Dette var en «en gang i livet» opplevelse!

Som en virkelig god drøm man aldri vil våkne fra. Absolutt verdt å delta i konkurransen. Og absolutt verdt livstids medlemskap i den beste fotballklubben verden har kjent! Vi går virkelig aldri alene.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Ved å bli medlem av LFCs offisielle medlemsklubb, lover klubben å gjennom LFC-fondet gi en betydelig del av medlemsavgiften tilbake til samfunnet. De har prosjekter for hjemløse, fattige barn, ungdommer som har behov for gode aktiviteter etter skolen og prosjekter for å reetablere områder som har forfalt. Og selv om det ikke er mitt lokalsamfunn er det fortsatt et samfunn, og viktig å opptre menneskelig og hjelpe. Dette var også en svært viktig faktor da jeg valgte å melde inn mine to sønner i LFCs offisielle medlemsklubb.

Som medlem har du mange fordeler. En er rabatt på supporterutstyr og LFCTV. En annen er muligheten til å delta i et stort utvalg av konkurranser gjennom LFCs nettsted. Jeg ble med i en av dem, og ble plukket ut som vinner av en fantastisk premie; En "Perfect Red Weekend".

FIKK SIGNERT DRAKT
FIKK SIGNERT DRAKT  En takknemlig Frode Førland tok imot drakten fra Trent Alexander-Arnold.

Og en perfekt opplevelse var det virkelig. Alt inkludert. De fløy meg og min kone til Liverpool, og hånd på hjertet ga oss en virkelig bemerkelsesverdig tur. En tur som langt overgikk alle våre forventninger. Vi bodde på et flott hotell, og bare feriefølelsen alene var fantastisk. Premien inkluderte også en fantastisk og gjennomtenkt guidet tur på Anfield, et tre retters måltid på The Boot Room Restaurant, et gavekort på 100 pund i den offisielle LFC-butikken. Og så den ultimate drømmen i Legends Lounge. Vi ble behandlet som kongelige hele kvelden. Et fem retters måltid, fikk møte og hilse på to av de store legendene i LFC, Paul Walsh og Robbie Fowler. Gavepose, program og drikke. Vi fikk se kampen fra toppseter, polstrede sådan. Etter kampen fikk vi æren av å gi ”Kampens beste spiller”; Trent Alexander-Arnold, en flaske champagne og tilbake fikk vi en signert drakt. Vi var overveldet. På toppen av alt ble vi fulgt rundt og oppvartet av en ekte gentleman, James Rennard.

LEGENDER
LEGENDER  Et møte med Paul Walsh og Robbie Fowler var en del av premien.

Det var også tid til å oppleve noen av de andre tingene Liverpool, byen, tilbyr. En interessant og spennende by i stadig utvikling, så mange inntrykk. Vi er veldig takknemlige og føler oss velsignet.

Familien min er medlem av både den offisielle supporterklubben og den norske supporterklubben. Ikke å være pretensiøse supermedlemmer, men på grunn fellesskapet klubben i seg selv tilbyr. Vi er stolte, og går med hodet høyt, vel vitende om at samholdet som ligger i uttrykket "You’ll never walk alone" i aller høyeste grad også gjelder oss.

Takk LFC for at dere gav meg denne drømmen!

You’ll never walk alone