Eksamen?

Da er dagen her. Det er snart klart for oppgjøret som overskygger alt annet som skjer her i verden. Det føles i hvert fall sånn!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Jeg gruer meg. Har vondt i magen. Greier ikke helt å konsentrere meg på jobb nå som det bare er timer igjen til kampen mellom erkefiendene. For alle røde er dette årets kanskje viktigste kamp. Derfor skal Klopp nå opp til eksamen.

Bevares, han har allerede vist hva som bor i dette Liverpoollaget, men tidligere resultater blir fort glemt hvis det blir stryk i kveld. Jeg har så innmari troa på Klopps "prosjekt" nå. Derfor orker jeg ikke et skudd for baugen nå som optimismen endelig råder for fullt og vi ser ut til å ta steget opp blant de beste igjen. I hvert fall ikke mot Manchester United!

Det skulle forundre meg mye om begge lag fremdeles har elleve spillere på banen etter 90 minutter.

Liverpool må gå ut i hundre og bare kjøre på. Dødballer imot må for all del unngås, da våre hodespillere ikke kan måle seg med Zlatan og co. Det kommer til å bli vilt på Anfield i kveld, og det skulle forundre meg mye om begge lag fremdeles har elleve spillere på banen etter 90 minutter. Vi vet vel også alle sammen at Mourinho på sidelinjen ikke akkurat vil skape fredstemning blant hjemmefansen og bidra til et vennskapelig oppgjør!

Det er ikke "vinn eller forsvinn"! Ligaen blir definitivt ikke avgjort i kveld selv om det kan føles sånn. Nettopp derfor betyr en seier så ufattelig mye for oss nå. Et tap vil bety like mye på den andre enden av skalaen.

Men jeg tror vi vinner med aller muligst knappest margin! Av erfaring greier vi ikke holde nullen i denne kampen heller, så mitt tips er 2-1eller 3-2! Kvelden og natta blir strålende, morgendagen likeså!

Lykke til alle røde!