Dystre minner

5. April 2017. Berg- og dalbanesesongen går mot slutten. Vi står foran en uhyre viktig kveld.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Bournemouth hjemme på Anfield med fullt hus og flomlys. I kveld spiller vi for en plass i CL. En nøkkelkamp vi bare må vinne!


Så dukker minnene opp. To kamper ble spilt på samme dag i fjor. Først Bournemouth- Liverpool og så kvalifiseringskamp mellom Stabæk og Jerv om retten til å spille i Eliteserien.

I all beskjedenhet må jeg nevne at jeg er fra Grimstad og der kommer ikke Stabæk fra. Resten av familien reiste hjem forholdsvis tidlig på denne søndags ettermiddag. Jeg ble igjen på hytta for å følge mine favoritter til tross for elendig værmelding utover kvelden.

Først ryker Liverpool 3-4 mot sørkystens miniputter, før Jerv litt senere på kvelden taper 0-2 (1-2 sammenlagt). Da hjalp det ikke nevneverdig at været ble litt bedre enn meldingene på den 3 timer lange kjøreturen fra hytta og hjem.

Sånn er fotballen og moralen må være: Se aldri to kamper etter hverandre med ditt engelske og norske favorittlag!