Lån eller kjøp Jamie Vardy i januar!

Jamie Vardy, been there done that med Leicester. Har erfaringen med å vinne Premier League.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Sikkert stikk. Passer perfekt i Klopp sin hurtige og aggressive fotball, ikke minst som førsteforsvarer. En målscorer. Han hadde virkelig vært en forsterkning i januar, han kan også spille i Champions League. I tillegg er han engelsk, det synes jeg betyr litt.

Jamie Vardy er overraskelsen under juletreet, den åpenbare pakken alle ønsker seg er van Dijk.

Jamie Vardy må komme i tillegg!

Kan ikke stole på Sturridge

En Sturridge man ikke kan stole på, må være på vei ut. På sitt beste en av Premier League sine beste spillere, men når skader gjør at han ikke klarer å komme tilbake til sitt beste og når han «alltid» er skadet når vi trenger ham...

En Ings som trenger tid til å komme tilbake i kampform...utlån?

Og en ung Solanke som ennå ikke er helt klar...

Vardy er løsningen

Løsningen heter Jamie Vardy, ihvertfall ut resten av sesongen.

Han burde vært kjøpt i sommer, tipper Leicester selger for £25M, et scoop i dagens marked!

Kan vi ha Jamie Vardy på toppnivå i 2 og en halv sesong er det verdt hver penny!! Det kan ikke være slik at vi bare skal utvikle unge spillere og gå i «Wengerfella». Noen ganger trenger vi kvalitet NÅ.

Så kan forhåpentligvis Solanke gradvis ta over...

Eventuelt må det kunne gå an å låne Vardy resten av sesongen. Leicester ligger trygt plassert i ligaen og står nok ikke i veien dersom han skulle ønske å gå - etter alt han har gjort for Leicester.

Firmino bedre i en dypere rolle

Firmino tror jeg er bedre i en dypere rolle, jeg skulle gitt mye for å se Klopp spille 4-2-3-1 igjen med Salah og Mane på kantene, Firmino som nummer 10 og Jamie Vardy som spydspiss (Salah er per i dag ving). Coutinho såklart som en av to på midtbanen. I tillegg får vi flere strenger å spille på offensivt. For småpenger. Jeg hadde gladelig betalt £5M for å låne Vardy ut sesongen.

Jamie Vardy er den opplagte Liverpoolspiller som sammen med Jermaine Defoe (tidligere) absolutt burde ha spilt i Liverpool. De passer begge perfekt.

Give me Jamie Vardy!