Det kribler!

Det er bare å stålsette seg. Vi er i gang igjen. Med oppturer og nedturer.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

For det er vel nettopp slik en Premier League sesong fortoner seg for oss røde? 16/17 blir sikkert intet unntak i så måte. Jeg er spent, kanskje mer spent enn noen gang, på hvordan dette vil gå.

De kjempestore, spennende overgangene har som vanlig uteblitt, men mange nye spillere har som vanlig blitt kjøpt inn. Vi har ikke peiling på om dette faktisk er godt nok til en topp 4 plassering, eller om sesongen igjen blir nærmest middelmådig og nærmere midten av tabellen.

Liverpool har reist og trent mye i sesongoppkjøringen som vel også med røde øyne ble "sånn midt på treet"? Bortsett fra resultatet mot Barcelona da som minnet om noen få av de gode resultatene mot enkelte PL "konkurrenter" forrige sesong...

Vi har Klopp! Vi har vel de fleste av oss også trua? Klopp har vist at han kan få det til selv om det ble så som så ifjor med to tapte finaler og en svak ligaplassering. I år har de røde færre kamper og kan nesten ta toget eller bussen til samtlige kamparenaer!

Når de beste i England reiser Europa rundt, så kan Klopp og co samle sine tropper på Melwood og trene og samkjøre laget enda mer! Jeg tror det er nettopp dette siste som kan vippe i de rødes favør for gode resultater i hjemlig cup og liga inneværende sesong. Vel og merke hvis det ikke trenes så hardt og mye at skadene kommer på treningsfeltet i stedet for på kamparenaene rundt omkring...

Det skal være godt å "gruglede" seg. Jeg synes det er nesten bare vondt. Skjønner ikke at det nærmest skal være en lidelse å vente på og å se laget sitt i aksjon. Men slik har det blitt og det ser ikke ut til å "gå over" heller. En tøff ligastart borte mot Arsenal gjør det heller ikke bedre!

Men det er ingen vei utenom. Vi er i gang og må gjennom dette enten vi vil eller ikke! Hodet sier som vanlig ett poeng på Emirates. Hjertet sier at vi vinner 3-1 og får en pangstart på årets liga! Et godt resultat kan kanskje gjøre noe med en "vond" mage der og da, men erfaringene fra tidligere sesonger tilsier ikke at dette varer lenger enn til neste kamp. Da er det på'n igjen...

Uansett, Lykke til alle røde. Måtte dette bli en sesong som vi husker om 50 år (for å sitere Klopp), selv om jeg ligger godt bevart i strøfallet når den tid kommer.