Hva de vet, alle ekspertene

Etter søndagens pinlige opptreden mot Tottenham måtte selvfølgelig kritikken komme.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Ingen bortforklaringer fra hverken manager eller spillere, men en utrolig mengde med utbrudd og påstander fra såkalte eksperter og profiler.

Tidligere Liverpool-spiller Mark Lawrenson mener laget trenger «4 Van Dijk'er», en helt fantastisk uttalelse.

Du har også de som før søndagens kamp skrev at Milner skulle vært i start-elleveren for flere uker siden, men som nå klandrer Klopp for å ha prøvd nettopp den løsningen.

Forsvaret kritiseres for å ikke ta ut sikring ved det første målet. OK, men hadde Joe Gomez tatt to skritt ut, så hadde Kane vært offside. To sider av samme sak. Slik kan vi diskutere i det uendelige.

I følge de mest kritiske reportasjene er vi omtrent på vei ned i League One. Det er nesten komisk hvor negative mange blir når det butter i mot. Da mener jeg både «eksperter» og røde supportere.

Man roper ut: «Skulle kjøpt Van Dijk!»

Punkt 1: Han var ikke til salgs.

Punkt 2: Hvor fornuftig er det å bruke en halv milliard eller mer på en som nesten ikke har spillt kamper siden januar?

Jeg synes Klopp står veldig stødig og oppreist i stormen. I motsetning til hva «ekspert» Peter Schmeichel uttaler, så tar tyskeren ansvar.

Både han og spillerne er selvfølgelig klar over at det man viste på søndag var fullstendig uakseptabelt. Vi får nå to hjemmekamper til å komme med en reaksjon.

Jeg velger å tro at på lørdag er tempo og aggressivitet tilbake. Sesongen er IKKE over!