Dette møter Liverpool

Mandag 17. oktober gjester de røde djevlene Anfield. Jeg har tatt en titt på hva Manchester United kommer med.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

De første syv Premier League kampene har United startet i en 4-2-3-1 formasjon, og alt tyder på et kampen på Anfield blir intet unntak.

Forventet lagoppstilling:

De Gea: Spanjolen har voktet buret i alle syv Premier League kampene denne høsten. De Gea har sine styrker på linja og med ball i bena. 27-åringen har satt den argentinske førsteskansen Sergio Romero på benken, uten at noen kan være uenig i den avgjørelsen.

Valencia: Antonio Valencia har startet alle ligakampen denne sesongen. Valencia er en hurtig og driblesterk høyrekant som er omrokert til høyreback. Han har dyttet Matteo Darmian ut i kulden. Ecuadorianeren står fortsatt uten målpoeng denne sesongen, og er nok ute etter å gjøre noe med det på mandag.

Bailly: Eric Bailly ankom Manchester fra Villareal tidlig I sommer. Han har startet alle Premier League under Jose Mourinho, og har definitivt ikke gjort seg bort. Ivorianeren er 22 år og har en utrolig lys fremtid foran seg.

Smalling: Chris Smalling har bare startet fire av de syv første kampene grunnet skade. Med Wayne Rooney halvveis ute i kulden, har Chris Smalling tatt over kapteinsbindet. Engelskmannen har ingen store svakheter, og er muligens Englands beste midtstopper.

Blind: Daley Blind har vært en av Uniteds beste spillere så langt denne sesongen, men er allikevel en av de mest usikre til å starte denne kampen. Grunnen til det er at med Luke Shaw på vei tilbake, tar muligens han over venstreback-plassen. Blind tar en del cornere, og står derfor med to assists allerede denne sesongen.

Herrera: Ander Herrera har kommet inn for Fellaini de siste kampene. Han har virket solid, og gjort plassen til sin egen. United spiller med to midtbanespillere foran egen backlinje, noe som passer Herrera utmerket. Han er godt defensivt anlagt, med godt blikk for spillet. Liverpoolsupportere har nok ikke et veldig godt forhold til spanjolen…

Pogba: Paul Pogba ankom Manchester United fra Juventus i sommer for svimlende 89 millioner pund. Han ble med det verdens dyreste fotballspiller. Alles øyne har fulgt med på franskmannen etter hans ankomst, og presset har ikke blitt mindre da han ikke har prestert slik man hadde forventet. Det er derimot liten tvil om at han vil blomstre til slutt. Vi får bare krysse fingrene for at det ikke blir på mandag.

Lingard: Jesse Lingard har spilt tre kamper så langt denne sesongen. Han er kanskje den mest usikre i dette laget. Med både Wayne Rooney og Henrikh Mkhitaryan som banker på døren, bør Lingard begynne å prestere på et høyere nivå enn det han har gjort så langt. Han står med en assist og ingen mål så langt.

Juan Mata: Juan Mata har startet fem kamper denne sesongen, og blitt byttet inn en gang. Spanjolen med nummer åtte på ryggen ble sendt bort fra Chelsea av Jose Mourinho, så naturligvis ble da Mata linket bort også i sommer. Mata ble, og har virkelig imponert i sesongstarten. 28-åringen står med 2 mål og en assist.

Rashford: Marcus Rashford gjorde sitt store gjennombrudd på våren i fjorårssesongen. Han debuterte med å putte to mål mot Arsenal. Etter det har han spilt seg inn i varmen både i United og på landslaget. 18-åringen fikk sin England U-21 debut hjemme mot Norge. Han står med 5 ligakamper denne sesongen, derav tre fra start.

Ibrahimovic: Zlatan Ibrahimovic ankom Old Trafford fra Paris i Sommer. Zlatan har skåret fire mål på syv kamper, og sånn sett så har svensken innfridd. Ibrahimovic har skutt og skutt, og burde nok hatt flere mål. «Ibra» har ikke skåret på tre og en halv kamp, og vi får håpe at den måltørken blir utvidet på mandag.

Det er nok liten tvil om at kampen på mandag blir en spennende affære, og ingen kan si noe på at det vil bli veldig interessant kamp. Liverpool har fire seire på de fire siste kampene, mens Manchester United bare står med en seier på de fire siste kampene. I Liverpool er optimismen til å ta og føle på, mens i den røde delen av Manchester er stemning i den helt andre enden av skalaen.

Mandag klokken 21.00 smeller det. Da må du finne chipsskålen og hente frem noe godt i glasset, for da skal Manchester United knuses!