FSG - Amatører eller gentlemen?

Jeg skal ikke dømme i farsen rundt van Dijk. Vi vet altfor lite om hva som egentlig har skjedd.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi vet dog at Liverpool har beklaget seg i full offentlighet. Det har ført til en voldsom hets og hylekor om en amatørmessig ledelse.

Jeg velger å respektere våre eiere som beklager en hendelse som etter all sannsynlighet har vært ulovlig. Liverpool skal stå for fair play både på og utenfor banen. Så får det heller få konsekvenser for den eller de som har rotet dette til.

Det er ikke helt lett å ha noen bastant mening om våre eiere. De har foreløpig ikke vist noen stor handlekraft. De er relativt forsiktige. Spillere ut og inn går praktisk talt i balanse. Ingen storkjøp er landet. Man flikker litt på Anfield her og der. Vi er ikke misfornøyd, men heller ikke strålende fornøyd. I hvert fall ikke ennå.

Vi trenger nye toppspillere i flere posisjoner. Vi må forvente en sommerhandel som virkelig svinger. Og jeg håper at Klopp velger å kjøpe flere toppspillere til en akseptabel pris, og ikke legger alle egg i en kurv og satser på en eller to rekordkjøp. Sistnevnte alternativ er alltid risikofylt. Kjøper vi flere vil alltid noen slå til for fullt.

FSG er oppe til eksamen i sommer. Den må de bestå. Helst med en toppkarakter!