Beatles v Elton John 6-1

Vi spilte til tider festfotball mot Elton John’ favorittlag. Bevegelse, løpskraft, spilleglede, fart og teknikk i angrepet.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det ser så enkelt ut. Jeg er jo litt usikker på hvor gode Watford er, men uansett så gror ikke 6-1 resultater på trær. Har notert at Elton John ba om en rosa gin etter en tidligere kamp mot Liverpool, det ble nok i svakeste laget etter søndagens batalje. En dobbel whisky var nok det minste som måtte til!

Adam Lallana. For en utvikling han har hatt under Klopp! Han både serverer og scorer selv jevnt og trutt. Han utgjør sammen med de andre på topp et fantastisk førsteforsvar i tillegg til angrepskraften.

Sesongen frem til nå har vist oss at de røde kan hamle opp med de mer defensivt prega lagene. De gir ingen motstander ro og de har spillerne som kan åpne opp ethvert forsvar. Når til og med midtstopperne er på scoringslista blir vi en farlig trussel for alle andre lag. Det er vel bare å vente på at Clyne og Lucas scorer i samme kamp! De gode lagene sliter også med vårt ballpress og hurtige overgangsspill. Vi har allerede slått Chelsea og Arsenal på bortebane. Det forteller at vi er i stand til å vinne serien i år.

Har nivået inne

Vi vet nå at vi har det nivået som kan sende oss til topps i Premier League. Det ubesvarte spørsmål er om vi kan klare å holde dette nivået stabilt. Har vi en tropp som kan takle skader og suspensjoner? Når vi er fullt lag har vi en reservebenk som må være den sterkeste på øyriket. Bare tanken på at Sturridge er superreserve er jo svimlende. Origi ville vært førstevalg i de fleste andre klubber. Litt mer usikker blir jeg hvis forsvaret blir stilt på fraværsprøve. Allikevel, etter min vurdering tåler vi minst like mye på reservefronten som våre konkurrenter. Og husk - vi slipper europacupene. De vil slite på andre lag.

Jo da, jeg vet at «the fab four» ikke var spesielt interessert i fotball. Der hadde Elton John mer å komme med. Det hjalp ikke stort denne gangen.

Det er en fryd å være Liverpool supporter om dagen! Måtte det bare vare.