Uflaks

En ting er sikkert. I dette derbyet var vi bedre enn Everton i alle spillets faser.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Faktisk, så var vi mye bedre enn våre naboer. Unntatt i målprotokollen. Hvorfor vinner vi ikke slike kamper med god margin?

Det er selvsagt lett å skylde på Lovren. En liten kontakt gir en straffe de fleste dommere i hele verden aldri ville blåst. Jeg mener dommeren gjør en brøler. Lovren kan selvsagt ta noe selvkritikk - han burde ikke hatt noe kontakt med en feilvendt spiller inne i boksen.

I dag vil jeg heller gi litt pepper til andre spillere. Mane spolerte en gedigen sjanse rett før pause med en håpløs avslutning. I den situasjonen var det helt opplagt at han burde gitt ballen til en av tre Liverpoolspillere som hadde åpent mål. Det var et av øyeblikkene som kostet oss to poeng.

Laguttaket og tankegangen til Klopp er ikke lett å forstå. Hadde vi vunnet 1-0 så ville vi sagt at bredden i laget er nå veldig god. Vi spilte Everton av banen med flere «reserver» på laget. Når det blir 1-1, er det betydelig lettere å komme med kritikk. Vi liker ikke å benke våre brasilianske juveler i storkamper. Og vi liker ikke at Salah blir byttet ut før kampene er avgjort. Det hadde tross alt vært bedre om vi hadde spilt 1-1 med hele stjernegalleriet på plass. Da har vi ingenting å angre eller klage på!

Når motstanderen pakker forsvaret slik som i dag, savner jeg noen skudd fra distanse, men ikke av Hendo. Han treffer stort sett alt han sikter på i løpet av kampen, unntatt målet.

Joe Gomez - han kommer til å bli en stor spiller!

Når alt kommer til alt - i denne kampen var vi desidert best. Vi spilte god fotball. Denne kampen skriver jeg i sin helhet på konto for uflaks.