Den store oppryddingen

Jeg synes klubben nå har tatt en ryddesjau som skulle vært gjort for lenge siden.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Engelske klubber har nok en gang satt handle-rekord. Vi snakker om summer som vanlige folk har vanskelig for å ta innover seg.

Noen få PL-klubber har gått i pluss. Liverpool er, som dere vet, en av dem.

Jeg synes klubben nå har tatt en ryddesjau som skulle vært gjort for lenge siden.

Det er ikke til å komme bort fra at de røde har hatt for mye stallfyll de siste sesongene. Tøffe valg er blitt tatt, men jeg skimter Klopps plan bak det hele. Ikke bare førsteelleveren, men hele troppen må bli mer konkurransedyktig.

Stikkord her blir selvfølgelig tiden dette skal ta. Hvis man spør folk i Dortmund, så bekrefter nok de at ting tok tid der også før laget krøp stadig nærmere toppen.

Neste helg får Liverpool til og med lov til å spille hjemmekamp, og det foran 8000 flere tilskuere enn tidligere. På den andre halvdelen venter et Leicester-lag som ikke er redde for noen.

Det er bare å feste sikkerhetsbeltene !