelse til pause trodde jeg Klopp og Liverpool endelig skulle vise krefter ute i Europa. Vise krefter på en svært vanskelig bortebane. Eventyret varte i godt og vel 45 minutter!

29.10.2017 09:54

Defensiv trygghet ga selvtillit

«Jeg vil tørre å påstå at dette er det mest solide vi har fremstått så langt i 2017/2018-sesongen.»

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.01.2018 kl 10:33

Gikk ned 60.000 pund i uka for å bli Liverpool-spiller

Etter en vanskelig start har Alex Oxlade-Chamberlain begynt å spille seg inn i folks hjerter.

+
20.01.2018 kl 08:49

Klopp forklarer valget av Karius som førstekeeper

Utfordringen til Karius fra Jürgen Klopp er klar: «Bevis at Liverpool ikke trenger en ny førstekeeper»

+
19.01.2018 kl 19:18

Se hvem som var tilbake på treningsfeltet

Jürgen Klopp kjørte kveldsøkt på Melwood. Se bildene her.

+
19.01.2018 kl 17:48

Det er lite sannsynlig at Liverpool kjøper flere spillere i januar

Virgil van Dijk ser ut til å bli det eneste spillerkjøpet av betydning i dette transfervinduet.

+