Fortsatt sykemeldt

Vi blør ikke fra åpne sår lengre. Men vi er sykemeldt en stund til, men forhåpentligvis er vi på bedringens vei.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

For første gang i år kunne jeg følge rolig med på en kamp i PL med Liverpool i aksjon. Jeg må raskt ile til å si at det var ikke på grunn av at kampen mot Huddersfield gikk på skinner.

Etter at vi har havnet nær midten av tabellen og blitt ydmyket av City og Spurs så langt i år, er forventningene blitt betydelig nedjustert for min del og dermed blir man roligere.

Vi er ikke med i tittelkampen og vi har også så langt i år vært langt unna topp fire. Da blir det slik at selv ikke en kamp på hjemmebane mot nyopprykkede Huddersfield er en forutsigbar 3- poengs kamp.

Huddersfield presterte en ynkelig forestilling på lørdag. Vi var minst 3 mål bedre enn dem, men det betyr ikke at vi var gode.

På bedringens vei?

Jeg så stjernekamp på lørdag og der var det mange fellestrekk med kampen på Anfield. Porsgrunns store sønn var Huddersfield og Adam var Liverpool. For det første var det masse tomt og uinteressant prat før artistene skulle synge. Nokså likt første omgang på Anfield. Didrik var helt forutsigbar og serverte svisker i kjent format. Flott stemme men kjedelig.

Adam blinket til, spesielt i siste nummer da han bød skikkelig på seg selv. Omtrent som Liverpool i andre omgang. Publikum livnet også til på slutten og Adam fikk sin velfortjente hyllest. Heldigvis vant Adam. Han var mest kreativ og mest underholdende. Det var så absolutt Liverpool også.

Vi fikk våre 3 poeng og kan nå protokollere ett plussmål så langt i denne sesongen. Vi er kommet oss på beina etter ydmykelsen og piskeslagene på Wembley. Vi blør ikke fra åpne sår lengre. Men vi er sykemeldt en stund til, men forhåpentligvis er vi på bedringens vei.